Van Persie: goed gesproken bij ManU na nederlaag

Fouten.

Volgens Robin van Persie zijn de spelers flink met elkaar in conclaaf gegaan na de nederlaag tegen Leicester City:

Robin van Persie has revealed that the Manchester United squad held an hour-long inquest into their defeat at Leicester. The Reds surrendered a two-goal lead to the newly promoted Foxes as they lost 5-3 at the King Power Stadium last weekend, extending their poor start to the season in the process. And Van Persie says that crunch talks were held after the game to look into the reasons for the collapse. “It shouldn’t be possible [to lose like we did],” the Dutchman told Fox Sports News. “But it still happened. We have to deal with it. “We had a proper look at it next day. Sometimes it was a bit confronting and it was a long meeting. One hour [or] something. “We went from there, started again this week [and have put] a couple of really good sessions in. Everyone feels ready to face West Ham.”

United heeft op dit moment een prima middenveld en een uitstekende aanval. Het enige probleem is de verdediging. Die laat het één en ander te wensen over. In de winter zal trainer Louis van Gaal ongetwijfeld een paar goede verdedigers halen… maar in de tussentijd kan ManU het zich niet natuurlijk niet veroorloven om iedere wedstrijd te verliezen. 

Gezien de huidige selectie is dat ook helemaal niet nodig. Het enige wat er moet gebeuren is dat iedereen moet mee verdedigen. Als dat gebeurt verslaan ze teams als Leicester en ook West Ham gewoon.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.