ISIS-beesten stenigen jonge vrouw in Syrië

Wij zetten de videobeelden online omdat u er doordrongen van moet zijn dat de radicale islam werkelijk Het Kwaad vertegenwoordigt.

Hieronder publiceren wij een video waarin u kunt zien hoe een jong meisje in de stad Hama, Syrië, doodgemaakt wordt (door steniging) door haar bloedeigen vader en een stel aanhangers van ISIS. De reden? Men vermoedt dat ze overspel heeft gepleegd. Een man krijgt dan op zijn hoogst een waarschuwing en een knipoog, vrouwen moeten dood.

Dit is wat er gebeurt als een radicaal-islamitische organisatie macht in handen krijgt. Er wordt werkelijk een hel op aarde gecreëerd, waarin vrouwen weinig meer waard zijn dan beesten (sterker nog, als er veel vrouwen zijn en weinig kamelen of iets dergelijks zijn die dieren belangrijker) en waarin ze hun leven niet zeker zijn. Hun man, vader, of broers heersen over hen als dictators pur sang; kleine, islamitische Hitlers.

In de video – die mijn hart deed breken – hoort en ziet u de jonge vrouw haar vader smeken om haar te vergeven. Als hij dat doet, kan ze gewoon doorgaan met haar leven. Helaas is haar vader zo verhard door de fundamentalistische islam dat hij haar verzoeken keer op keer weigert.

Sterker nog, hij sleept haar zelf mee naar de executieplek, waar hij haar vervolgens vastbindt en haar samen met ISIS-terroristen stenigt. Hij vermoordt zijn eigen dochter dus.

Er valt wat voor te zeggen om dit soort video’s niet te publiceren omdat ze zo vreselijk zijn, maar juist daarom moeten ze door iedereen gekeken worden. Je kunt lezen dat iemand gestenigd is, maar als je het ziet, heeft dat een veel grotere impact op je psyche, waardoor je eerder in actie komt om dit soort waanzin in de toekomst te voorkomen.

Hoe dat (onder andere) kan? Simpel: we moeten massaal druk zetten op onze volksvertegenwoordigers en op het kabinet om de internationale coalitie op grote schaal te laten ingrijpen in Syrië en Irak. Luchtaanvallen zijn leuk en aardig, maar er zijn grondtroepen nodig om ISIS écht kapot te maken. Onze jongens en meisjes die in het leger dienen lopen dan inderdaad een risico om blootgesteld te worden aan jihadistisch geweld, maar we zijn het jonge vrouwen zoals die in deze video verschuldigd om in te grijpen en dit soort waanzin een halt toe te roepen.

UPDATE in december 2015: helaas is de video verloren gegaan tijdens de migratie naar een andere server. Wij bieden ons excuses aan voor het ongemak.

Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

50 reacties

 1. Johanna

  Noemen ze dat een religie?  Is dat hun allah die dat allemaal in de koran zijn volgelngen  beveelt?  Wat een bruut,bruut, wat een bruut. Nog even en in Europa kunnen we de methoden van die gruwlijke ideogie aanschouwen.  ISIS aanhangers (moordenaars)  zijn op de loop vanuit Irak en Syrië richting Europa.  Komen hier  asiel aanvragen  en noemen zich vluchteling.Mogen allemaal blijven.Asielcentra zitten er vol mee.  EU is van mening dat heel islamitisch Afrika en MO  naar Europa kan en mag komen.  Islam zal heel Europa  vernietigen.

 2. fredvdB

  Dan te bedenken dat zo een vrouw vaak eerst massaal door een grote kudde van die cultuurverrijkers op uiterst brute wijze is verkracht. Zelfs zo een plastic opblaaspop uit de sexwinkel wens je dat niet toe. Uiteraard heeft een dergelijke vrouw wel de zonde begaan mannen te verleiden: vandaar.

 3. Johanna

  Er zijn in de islamitische wereld vaders meer dan genoeg die  hun eigen dochter vermoorden of ze laten het doen door  een ander o.a.  zoon of neef. Eerwraak komt in Nederland en in alle andere Europese landen meer voor dan dat we mogen weten. Islam is moord en doodslag met goedkeuring van hun koran/allah. Wie wil er in godsnaam zich daarbij aansluiten.

 4. ronald77

  Als heel nederland verplicht wordt dit te aanschouwen met het besef dat deze steniging toch de islam vertegenwoordigt, dan nog wordt de pvv niet de grootste partij. Omdat het overgrote deel van de mensheid gewoon dom is.

 5. Johanna

  Voor een tekeningetje gaan ze met miljoenen de straat op. Voor enige kritiek op hun allah/koran   ontnemen  ze levenslang  je vrijheid. Voor de beestachtige behandeling tegenover  vrouwen,  niet een moslima gaat er de staat voor op.  Deze misdadige  ideologie krijgt  van EU leiders de volle vrijheid  om zich in Europa uit te breiden. Vooral voor vrouwen funest. Stop de islam in Europa.

 6. dirk1940

  Volgende verkiezingen gewoon D66 stemmen. Die partij vindt het allemaal prachtig.

 7. HrDeKadt

  Om deze beelden te laten zien aan het grote publiek is bittere noodzaak. Wegkijken zou eigenlijk bijna crimineel zijn. Ik hoop dat ook veel vrouwen dit zullen bekijken. De islam in al haar beestachtigheid. Niet alleen een mensonterende religie, maar ook een cultuur uit het stenen tijdperk. Deze holbewoners leven echter in onze tijd.

   

  Hulde aan de redactie dus. Dit MOET getoond worden. Dat de lafaards van de NOS en de andere media in alle toonaarden zwijgen is een regelrechte schande. Uit naam van de koran, uit naam van alles dat in de islamitische geschriften staat, worden vrouwen op bestiale wijze vermoord. Dit gebeurd al EEUWEN in de islamitische wereld. En niet alleen door de Islamitische Staat. Ook in Iran. Ook in Pakistan. Ook in Arabie, Jemen. Ook in delen van Afrika. En zelfs in Europa steekt dit monsterachtig gedachtegoed soms de kop op (Engeland, Frankrijk, Duitsland).

   

  Vrouwen die verkracht worden worden vaak ook ter dood gebracht. Vrouwen worden als duivels beschouwt in vele islamitische teksten en regels. Daarom kunnen vrouwen nooit vertrouwd worden. Daarom worden ze weggestopt en onzichtbaar gemaakt in menige samenleving. De hoofddoek is slechts fase 1 in de pestilentie dat islam heet. Al deze verschrikkingen komen voort uit de koran en de collectieve waanzin die diens volgers (allemaal mannen) besmet.

   

  Islam is het geloof van de dood. Het verheerlijkt de dood. Het maakt mensen krankzinnig. Dat moet gezegd worden. Dat moet uitgedragen worden. Dat moet getoont worden. Elke dag weer. Hulde aan DDS.

   

  En zegt het voort. Vooral aan/onder vrouwen. De helft van de gehele mensheid loopt groot gevaar. 

 8. jantje

  Stem PVV. De enige partij die er niet omheen draait.

  Anders hebben we dit binnenkort ook bij ons.

  Allah=Baäl=Satan.

 9. PenVsZwaard

  Het vermoorden van je eigen kinderen is niet strafbaar volgens de islamitische wet. Dus … de vader gaat gewoon naar het paradijs.

 10. Himmelhoch

  Het kan me zo langzamerhand niks meer schelen wat die idioten daar uitvoeren, als ze het maar daar doen en de schade hier beperkt blijft. Indammen die idioterie. Die vrouwen daar willen toch jiet geholpenmworden door imperialistische postkoloniale feministen dus ze doen maar

 11. Jasterke

   

   

  heb ik @TRBK ook mijn twijfels over de processierups !

 12. Leucosia Teles

  Verschrikkelijke film, maar erger is dat het zogenaamd om de radicale islam zou gaan. Steniging en Islam gaan hand in hand, daar is niets radicaals aan.

   

   

  http://hoeiboei.blogspot.nl/2010/08/straf-uit-de-koran-die-niet-in-de-koran.html maar wel in de haddith…

   

   

   

 13. Two Ravens Black Kettle

  Een ding is in ieder geval zeker; deze weerzinwekkende slachtpartijen hebben in ieder geval niets te maken met de islam. 

  De Staatsmedia wijzen twee andere schuldigen aan; Geert Wilders en de klimaatverandering.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Binnenkort ook op onze straten. Theo is al als een dier ritueel geslacht, vrouwen worden al uitgehuwelijkt en besneden, afgemaakt vanwege eerwraak en de elite ?

  De elite kijkt weg en geeft Wilders de schuld.

  IK kots van deze zelfverklaarde elite 

 15. dickrotterdam

  Het is dat het fantastische land ISRAEL in het Midden-Oosten ligt  anders zou het goed zijn om een atoombom op het MIDDEN-OOSTEN te gooien net zoals de geallieerden op HIROSHIMA hebben gedaan!!

 16. baksteen

  Ze zijn fundamentalistisch, niet radicalistisch, voeren gewoon uit wat in het handboek staat. 

  Een fundamentalistische monnik gaat in een grot de hele dag voor het geluk van de wereld mediteren

  Een  fundamentalistische Jainist veegt het pad waarop hij gaat lopen schoon om geen organismen te doden.

  Een fundamentalistische moslim…..

   

 17. Antivenin

  We kunnen maar beter zorgen dat diezelfde “radicale” islam hier in Nederland niet verder wortelt. Mohammed, die perfecte man die het grote voorbeeld voor elke moslim hoort te zijn, zou namelijk vrolijk meegegooid hebben. Wat ISIS doet, is uitvoeren wat in de koran en de hadith staat, niets meer of minder.

   

  Het heeft weinig zin om in den vreemde geld, materieel en mankracht te verkwisten, terwijl we niet alleen daar maar ook hier de wortel van dat kwaad, de islam (ja, ja, er is echt maar één islam!) onaangetast laten.

   

  De islam verspreidt zich al 1400 jaar lang als kanker rondom de wereld. Af en toe een uitzaaïnkje aanpakken lost het probleem echt niet op.

   

  Maak van Nederland een islamvrije zone, dát zet tenminste zoden aan de dijk!

   

   

 18. joga

  En heel links Nederland , waaronder ook d’66 en vvd steunden de motie van Falsema om de islam niets maar dan ook niets in de weg te leggen. En ik moet zeggen, dat ze zich al die jaren daarna  daar keurig aan houden. Enige partij die tegen was, ja natuurlijk de PVV van Geert Wilders, die al jaren eenzaam strijdt levert tegen dit barbarisme en daardoor 24 uur per dag bewaakt moet worden tegen die misselijke islam-beesten en hun politieke supporters in Nederland. Wat een held!!!

 19. Jasterke

   

   

  DIT IS ISLAM en niet ’n klein ziek deel

  en onder ons leeft daarvan véét te veel !

  .

   

  verder lezen ?

  .

  http://www.Jasterke.Wordpress.com

  .

 20. Sirik

  Er bestaat niet zoiets als radicale islam.

   

  Men spreekt ook niet over radicale nazi’s, terwijl die toch behoorlijk ‘radicaal’ waren.

  De islamitische radicalen lezen het zelfde boekje als de niet-radicalen ( lees: slapende cellen).

  Noch door ‘gematigden’ noch door ‘radicalen’ wordt er buiten de koran gehandeld.

  Wat er in de koran staat wordt uitgevoerd door zowel de ‘radicalen’ als de ‘gematigden’

  Alleen de ‘gematigden’ doen wat minder dan de ‘radicalen’. Zij zijn nog niet zo ver.

  De ‘radicalen’ gaan nooit buiten de koran.

  Stenigen van vrouwen of verkrachten van joden of ongelovigen is koranisch volledig OK.

  Zeg maar Halal !

  Dat ISIS ondersteund wordt door USA, Saoedi Arabië en qatar, doet niets af aan de misdadigheid van de islam.

   

  Wil je meer weten over de islam ?

  Vraag het maar aan de Tweede Kamer -voorzitter. Die heeft, ook tijdens plenaire vergaderingen, zo’n exemplaar voor haar neus staan.

 21. anoname

  U bedoelt de fundamenten van de Islam…

 22. anoname

  Dit is namelijk wat Mohammed ZELF deed
  EN opdracht toe gaf om tot aan het eind der tijden te laten doen!

 23. Lia@DDS

  Dus daaom is jouw voorstel een zo mooi voorbeeld van groteske onwetendheid.”.

  Klopt niet, Sirik.

  Mensen die geloven in de bijbel doen dat omdat, zoals de bijbel zelf verklaart, het het door God zelf geinspireerde woord is, opgetekend door 10-tallen schrijvers die toch allemaal meewerken aan de “rode draad” die door de hele bijbel heen loopt.

  Dus jouw tekst getuigt van “groteske onwetendheid.”???

  Nee hoor, je had het alleen fout, maar daarvoor hakken ze niet je kop eraf……

  Mvg.

 24. GerritR

  Ik schat dat er zo’n 40 ‘mannen’ bij deze ‘plechtigheid’ aanwezig waren.Wellicht is het een idee om elke keer als er zo’n ‘verrijkend’ filmpje opduikt willekeurig 20 moslims én 20 politici,van waar ook uit de EU,lekker af te knallen? Ik wil dan wel eens zien hoe snel dit soort taferelen verleden tijd zijn.Ik bied me wel aan als verlosser!

 25. Ben Van Herwijnen

  Het is zeer juist en moedig van de DS om zich niet te verschuilen achter quasi moraal, maar de gruwelijkheden die IS begaat te tonen aan het Nederlandse volk.

 26. tipo

  Zulke beelden maken duidelijk, dat de islam aan kan zetten tot het ultieme kwaad. 

   

  Het vermoorden van je eigen dochter is de ergste misdaad die je kunt plegen. Het is het ultieme verraad van een persoon die tegen je opkeek, die je vertouwde, die afhankelijk van je was. 

   

  Nu zal het vast zo zijn dat veel moslims menen dat deze vader de islam niet of verkeerd begrepen heeft. Dat zal best. Maar in de islam zit blijkbaar (het blijkt uit de beelden) de mogelijkheid om het ultieme kwaad te laten zegevieren en dat met de Koran in de hand te rechtvaardigen. Die duivelse beweging (zeg ik als atheist) is ingebakken in de Koran. De ruimte voor deze interpretatie is er namelijk en in een Goed boek zou die ruimte er nooit zijn. 

 27. Le Pro 58

  Hier is maar een partij voor nodig om het kwade Islamitische
  gedrocht uit Nederland te bannen , massaal stemmen op de PVV van Geert Wilders
  .

   

  Voorlopig is hij , Geert Wilders de enige held die keer op
  keer ons probeert te helpen met zijn visie op de Islam .

  Politiek gezien staat hij ook heel goed zijn mannetje tegen
  de roversheid .

   

  Keer op keer staat hij ook zijn collega’s voorlichting te
  geven hoe het zou moeten gaan , alleen zij gaan voor hun partij politiek en
  niet voor het electoraat .

   

 28. Lia@DDS

  Ikzelf heb het filmpje niet bekeken maar heb de link van DDS wel gedeeld op FB.

  Toch schrik ik ook van reacties hier. Erg geweldadige gedachten.

  Michael, dit moet jou toch ook ergeren.

  Kun je een tipje vd MvdG sluier oplichten hoe jij dit beziet?

  Zou je voorstander zijn van een “Nieuwe Koran”, zoals er ook een “Nieuw Testament” is?

  Zou je bijvoorbeeld alleen de Soera’s er in willen hebben uit de begin periode? De “gematigde” liefde predikende Soera’s?

  Hoe denk je werkelijk over……

  Ik realiseer me dat jij in een situatie zit waardoor we eigenlijk beter niets kunnen vragen…….

  Sterkte, mvg, Jan van Eechoud

 29. Leo KarelJan

  Deze beesten zouden met alle middelen moeten worden vernietigd! Geen middel uitgezonderd. Het is ongedierte.

  Wat voor godsdienst is dat, die honderden miljoenen mensen ZO laat denken en ZO laat handelen?

  Een godsdienst die niet thuis hoort in deze wereld.

  En kom niet aan met de prietpraat over “het merendeel wil dit niet”. Het staat gewoon in de sharia en alle onderzoeken tonen aan dat er OVERAL meerderheden zijn voor de sharia!

 30. Sirik

  @lia,

  Het verschil tussen ‘het testament en de koran, is dat het testament van mensenhand is. Dus interpretatie, ( lees: Er een draai naar eigen believen  aan geven) is mogelijk. Mensen zijn trenslotte niet perfect.

   

  De koran daarentegen is het meest perfecte boek ter wereld.

  Het is namelijk woord voor woord, letter voor letter gedicteerd door Engel Gabriël aan de heer Mo. Die het zonder één enkele fout het heeft opgeschreven. 

  En twijfel aan enige incorrectheid is spelen met het behoud van je keel.

  Logisch want goden maken geen fouten en zeker Allah niet. Allah betrappen op imperfectie is blasphemie.

  Ontkennen dat het opperwezen bestaat.

   

  Dus daaorm is jouw voorstel een zo mooi voorbeeld van groteske onwetendheid.

  Net zoveel als dat van een schaap dat geslacht moet worden.

 31. carmo da rosa

  Politici en journalisten die nog twijfelen aan de
  intrinsiek gewelddadige en fundamentalistische kant van de Islam, moeten
  opgesloten worden in een kamer en verplicht (met de ogen wijd open) continu naar
  die soort beelden kijken, terwijl ze tegelijk ook Allahoe akbar uit enorme
  boxen op volle kracht moeten oren. Tot ze gaan kotsen. Zoals in de beroemde
  scene van Stanley Kubrick’s film A Clockwork Orange…

 32. Dagelijkse Standaard - commentaar en achtergronden bij het nieuws

  […] krijgen, waarin belachelijke straffen als zweepslagen worden uitgedeeld, en waarin vrouwen worden doodgestenigd als ze iets doen wat de man des huizes niet bevalt. Veel moslims zijn er fan van, maar hier in het […]

 33. Revu: jihadist Jejoen Bontinck is hartstikke zielig! – De Dagelijkse Standaard

  […] zich snel, radicaliseert vervolgens in recordtempo en wil daarna zoveel mogelijk onschuldige mensen afslachten in Syrië. Op de een of andere manier vind ik het moeilijk om te geloven dat dit het […]

 34. Video. Beestachtig ISIS onthoofdt tweede Japanse gijzelaar – De Dagelijkse Standaard

  […] Syrisch-Irakese terreurorganisatie ISIS heeft weer eens een Westerse gijzelnemer onthoofdt, en daar een propagandafilmpje van gemaakt. Een man met een Brits accent spreekt in een “Message to the government of Japan” uit […]

 35. VIDEO: Beestachtig ISIS onthoofdt tweede Japanse gijzelaar | E.J. Bron

  […] Syrisch-Irakese terreurorganisatie ISIS heeft weer eens een westerse gijzelnemer onthoofd en daar een propagandafilmpje van gemaakt. Een man met een Brits accent spreekt in een “Message to the government of Japan” uit dat men […]

 36. Anna

  Politici geven de PVV alle schuld van de gruwelijke islamitische, bloeddorstige wandaden van de islam. De lafbekken roepen in koor, ” het is niet de islam” “het is niet de islam, het is niet de islam”. Het zijn islamitische mannen met behulp van veel van hun vrouwen die deze gruwelijke islam wetten uitvoeren. Islam deugd niet. Het is bedreiging, geweld en moord vooral voor vrouwen. Turkije heeft zo’n 300 koran -wetten alleen voor vrouwen. Dat land zou bij Europa horen?

 37. NicoRdam

  Van een Iraanse vriend (vluchteling voor het regime) kreeg ik te horen dat jullie een fout fragment gebruiken voor dit item. Het betreft hier een door Iraanse vluchtelingen gemaakte film uit 2005. Het gaat over een vrouw die gestenigd wordt omdat ze vreemd zou gaan, en het verhaal is een protestfilm naar de wetten die de mola’s ( hoog priesters) hanteren. Dit gebruiken om IS aan de kaak te stellen is dus een groteske valsificatie waar iedereen ook onmiddelijk weer aangrijpt om als een bok op een haverkist of misschien beter als een stier op een rode lap op te gaan fulmineren op Islam/Koran/moslims.

  Dat vind ik zeer kwalijk omdat hier mensen ook onrecht mee wordt aangedaan.

  Wat IS doet is misdadig, zondermeer, maar foute informatie net zo goed.

 38. Breinbrouwsels

  LOL. Kwalbert, de ex van Johnnie Hoes met dat elleboogjes over de heg roddelnichtenprogramma zou trots op jullie zijn.

 39. BPS

  Deze vader die zijn eigen dochter stenigde, zal psychisch lijden, zijn leven lang. Gegarandeerd.

  Te zien is dat hij keihard zijn dochter met de zwaarste scherpe steen op het hoofd gooide om haar uit haar lijden te verlossen. Dus het deed hem wel iets.

  Hij moest kiezen. Tussen zijn dochter en de terreur-religie van de ISISlam. Hij koos.       Het was zijn keus, voor zijn verantwoording. Ik heb geen medelijden met die man.

 40. BPS

  Walgelijk, dat iemand als Van Agt en al die anderen hiermee sympathiseren.

  Het is hartstikke goed dat MvdG en DDS dit onder de aandacht brengt.

 41. pejoar

  och ja linkse meisjes in NL maken zich drukker over hoofddoekjes die niet altijd overal gedragen mogen worden dan dat ze de bek open maken over besnijdenis of stenigen,dit heeft niks met islam te maken zeggen ze dan.

 42. Hilterman

  De manier waarop ouderen als nutteloos afval worden beschouwt is toch wel wat andersvdan het op gruwelijke wijze vermoorden van vrouwen door steniging.

   

  Verder eens met uw opvatting dat onze beschaving met de snelheid van het licht wordt afgebroken.

 43. Sirik

  @lia,

   

  De bijbel is geschreven door mensen.

  De koran is een dictaat van de grote baas zelf.

  Dat is een veschil

 44. Breinbrouwsels

  En dat graaf-, hak-, snij- en smijtvolk komt dan hier godverruh naartoe om ons de les te lezen, onze Zwartepiet af te pakken, onze homonichten van de flat af te pleuren en onze vrouwen voor hoer uit te maken. Dus laat ze toch! Laat ze elkaar voor de flikker gooien en de grond in bombarderen. Die jongens van de Starfleet hadden het heel goed gezien; je eigen nooit met de koeltoer van Aliens bemoeien.

 45. Breinbrouwsels

  De ene cultuur graaft gaten voor leuke meisjes om ze vervolgens kapot te stenigen, de andere laat hun oudjes jarenlang met dezelfde strontluier luieren en jankt over de breuk van Kwalbert met Johnnie Hoes; de ene cultuur vreet zich een hartverzakking aan de chips en laat zich beroven van Zwarte Piet terwijl de andere cultuur pedomissionarissen in kookpotten stopt voor de varkens die in een andere cultuur weer niet te vreten zijn. Zo heeft iedereen wel een keer wat. Maar wat mij erg opvalt in de cultuurcommunicatie is dat Wij, de Oppermens, Ons overal tegenaan moetenbemoeien. En dat komt door de media. Die zorgen ervoor dat we opgefokt lopen te schuimbekken en onze bloedeigen Jeuness d’Oree, die van een ander dan, naar die godvergeten zandbakken willen sturen om daar vervolgens te sneuvelen. Voor wie, zo vraag ik u, voor wie godverredomme? Voor een zooitje Zandbakkiërs die elkaar op de hierboven door de schrijver geschetste wijze al 100 duizenden jaren bezig houden. Omdat het gewoon hun cultuur is. Hun manier van leven. Ze weten niet beter en ze willen niet beter weten. Of moeten onze soldaten daar naartoe om met een paar prachtige moderne boots on de ground uiteengereten – maar wel later met een rij lijkwagens prachtig tranentrekkend onder een viaduct door om podium te bieden aan een traanpinkende minister die jammer genoeg alleen maar zijn stem breekt – geheel uiteengereten dus, de grond in te worden gestopt vanwege de zielerust van het O-jasses-iemands-gescheurde-nagel-jankend-jankvolk hier in een andere wereld die lichtjaren ver van die aliens met hun rare tentakels en gekrijs afstaat? ToetsenborddreigerTs, allemaal!

 46. Hilterman

  Het intereseert me niet wat de achtergrond van dit beeldmateriaal is. De islam roept op tot dit soort grove schendingen van de mensenrechten. Ik wil niet weten waarvan men deze vrouw verdenkt laat staan of die verdenkingen ook bewezen zijn.

   

  Dit geweld moet stoppen. Eerwraak is een niet te tolereren misdaad. 

 47. Wachteres

  Vreselijk, ik kan dit niet aanzien. Natuurlijk moeten wij zulke wreedheden aan het licht brengen.

   

  Minstens zo erg vind ik het dat onze ‘elite’ in heel Europa gewetenloos dit helse tuig Europa laat binnenstromen.

   

  Dat zegt nu al: “Als wij het voor het  zeggen krijgen, dan zullen wij een wet instellen die ons de vrijheid geeft om de autochtone vrouwen – die dus niet in een burka lopen – te verkrachten”.  Flauwekul?

   

  Niemand kan toch ontkennen dat zij seksueel al zeer gewelddadig bezig zijn in o.m. GB, in Noorwegen en in Zweden, landen waar links de meeste invloed heeft [gehad] en waar dus niet tegen de fundamentalistische islam mag worden geageerd, hoe misdadig die zich ook gedraagt. Mensen in GB, die dit aan het licht wilden brengen, werden gedreigd met ontslag, ze werden beschuldigd van nazistische en fascistische neigingen.

   

  Wij zullen deze misdaden, van de fundamentalistische islam en van de EU, aan de mensen duidelijk moeten maken, anders zijn wij medeverantwoordelijk voor wat onze kinderen en kleinkinderen [ en onszelf] te wachten staat.

   

   

 48. Moose

  Dit middeleeuwse geloof dient van deze planeet verbannen te worden, goedschiks of kwaadschiks!

 49. Janbert

  Er bestaat geen radicale islam; de islam als geheel is radicaal. Althans in onze ogen.

   

  Het gedrag dat de Jihadisten ten toon spreiden is gebaseerd op de islam.  ISIS treed in de voetsporen van Mohammed.  Dus als het gedrag van de de Jihadisten als radicaal word omschreven is de Islam ook “radicaal”.

   

  Een ander punt is dat men goed moet beseffen dat met de massa immigratie van moslims naar Europa ook dit soort ideeen massaal  word geimporteerd.  Dus b.v Jodenhaat, homohaat, etc word massaal geimporteerd. 

   

   

 50. Ongemakkelijk

  Waarom zijn we die jonge vrouwen verschuldigd ons leven te riskeren. Zijn de Chinezen dat ook verschuldigd? Of de Indiers? Of Indonesiers?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.