Jeremy Scahill: Obama voert militairistische orwelliaanse oorlog in Irak

Foto:

Bij de Dagelijkse Standaard vinden we Obama misschien een ultralinkse, pacifistische, laffe slapjanus die niet hard genoeg optreedt tegen ISIS, maar niet journalist en documentairemaker Jeremy Scahill. Scahill kan het weten want hij heeft er een hele documentaire over gemaakt, Dirty Wars die in 2013 genomineerd werd voor een Oscar, en een boek over geschreven. Denk aan de drone-oorlog van Obama en de vermeende martelpraktijken van JSOC.

In deze rant van 15 minuten gaat Scahill los op de militairistische, orwelliaanse oorlogspolitiek van Obama die doorgaat op het bedrog van Bush en Cheney inzake de invasie van Irak. Volgens Scahill is ISIS het resultaat van de Irakpolitiek en de interventionistische MiddenOosten-politiek van de Verenigde Staten. Over Hillary Clinton heeft Scahill helemaal geen goed woord over. Oma Hill is nog een grotere militairistische havik dan Obama. Deze oorlog tegen ISIS vormt een nieuwe voedingsbodem voor radicalisering, jihadisme en terrorisme, aldus Scahill. Scahill wijst ook nog even fijntjes op de oorlog van de Amerikaanse regering tegen journalisten en klokkenluiders.

Waarschuwing voor rechtse tere zieltjes: deze journalist is LINKS!!!!

Bij de Dagelijkse Standaard vinden we Obama misschien een ultralinkse, pacifistische, laffe slapjanus die niet hard genoeg optreedt tegen ISIS, maar niet journalist en documentairemaker Jeremy Scahill. Scahill kan het weten want hij heeft er een hele documentaire over gemaakt, Dirty Wars die in 2013 genomineerd werd voor een Oscar, en een boek over geschreven. Denk aan de drone-oorlog van Obama en de vermeende martelpraktijken van JSOC.

In deze rant van 15 minuten gaat Scahill los op de militairistische, orwelliaanse oorlogspolitiek van Obama die doorgaat op het bedrog van Bush en Cheney inzake de invasie van Irak. Volgens Scahill is ISIS het resultaat van de Irakpolitiek en de interventionistische MiddenOosten-politiek van de Verenigde Staten. Over Hillary Clinton heeft Scahill helemaal geen goed woord over. Oma Hill is nog een grotere militairistische havik dan Obama. Deze oorlog tegen ISIS vormt een nieuwe voedingsbodem voor radicalisering, jihadisme en terrorisme, aldus Scahill. Scahill wijst ook nog even fijntjes op de oorlog van de Amerikaanse regering tegen journalisten en klokkenluiders.

Waarschuwing voor rechtse tere zieltjes: deze journalist is LINKS!!!!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!