Linkse coalitie Zweden gaat Palestina erkennen

Gezellig.

De nieuwe linkse premier van Zweden, Stefan Löfven, heeft meteen op zijn eerste dag als premier aangekondigd dat hij Palestina als staat gaat erkennen. Daarmee loopt Zweden voorop, of beter gezegd: voor op de feiten.

Volgens Löfven kan het conflict tussen Israël en Palestina alleen worden opgelost met twee staten, een Joodse en en Arabische, die elkaar erkennen en die in vrede met elkaar willen leven. Daarom erkent Zweden Palestina als staat, aldus Löfven.

Het is natuurlijk hartstikke lief van Löfven dat hij zijn Palestijnse vrienden te hulp schiet, maar hier heeft natuurlijk niemand wat aan. Laat de Palestijnse president Mahmoud Abbas eerst maar eens afstand nemen van Hamas in plaats van dat hij intensief met die terreurorganisatie samenwerkt in een ‘eenheidsregering’. Dan zien we daarna wel weer verder.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. nick87

  Niets mis mee. Het zal de vrede niet versnellen, maar ook niet verder weg brengen. Bovendien, een gelijk speelveld lijkt me wel handig….

 2. baksteen

  Misschien kunnen ze beter gelijk ISIS als staat erkennen, ik zie geen verschil.

 3. Frits B

  eigen staat? Is het niet zo dat ze in feite het land willen hebben dat nu Israel heet, en dan liefst zonder joden? Aardige man die Löfven, maar typisch Zweeds bedillerig. 

 4. Lieftinck fan

  Het wordt in Zweden veel erger! Maar vergis u niet, een Europese commissie wil dat programmaas als opsporing verzorgd, deze werd met name genoemd, ook verboden wordt. Nog eventjes, en ook Islam kritiek wordt verboden.

   

  Maar Zweden loopt al voor de troepen uit.

   

  Ik denk dat de MSM en de elite in Nederland hiervan smult, al zullen ze dat niet hardop zeggen.

   

  http://ejbron.wordpress.com/2014/09/30/zweden-maakt-een-wet-die-elke-kritiek-op-de-immigratie-tot-een-misdaad-verklaart/

  Na de Kerst van 2014 zal er in Zweden een wet van kracht worden die het toestaat om een ieder die immigratie bekritiseert of de onwilligheid van politici om dit onderwerp te tackelen aan te klagen. Het rapport van de Constitutionele Raad is in stemming aangenomen, zoals volgens  een brief uit de Parlementaire Burelen blijkt. Andrew Norlen, een lid van het Parlement en van de Constitutionele Raad, heeft dit erdoor gedrukt en het zal zeer spoedig een afschrikwekkend middel worden.

  “Ik denk niet dat er veel processen voor moeten worden gevoerd, voordat het signaal in de gemeenschap doorkomt dat het internet niet een wetteloos land is.” De “diender” is terug in het land, aldus Norlen in een “eenzijdig” debat over de kwestie in het Zweedse Parlement. De nieuwe wet is bedoeld om het Zweedse volk ervan te weerhouden te klagen dat zijn land in een “Derde Wereldland” verandert

   

 5. Lieftinck fan

  Zo wordt crimminaliteit in Zweden (RIP) verslagen, Zo erg was het zelfs niet bij ons in de jaren 80 toen de MSM helemaal hysterisch werd van Hans Janmaat.

   

  In de Zweedse media worden donkere verdachten blan gekleurd, Vitpixling heet dat

   

  http://www.clint.be/actua/donkere-crimineeltjes-zweden-maakt-men-die-gewoon-blank

  Ook in Zweden worden verontrustend veel misdaden gepleegd door Noord-Afrikanen en ander vreemd tuig. De politie geeft in persberichten steeds door of de vermoedelijke dader al dan niet een donkere huid en kroezelhaar heeft. Da’s logisch, want hoe meer details men doorgeeft, hoe meer kans dat men maakt om de dader bij de kraag te vatten.

  Alleen: de politiek correcte kranten geven die informatie niet door aan hun lezers. ‘Drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk’ worden gewoon ‘drie Zweden’. Maar men gaat het Scandinavische land nog een stapje verder: ook donkere verdachten die op foto staan, worden vakkundig blanker gemaakt. Vitpixling heet dat: zie voorbeelden onder. De foto wordt troebel gemaakt en het donkere smoelwerk wordt Photoshopgewijs opgelicht, zodat ook de lezer enigszins wordt opgelicht.

  Thomas Mattsson, de hoofdredacteur van het Zweedse dagblad Expressen, geeft toe dat in zijn blad gevitixlingt wordt alsof het niks is. 

 6. Richard de II2

  Meer islamitisch land erbij is al een ramp voor de mensheid, laat staan als dat ook nog eens moet op van de Israelisch geroofde grond.

 7. Johannes N

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.