‘Moszkowicz wilde klappen verkopen aan Kelder’

Bram Moszkowicz wordt even door het slijk gehaald.

Dit zullen de haters van ex-advocaat Bram Moszkowicz wel leuk vinden om te lezen. Volgens NRC Handelsblad wilde Moszkowicz dat Jort Kelder een “pak rammel” kreeg. Wat hij daarmee precies bedoelde, wordt niet duidelijk, maar dat doet er verder niet toe voor de mensen die Moszkowicz graag door het slijk halen.

Toen hij nog advocaat was, zou Moszkowicz zijn toenmalig cliënt Donald G. gevraagd hebben het te regelen, aldus G. zelf in een interview met de krant. De reden voor het “pak rammel”: het hoog oplopende conflict tussen Moszkowicz en Kelder, waarbij de laatste de eerste een ‘maffiamaatje’ noemde. G. werd wel vaker gebeld door hem, aldus G. zelf:

Volgens G., bekend in het criminele circuit, had hij met Moszkowicz een vertrouwensband opgebouwd. De strafpleiter belde hem voor allerhande “probleempjes”. Ook moest G. bemiddelen in een ruzie tussen Moszkowicz en crimineel Stanley Hillis.

Of Moszkowicz het ook écht gezegd zou hebben, en zo ja, of hij het dan ook écht meende? Tja. G., zelf een topcrimineel met als specialisme afpersingen, zegt nog 35.000 euro te krijgen van Moszkowicz omdat hij dat geld aan hem heeft geleend. Dat verhaal komt dus niet van een betrouwbare bron; G. heeft er baat bij Moszkowicz in een kwaad daglicht te stellen.

Ach, dat maakt de haters van de ex-advocaat niet uit. Hij was een succesvol advocaat, hij heeft Geert Wilders verdedigd in een proces vol vuurwerk, en daar moet hij nu voor boeten. Alles wordt uit de kast gehaald om hem zwart te maken, want zo rollen linkse kranten als NRC Handelsblad.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Pimsch

  Jort Kelder mag best een pak rammel krijgen, want hij is een zwak ventje met een veel te grote arrogante bek. Dat geldt voor iedereen die arrogant is. Een pak rammel (lees: mores leren) is heilzaam voor zorgmanagers, bankiers, studenten, dominees, rijkeluiszoontjes, beroepsdemonstranten, hooligans, misdadigers, asocialen, kortom iedereen die vergeten is hoe we zijn geboren.

 2. bandini

  Nou Frank, dat hij een succesvol advocaat was en Wilders heeft verdedigd wil toch niet zeggen dat hij zich van allerlei onwettige praktijken mag bedienen. Het lijkt er een beetje op dat M. zich onaantastbaar waande en zo langzamerhand zonnekoninggedrag ging vertonen; en je weet toch: hoogmoed komt voor de val!

  1. Daniel

   Helemaal eens met bandini, elke advocaat had ‘de zaak’ Wilders gewonnen. M. wil o zo graag zelf in de belangstelling staan en dat doet hij nu.

 3. Dagelijkse Standaard - commentaar en achtergronden bij het nieuws

  […] Moszkowicz heeft betere tijden gekend. Hij heeft zelf al genoeg financiële problemen, maar daar komt helaas nog eens bij dat […]

 4. buster

  Elke advocaat had de zaak Wilders gewonnen. Laat me niet lachen!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.