'Moszkowicz wilde klappen verkopen aan Kelder'

Geen categoriedec 06 2014, 13:00
Bram Moszkowicz wordt even door het slijk gehaald.
Dit zullen de haters van ex-advocaat Bram Moszkowicz wel leuk vinden om te lezen. Volgens NRC Handelsblad wilde Moszkowicz dat Jort Kelder een "pak rammel" kreeg. Wat hij daarmee precies bedoelde, wordt niet duidelijk, maar dat doet er verder niet toe voor de mensen die Moszkowicz graag door het slijk halen.
Toen hij nog advocaat was, zou Moszkowicz zijn toenmalig cliënt Donald G. gevraagd hebben het te regelen, aldus G. zelf in een interview met de krant. De reden voor het "pak rammel": het hoog oplopende conflict tussen Moszkowicz en Kelder, waarbij de laatste de eerste een 'maffiamaatje' noemde. G. werd wel vaker gebeld door hem, aldus G. zelf:

Volgens G., bekend in het criminele circuit, had hij met Moszkowicz een vertrouwensband opgebouwd. De strafpleiter belde hem voor allerhande "probleempjes". Ook moest G. bemiddelen in een ruzie tussen Moszkowicz en crimineel Stanley Hillis.

Of Moszkowicz het ook écht gezegd zou hebben, en zo ja, of hij het dan ook écht meende? Tja. G., zelf een topcrimineel met als specialisme afpersingen, zegt nog 35.000 euro te krijgen van Moszkowicz omdat hij dat geld aan hem heeft geleend. Dat verhaal komt dus niet van een betrouwbare bron; G. heeft er baat bij Moszkowicz in een kwaad daglicht te stellen.
Ach, dat maakt de haters van de ex-advocaat niet uit. Hij was een succesvol advocaat, hij heeft Geert Wilders verdedigd in een proces vol vuurwerk, en daar moet hij nu voor boeten. Alles wordt uit de kast gehaald om hem zwart te maken, want zo rollen linkse kranten als NRC Handelsblad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten