Antisemitisme neemt toe; Joden dragen keppeltjes met haar (+video)

Untitled3
Foto:

Het gaat niet goed met de tolerantie tegenover Joden in Europa. Antisemitische aanvallen nemen met schrikbarende getallen toe.

Een bericht in de categorie: goed dat het er is, maar eigenlijk zou deze uitvinding compleet overbodig moeten zijn:

Een Israëlische kapper denkt een oplossing te hebben gevonden voor joden die bang zijn dat hun keppeltje hen doelwit maakt van antisemitisch geweld. Hij heeft een keppeltje ontwikkeld dat eruitziet als gewoon haar.

Kapper Shalom Koresh kwam een half jaar geleden op het idee toen hij sprak met een klant die door Europa had gereisd. “Hij zei dat het antisemitisme daar toeneemt, dus dacht ik: waarom maak ik geen keppeltje dat sprekend lijkt op haar?”

Voor wie wil weten hoe dat er uitziet? Nou zo dus:

Kost je overigens tussen de €45 en €70. Maar dan ben je hopelijk wel een stuk veiliger van allerlei agressieve moslims die random op straat Joden aanvallen, puur en alleen omdat ze Joods zijn. Want zoals we eigenlijk al wisten neemt het antisemitisme alleen maar toe. Vandaag lazen we dus over die schrikbarende toename in Groot-Britannië. Ga uzelf maar niet op de borst kloppen, want het is hier niet veel beter.

Maar los van het feit dat het natuurlijk enorm bizar is dat dit soort uitvindingen noodzakelijk zijn, tekent het eigenlijk vooral het verschil in beschavingsniveaus. Terwijl de islamitische antisemieten voornamelijk bezig zijn met reeds lang in onbruik geraakte executiemethoden uit de mottenballen  te halen, tonen Joden zich meesters in het uitvindersvak. Ziet u het contrast? De meest achterlijke vorm van conservatisme tegenover slimme innovatie.

ISIS mocht willen dat het ook maar een fractie had van de inventiviteit van deze Joodse uitvinders. Laat ik het daar maar bij laten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!