Knettergek: PvdA wil rasechte Hagenaren dwingen om te ‘integreren’ in multiculturele stad

Het wordt niet geaccepteerd dat er Hagenaren zijn die zich niet thuis voelen in hun zogenaamde ‘multiculturele stad.’

Hoe knettergek het integratiestandpunt is van de PvdA, vraagt u? Nou, wat denkt u hiervan? De partij heeft besloten dat rasechte Hagenaren – Nederlanders die daar geboren en getogen zijn – voortaan moeten integreren.

Je zou denken dat 100% Hagenaren al geïntegreerd zijn, maar volgens de sociaaldemocraten is dat niet waar. Ziet u, deze mensen hebben er namelijk nogal wat moeite mee dat ze in een ‘multiculturele stad’ wonen waarin de echte Haagse cultuur langzaam verdwijnt.

Iedereen moet zich in Den Haag aanpassen: nieuwkomers én de mensen die al generaties lang in de stad wonen. De gemeente richt het integratiebeleid daarom óók op Hagenaars die zich niet lekker voelen in de multiculturele stad, of zich daar tegen verzetten.

 

„We mogen niet wegkijken bij polarisatie tussen groepen Hagenaars”, schrijft PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh volgens Trouw in zijn brief over integratie en discriminatie. Wederkerigheid en fatsoen zijn daarbij het uitgangspunt.

Baldewsingh (als je niet beter wist zou je bijna denken dat de man last heeft van een belangenconflict, maar dat natuurlijk geheel terzijde) laat weten dat het niet langer “geaccepteerd wordt” dat er Hagenaren zijn die het niet prettig vinden dat er maar liefst 140 etniciteiten in hun stad wonen – en dus 140 verschillende culturen.

“Dat accepteren we niet in Den Haag.”

Gekker dan dit wordt het niet. Ooit was de term ‘integreren’ bedoeld voor vreemdelingen die naar Nederland kwamen. Zij moesten zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving en de Nederlandse waarden omarmen – en bekend worden met onze cultuur én taal.

Tegenwoordig zijn de zaken dus compleet omgedraaid. Vanaf nu worden rasechte Nederlanders beschouwd als vreemdelingen in eigen land. Zij moeten zich aanpassen aan de cultuur van nieuwkomers en dienen niet langer trots te zijn op hun eigen cultuur en afkomst. Doen ze dat niet dan worden ze gewoon niet meer “geaccepteerd.”

Nog even en autochtone Nederlanders moeten gedwongen naar multikul-les. En de PvdA zich maar afvragen waarom de Nederlandse kiezer zich massaal van haar afwendt en de buik vol heeft van immigratie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

37 reacties

 1. JanvanEechoud

  Michael, Je hebt géén idee hoe mijn vrouw en ik… en andere leeftijdsgenoten van de éne verbazing in de andere vallen!

  In een hálve generatie staat ons leven helemaal op zijn kop….. en ik heb het niet over de moderne techniek!

  Mvg.

  1. Ronald Zomer

   Als straf voor die autochtone Nederlanders:

   1 █ die autochtone Nederlanders moeten terug naar waar ze vandaan komen ! !
   2 █ hun thuisland moet ont-islamiseerd worden. Zodat ze niet kunnen genieten van de multi-culturele voordelen.

   Voor de islamieren die daar dan weg moeten :

   3 █ terug naar waar ze vandaan komen, hup, morocanië, turkolië, somalië anders ISISië…

   Dat is de straf voor niet-integreren : Iedereen terug naar zijn/haar roots. In een “verderfelijke” mono-culturele omgeving.

   Voor een PvdA’er zou dit de straf zijn, voor ons Nederlanders zou het een mooie droom zijn !

   Dus we kunnen zaken doen met de landverraders van de PvdA. Deal ! ! Ieder terug zijn hok in.

 2. Yato

  Ons land wordt langzaam door niet-Nederlanders overgenomen. En we stonden erbij en keken ernaar…

 3. V.K.

  -die man met z’n islam-agenda is hartstikke islamofoob.

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/02/erken_moslimhaat_zoals_antisem.html

 4. Adrianus 43

  Deze Surinamer is zoals elke PVDAer totaal van het padje af.Na het opperen islamkritiek strafbaar te stellen komt er weer iets uit z’n koker rollen waar een normaal denkend mens van omvalt.Is Gario mischien lid van dezelfde familie.?

 5. Gielah

  “Dat acceptéren we niet…?”
  Hij accepteert niet dat er echte Nederlanders zijn die knotsknettergek van alle geïmporteerde aso’s worden?

  Wat wilde die vreemdeling daar tegen dóen dan?

  En waarom zou hij denken dat Nederlanders door hem en de zijnen ” geaccepteerd” zouden WILLEN worden?

  Dit soort waanzin zou ik niet pikken van mensen die Jansen, Pietersen of de Vries heetten, zelfs niet als hun naam Rutte of Samsom was…
  maar van iemand die Baldewsing heet al helemáál niet.

  Laat hij maar eens “flink” gaan doen tegen Bouterse… dat die zich te weinig Javaans of Hindoestaans gedraagt… of zo.
  Die zal wel raad weten met die opgeblazen kikker!

 6. Ni28

  Als dit waar is wordt Nederland langzamerhand overgenomen door niet Europese immigranten. Zo veranderen zij van immigranten tot bezetters. Met de hulp van de NSB-PvdA die nu echt nodig langs een psychiater moet gaan.

  1. lanex

   Met zo een opmerking wordt je van de Elsevier verbannen. We worden als Nederlander verschrikkelijk in een hoek gedreven door eigen bestuurders, maar helaas is de Nederlander nog steeds niet bereid op te staan en terug te slaan!

 7. JOzephius

  18 maart kun je afrekenen door middel van je meningsuiting van vrijheid om te stemmen wat je wilt. Mooi toch!

 8. Robbieman

  De echte Hagenaren zijn inmiddels een kleine minderheid in Den Haag geworden. Minderheden moeten integreren dus de echte Hagenaren nu ook. Over een paar jaar wordt alle autochtone Nederlanders gevraagd te integreren.

 9. carthago

  Dat komt allemaal omdat onze queenie maxima al meteen vond dat DE nederlander helemaal niet bestaat,alleen maar op een paspoort.Integreren betekent voor de schorem elite die waardeloze nederlandse cultuur integreren met bijv. isis cultuur,rifgebergte cultuur enz.enz.,dus buigen voor.
  Nederland schaft zichzelf af.En catweazle lacht alweer in z’n vuist.

 10. van Urk

  Het zal tijd worden dat die socialisten van alle linkse partijen weer eens gaan integreren want zij zijn totaal de weg naar Nederland weer kwijt!

 11. Jacobus

  De hysterisch demagogische interpretatie die Michael geeft aan de brave beschouwing van de wethouder is zo aandoenlijk over de top dat men de gedachte aan de redactionele kolommen van Der Stürmer maar lastig van zich kan afzetten.

  1. Robbieman

   De hysterisch demagogische interpretatie die Jacobus geeft aan de brave beschouwing van Michael is zo aandoenlijk over de top dat men de gedachte aan de redactionele kolommen van Der Stürmer maar lastig van zich kan afzetten.

  2. Gielah

   Bedtijd… Kobus!
   You´ve overstayed your welcome.

   Laat de grote mensen nu maar eens even onder elkaar discussiëren.

   1. Jacobus

    Ik begrijp dat Gielah op dit tijdstip niet op cognitieve dissonantie zit te wachten.
    De islamisering waar de Grote Leider Geert gewag van maakt is een warm gekoesterde fantasie, die moeten we niet met feiten verstoren

  3. Robbieman

   De hysterisch demagogische interpretatie die Jacobus geeft aan de brave beschouwing van Michael is op zijn beurt ook weer aandoenlijk over de top..

  4. Qdrpaul

   Jacobus,
   De stijl van de schrijver is niet altijd de mijne.

   Maar jouw reactie zou ik kunnen scharen onder het kopje “”populisme””.
   Ik vind het nooit sterk om, pseudo intellectueel, een vergelijking te maken met een verschijnsel uit het verleden.

   Daarom een vraag: leg dit nu eens omstandig uit zodat ook ik overtuigd raak.

  1. V.K.

   -Ehh…moet Duindorp zijn.

 12. boer met verstand

  Smullen toch. Niet alleen van afkomst Surinaamse idioten in de P.v.d.A. willen dat het zover komt dat de autochtone Nederlanders zich moet aanpassen aan de bagger buitenlanders die hier onze vetpotten zonder tegen prestatie lopen leeg te vreten, nee. Dit is beleid van de regering en de politieke ‘elite’ partijen. De weg met ons cultus hebben ze reeds een voldongen feit van gemaakt. Het trieste vermakelijke daarbij is dat die autochtone Nederlander dit ook nog pikt en gewillig ondergaat. Erger nog ze gaan binnenkort weer in grote getale stemmen op de partijen die dit voor ze veroorzaakt hebben want ze kunnen er geen genoeg van krijgen.

 13. Dennis_WSPK

  Het probleem is dat er helemaal geen sprake is van multicultuur! In de wijken waar moslims de overhand hebben is sprake van monocultuur, omdat de islam geen enkele andere cultuur naast zich accepteert, alleen onder zich.

  Het plan van de PvdA houdt dus gewoon in dat iedereen zich moet aanpassen aan de islam, zodat dat ongestoord de dominante cultuur wordt.
  Een andere weg is er niet.

  Ik roep iedereen die hiermee wordt geconfronteerd wordt op zich er met alle kracht tegen te verzetten !!!

  De islam de wereld uit, te beginnen bij Nederland !!!

 14. rinus

  Ook het AD-stuk spreekt boekdelen. He-le-maal gek.

  De PvdA-bestuurder Baldewsingh wil dat uitingen als islamofobie net als antisemitisme (.?.) een ”aparte registratie” krijgen. ”Moslimdiscriminatie wordt gebagatelliseerd”…..

  En dan nog iets interessants: ”Het pleidooi van Baldewsingh past bij zijn visie op de stad die nu voor 52% uit mensen van niet westerse komaf bestaat”…..

  Het is lijkt er sterk op dat die 52% van niet westerse komaf (en dus een autochtone minderheid) iets is waar de PvdA altijd van heeft gedroomd. Ze hebben er zéker driftig naartoe gewerkt! Zorgen dat de autochtone Hagenaar een minderheid wordt zodat zij zich moeten aanpassen. Allochtonen hoefden dat vanaf de jaren 70 dan weer niet van de PvdA. Ze hoefden niet eens onze taal te leren!

  Tevens lijkt het er met het registreren van moslimhaat of moslimdiscriminatie erg op dat men het liefst iedere kritiek op de Islam de kop in wil drukken. Er voor te willen zorgen dat men straks niets meer durft te zeggen. Dat lijkt nu de strategie.

  De PvdA heeft in dik 40 jaar hele autochtone volksstammen de stad uitgejaagd door hele wijken vol te stampen met onaangepaste mensen die niets met Nederland hebben, ons zelfs ten dele haten. Hele volkswijken werden uitgewoond. De PvdA stond erbij en keek er naar. Ook 40 jaar geleden werden autochtonen door de PvdA al beticht van racisme als men vond dat dit wel erg uit de klauwen ging lopen met (toen nog) ”al die buitenlanders”. Nu autochtonen dan eindelijk een minderheid vormen ”mogen”, nee MOETEN wij ons wel aanpassen aan de 140 culturen.

  De volgende stap van de PvdA-strategie kan dus in gang worden gezet. En dat is a.s.a.p de laatste autochtonen de stad uit treiteren.

  De PvdA en (vooral opruier Rabin Baldewsingh) wijst als het op discrimineren aankomt continu met 1 vinger naar de PVV. Maar onderwijl wijzen 4 vingers naar zichzelf.

 15. Robbieman

  Helemaal raak Rinus.

 16. Stevie

  Dit verzin je niet … Is die Pvdarabieren idioot Rabin Baldewsingh … n.b. van Hindoestaanse afkomst … vergeten dat die (( ons zo verrijkende )) moslim barbaren tientallen MILJOENEN Hindoestanen hebben afgeslacht ? Een echte Pvdarabieren nitwit … waar halen ze die lui vandaan .

 17. toetssteen

  @Stevie
  Ach als ‘cineast’ zal het hem wel weer een film opleveren.

 18. Pieter

  Jee, wat kent die Jacobus een hoop moeilijke woorden!!

 19. DeManVanIngrid

  Gekker mag het toch niet worden he mensen???

  Voorbeeldje: Mijn schoonvader van 74 ziet in zijn buurtje (waar de man al meer dan 50 jaar woont) steeds meer bommeldingen lopen als hij bijvoorbeeld in de rij staat bij Aldi. Niet dat die man alleen daar over nadenkt maar het schiet af en toe door zijn hoofd heen… Gek he?

  WAT NOU INTEGREREN????????????????

  Het einde is in zicht, mensen pikken het niet meer en gelukkig zie ik het meer, meer en meer…

  @Pieter….MWUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  de jacob’s gaan er als eerste an! Mohamed’s blijvuh levuh met op zijn minst 72 meisjes die nog geen 9 zijn

  1. DeManVanIngrid

   vergeet nog iets belangrijks trouwens..

   Deze man die vanuit zijn “latenintegrerenhart” nog nooit PVV gestemd heeft (tegen beter weten in) stemt dit x? U raad het al,……… PVV…….

  2. V.K.

   -@ Ingrid’s man,

   -Jacob’s gaan er juist als laatste aan.

   -Het zijn niet voor niets nuttige idioten.

   http://www.groene.nl/artikel/dat-het-verzet-links-was-is-een-mythe

 20. Dennis_WSPK

  Toch is het vreemd, want al die multikul-aanbidders vergeten dat er een dag komt dat ze zelf ook aan de beurt komen. De islam duldt immers geen andere culturen of religies naast zich ! Dat betekent dat op het moment dat de islam een buurt of stad domineert, er voor andere culturen of religies geen plaats meer is, tenzij volstrekte onderwerping en dhimmitude volgt.

  ISIS heeft als islamitische organisatie al bewezen genocide geen enkel probleem te vinden, daarmee het “goede” voorbeeld van Mohammed 1.400 jaar eerder, te volgen.

  Misschien moeten al die PvdA-ers met hun multikul-gedram zich eens gaan afvragen wat hún positie straks is als de islam dominerend geworden is ? Of gaat de hele PvdA-fractie in Den Haag straks over tot de islam ?

 21. JOzephius

  Ach wethouders…… Ik ben een aantal keren naar inspreekavonden geweest, heb zelf wel eens acties georganiseerd als verzet tegen doorgedrukte gemeentebesluiten etc. Dit soort mensen – lees: bestuurders – zijn zo ongelofelijk wereldvreemd dat is echt onvoorstelbaar voor een normaal mens. Maar ja wat wil je ook als je alleen maar met dit soort mensen omgaat dag in dag uit. En als je alleen maar gewend bent om je zin te krijgen en alles door te drukken wat jij wilt. Laatst nog heb ik alle PS-leden van Zuid-Holland een keiharde mail (ik had namelijk bewijzen van misleiding, corruptie noem het maar op) gestuurd ivm. de Rijnlandroute. Het is zo’n humor hoe die mensen dan reageren dat wil je niet weten. Grappig genoeg was er maar één Provinciale Staten-lid wat serieus, inhoudelijk en netjes reageerde en dat ook bleef doen. Met hem (PVV-lid Henk de Vree) – heb ik als enige nog contact en ik ga binnenkort ook weer met hem in gesprek op het provinciehuis. PvdA, GL, CU, CDA, PvdD etc. allemaal namen ze mij niet serieus. Dat is toch uitermate triest of niet soms?

 22. Gielah

  Geen enkel systeem… ook de islam niet… houdt van (en vertrouwt op) verraders van het eigen land en de eigen cultuur.

  Verraders blijven namelijk verraden!

  En wat al die islam- verheerlijkers ook nogal eens vergeten:
  islamieten begrijpen NIETS van wie niet in een god gelooft.
  Ik heb dat tijdens mijn jaren voor de klas, met steeds meer moslim leerlingen, uitermate goed gemerkt.

  Waar de islam Joden en christenen uit de weg geruimd wil hebben, wenst zij datzelfde ook voor wat betreft mensen die in niets of niemand geloven.
  Linkse atheïsten hebben dus niéts van dat systeem te verwachten… zeker niet omdat hun hierboven gemelde verraad aan eigen land en cultuur daar nog bijkomt.

 23. Thomasson

  Voor Hagenaren die uit Den Haag moesten vluchten (en dat zijn nogal wat), klinkt het idee van Raadslid Rabin Baldewsingh niet vreemd in de oren. Den Haag is al decennia lang geen Nederlandse stad meer, maar een multiculturele politiek-correcte Afro-Aziatische vuilnisbak. Een allochtonen getto waar rasechte Hagenaren zich niets meer thuis voelen. Deze zijn ook, in de loop der jaren, massaal weggevlucht. Hoeveel rasechte Hagenezen wonen nog in de Schildersbuurt? Transvaal? Of zelfs de Laak? Bitter weinig …Uitsluitend mensen die geen geld hebben om weg te vluchten. Waar wel nog Hagenaren wonen, zijn duren buurten zoals de Vogelwijk, Belgisch Park en Statenkwartier. Daar zijn de (heren)huizen meer dan een miljoen waard. Het is vanzelfsprekend dat er in deze buurten hebben mensen geen Marokkaanse, Turkse, Antilliaanse of Afrikaanse negers als buren. Daar mogen Nederlanders onder elkaar wonen en genieten van de rust en het leven. Als er bendes islamitische jongeren durven erheen te komen, dan is de politie er zo bij. http://wijblijvenhier.nl/19696/open-brief-is-het-voor-allochtone-jongeren-verboden-om-in-een-rijke-haagse-buurt-te-wandelen/
  Alle andere Hagenaren genieten niet van de beschermde hand van de wet: http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-10-2011/vrouw-weggepest-door-jeugdbende
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/archief/article/detail/1749606/2004/06/08/Witte-vlucht-de-grote-steden-uit.dhtml
  http://www.amsterdampost.nl/de-angst-regeert/
  http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20010613/teksten/bin.joodse.jongeren.zaak.html
  In al deze gevallen (en andere gevallen die te veel zijn om op te noemen) staat de PvdA, de partij van Rabin Baldwesingh, AL JARENLANG AAN DE KANT VAN DE AANVALLERS. NIET AAN DE KANT VAN DE SLACHTOFFERS. Dus het is vanzelfsprekend dat Baldwesingh wil een stapje verder gaan. Officieel de schuld bij de autochtone Nederlanders leggen. Zij moeten zich wennen aan de bestiale praktijken van hun niet Westers buren. Ze moeten worden heropgevoed; een nieuwe mind-set krijgen, dat allochtonen zijn belangrijker dan hen en hebben meer waarde in dit land dan zijzelf. Zij moeten leren hun bek houden al worden hun rechten op grove wijze vertrapt en geschonden.

 24. HenryJoseph

  Arabisch is straks verplicht op school…

 25. Ni28

  Als je vandaag die moslim mijnheer hoorde in het Buitenhof, passen de moslims heel goed in het Westerse leven. Als het Westen zich maar aanpast wel te verstaan. De koraan gaat in sommige gevallen boven de constitutie van het land. Dus PvdA, gaat u dit steunen?

 26. kees rudolf

  Ik dacht dat ik enkele dagen geleden al eens een opiniestuk van deze PvdA-wethouder in De Volkskrant of Het Parool had gezien. Daar bekloeg hij zich over het feit dat je in Den Haag zoveel gelegenheden had om Bach en Mozart te beluisteren maar zo hoogst zelden bijv. Turkse muziek, dus of het Residentieorkest dat ook niet eens moest spelen, aangezien toch wel 15% van de Hagenezen Turkse wortels had. Ook was het volgens deze man niet meer echt conform de bevolkingssamenstelling van Den Haag dat ze in de Haagse beeldende kunstmusea wel werk van Mondriaan en Mark Rothko ten toon stelden, maar zelden of nooit iets naar de goesting van andere ethniciteiten dan de blanke autochtoon (ik vat het uit mijn geheugen in eigen woorden samen, maar de voorbeelden zijn van deze wethouder). Tja, wat moet je daar nu van zeggen? Wie het tot wethouder brengt is na een soort van selectie in de politiek komen bovendrijven. Dat zo’n man dus het beste is wat uit de PvdA in Den Haag omhoog komt geeft wel te denken.
  Ooit was het het streven van socialisten om de werkende klasse te verheffen, met o.m. “volksonderwijs”, en verder door de minder draagkrachtigen door kortingen of subsidies in staat te stellen en te stimuleren om ook met bijv. Bach en Mozart in contact te komen. ’t Kan verkeren.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.