Linkse fossielen in actie tegen Geert Wilders

De radicale islam gevaarlijk? Welnee. Wilders, die is pas gevaarlijk!

Welkom in de wereld van de linkse fossielen die maar één doel in het leven hebben: het bestrijden van Geert Wilders en de PVV.

Een Comité van Waakzaamheid tegen Herlevend Fascisme wil de oppositie tegen extreem rechts in Nederland bundelen om de democratie te beschermen.

Het Comité bestaat uit “een groep intellectuelen en activisten uit het hele land” (plus Anja Meulenbelt). Nou, dan weet je het wel. Volgens de oprichter van het speciale Waakzaamheidscomité, politicoloog Kees van der Pijl, is Wilders een “neofascist die een burgeroorlogklimaat propageert”, en is de dreiging van de radicale islam complete onzin. Tegen The Post Online zegt hij:

“De dreiging waar steeds over gesproken wordt is voor een groot gedeelte fictief. We leven in een autoritaire samenleving. De angst die momenteel regeert is absoluut disproportioneel. De aanslag in Parijs was verschrikkelijk en de demonstraties daarna indrukwekkend, maar er is ook een nationale zwetstoestand door ontstaan. Er werd gelijk gesproken over islamitische strijders en vervolgens ontstond er een enorm theater.”

Sterker nog, we kunnen beter gewoon thee gaan drinken met de moslimterroristen:

“In het huidige systeem is het zo dat mensen die maar half-half meedoen in de maatschappij snel het verkeerde pad opgaan. Dat heeft helemaal niets te maken met de gevaren waar Wilders steeds op hamert. Steeds naar de moslims wijzen is de strategie van de spanning, het gebruik van angst en desinformatie. Er bestaat een fabel dat je met terroristen niet moet onderhandelen, maar volgens mij is communiceren nog altijd beter dan mensen zomaar weg te zetten als duivels.”

Sneu, sneuer, sneust. Het zijn toch echt radicale moslims die de aanslagen hebben gepleegd in Brussel, Parijs en Kopenhagen. Maar Wilders, die juist waarschuwt voor de gevaren van moslimterroristen, moet worden bestreden? In welke sprookjeswereld leven die linkse fossielen eigenlijk? Man, man, man. Als ik links was, zou ik meteen afstand nemen van de kletspraat van deze ouwe hippies.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

134 reacties

 1. Jantje

  Links en de islamofascisten zijn 2 handen op 1 buik.

 2. nogmaals

  Ja, als je jezelf intellectuelen noemt, dan komen de linksmenschen erop af als bokken op de haverkist .
  (Als policor-graaiers op belastinggeld/susidies !)

  Graag copieen van recente IQ-testen van deze onnozelaars.
  Dombo’s onder de 90 (het grootste deel waarschijnlijk) moeten worden onthersenspoeld indien mogelijk. en de rest moet worden aangeklaagd wegens kwaadaardigheid. en haatzaaien.
  Opstelten heeft er vast al gezorgd dat de aangifteformulieren klaarliggen op ieder poltieburo !

  1. Wouters

   Grappig, mensen voor dombo uitmaken, terwijl je zelf 4 spelfouten maakt in 8 regeltjes tekst en driemaal een incorrecte zinsstructuur hanteert. Zo moeilijk is het allemaal niet, die Nederlandse taal, dus wat zegt dat over jouw mentaal vermogen?

   1. nogmaals

    @`wouters,
    Kennelijk voelde jij je enorm aangesproken toen ik het had over dombo’s met een IQ onder de 90.

    En als je in je onnozelheid vindt dat jouw taalbeheersing perfect is, dan moet je eens aan een echte taalkenner vragen wat hij vindt van jouw laatste (on)zin :
    “Zo moeilijk is het allemaal niet, die Nederlandse taal, dus wat zegt dat over jouw mentaal vermogen?”
    Misschien dat je dan begrijpt dat jouw reactie alles zegt over jouw (beperkte) mentaal vermogen.

    1. nogmaals

     @wouters
     Ik heb nog even wat eerdere reacties van jou op dds bekeken, en je hebt je terecht aangesproken gevoeld toen ik het had over dombo’s met een IQ onder de 90.

   2. Pjotter

    Wouters: 21.48.

    Ik hou van mensen met taalfouten en schijt bagger van die corecten.

 3. nogmaals

  De eerste punten van hun agenda betreffen het steeds maar weer hameren op “islam = vrede”, “Wilders is een leugenaar en een haatzaaier”, “we zijn geen jodenhaters, maar ja, Israel he” en ” al die vreselijke beelden van ISIS zijn truc-opnames, gefinancieerd door Wilders en de Mossad” en tenslotte “multicul is een verrijking” (en daarbij gniffelen ze, en denken aan hun baantje en banksaldo).

  Stelletje landverraders !

 4. Pieter G

  Simpele oplossing:
  Met keppeltje op loslaten in het midden van de islamitische staat om wat werkelijkheidszin bij te brengen.

 5. Dennis_WSPK

  Wilders verstoort al járen de linkse plannen om de islam als nieuwe machthebbers in Europa neer te zetten.
  Links ziet in de islam een bondgenoot in het verder vernietigen van de vrije, liberale samenleving en daar is Wilders een lastig obstakel bij geworden. Omdat hij maar steeds alles over de islam voor het voetlicht brengt en ook de linkse vriendschap met de islam doorlopend aan het volk duidelijk maakt.

  Het is net als toen met Pim Fortuyn. Ik zie nog de sjagerijnige smoel van Melkert voor me, waar de intense haat voor Fortuyn afdroop. Idem bij andere linkse azijn-kopstukken. Ook Fortuyn zag kans het linkse islamfeestje danig te bederven.

  Laten we hopen dat Wilders nog lang door mag gaan. Vooralsnog heeft zijn aanpak succes en staat hij bijna 3x zo hoog in de peilingen dan de PvdAllah !

  1. Taljaard

   @Dennis
   ”Links ziet in de islam een bondgenoot in het verder vernietigen….”
   Exact!
   Na de val van de Muur zagen de rooien alom met afgrijzen hoe de Duitsers met elkaar op de straten van Berlijn vierden dat zij ”Ein Volk” waren en niks meer van het socialisme wilden weten.
   Het zuur dat daarover door hen over de opinie-pagina’s van kranten als ”de Volkskrant”, ”the Guardian”, ”Liberation” en ”El Pais” werd uitgebraakt had een graad van zwavelzuur.
   De Europese arbeidersklasse was ”verburgerlijkt” en ”gecorrumpeerd door het consumentisme.”
   Daarom Rousseau en zijn ”sauvage noble” maar weer eens uit de la getrokken; de nobele, superieure en onbedorven, vitalistische mens uit de Derde Wereld was een veel beter basis voor het verwezenlijken van hun rode Utopia.
   En de islam was ook nog eens een strijdbare godsdienst, met een veel stevigere en meer praktische sociaal maatschappelijke component dan dat slappe christendom, dat hun altijd al in de weg had gestaan.
   Daarom, vooral in de jaren `90, IMPORTEREN die nobele, onbedorven en gebruinde kinderen van de zon!
   Bij honderdduizenden.
   Opdat zij zo zowel een nieuwe electorlae basis zouden krijgen als een nieuw revolutionair potentieel konden aanboren. En de autochtone, kapitalistische cultuur vernietigd zou worden.
   Dat is hun multiculturele experiment, waarvan nu de rampzalige mislukking nu allerwegen blijkt.

  2. Jacobus

   Kan Dennis iets meer vertellen over die linkse plannen om de islam als nieuwe machthebbers in Europa neer te zetten? Misschien iets uit een partijprogramma of een citaat van een linkse politicus?

 6. Antidotum

  Ach ia, deze aanhangers en uitvoerders van de filosofie van de Frankfurter Schule C.q. Cultureel Marxime, begrijpen kennelijk niet zoveel van de actuele werkelijkheid.

  Maar dat is de Grachtengordel-elite eigen.

  Met een glaasje wijn in de hand en de bek vol camembert leuteren ze liever over hun zelfmanifestatie en hun gutmenschsyndroom dan over het zwaard van Damocles dat boven Europa hangt.

 7. V.K.

  ——
  De angst die momenteel regeert is absoluut disproportioneel.
  —–

  -Wat nou disproportioneel, het is gewoon nodig dat Joodse instellingen worden beschermt.

  -Na ja, de regering regeert, en kan me best wel de angst bij deze lui voorstellen. Maar om het nu disproportioneel te noemen…

 8. Joop Klepzijkert

  Dit is dus duidelijk weer niet het artikeltje van jadokus. He lekker erger ik me ff niet deze keer. Maar dan lees ik de naam anja meulenbelt, tja gelijk diaree.

  1. Nico

   Zelfs als hij niet reageert trek je hem het topic in. Je kunt niet zonder Jodocus zeker

  2. JanvanEechoud

   Joop, stop eens met je getrol over Jacobus.

 9. arie_jansz

  Ach, intellectuelen?

  Een stel goedbedoelende, in de jaren 70 blijven hangende zonderlingen met het hart op de goede plek…

  maar hoee kom je op het idee om zul “”onnieuws” op te pakken….

  DDS moet ook maar vol zullen we maar denken.

  1. Avander

   “Met het hart op de goede plek”, daar riepen we dan heel lang geleden wel achteraan : maar het moest wel gekookt op de rug hangen met een zoutvaatje ernaast.

 10. Frulen

  NOGMAALS

  Uitstekend verwoordt, geheel met u eens. Dat linkse tuig is gespecialiseerd in subsidies en hoe je daar via weggetjes aan kunt komen. Dat gaat van hoog tot laag op de sociale ladder.

 11. Nico

  Even gekeken op die website. Wat een chotspe van deze vollidioten om zich te spiegelen aan E. du Perron en Menno ter Braak.

  Als tegenstander van Wilders neem ik afstand van deze figuren.

  1. Eminem2

   Kijk, dat siert u.

   Als dit voorbeeld zowel aan rechter- als aan linkerzijde gevolgd zou worden, met andere woorden zich distantiëren van extreme standpunten op de flanken, dan zou het politieke discours in Nederland met stappen verbeteren.

   Concreet betekent dat: rechts moet ophouden te dwepen met neoliberalisme en neoconservatisme (dus geen verlekkerde verhalen over de sociale zekerheid afschaffen en de klok in dat opzicht terugdraaien naar de 19e eeuw). Eigenlijk de positie die de PVV inneemt, dus. En links zou zich moeten distantiëren van alles dat Marxistische en zelfs ronduit anti-semitische taal uitslaat. Dus geen verhalen over “alle maatschappelijke problemen komen door inkomens- of vermogensverschillen” en daarmee nooit een oorzaak in religieuze overtuigingen willen zien, of onder het motto van “kritiek op Israel” zich solidair verklaren met Hamas, Hezbollah of wat er nog meer van die figuren rondlopen. Eigenlijk zou de hoofdstroming op links er gewoon heel goed aan doen om terug te gaan naar hoe de PvdA midden jaren ’60 was, voordat deze door Nieuw Links werd overgenomen: gewoon gematigde sociaal-democratische programmapunten verdedigen zoals een eerlijk sociaal stelsel en een evenwichtig geheel van werknemersrechten en -verplichtingen.

 12. carthago

  Anja vuilnisbelt ?Maar die was toch allang geleden naar het kalifaat vertrokken?Was dus een false flag.

 13. V.K.

  -Wanneer je wil onderhandelen, dan moet je wel wat te bieden hebben, nou dan vraag ik wat deze Palestina activiste senator Meulenbelt te bieden heeft, misschien een stukje Israel?

 14. Swieber

  Ik begrijp werkelijk niets van de “liefde” die links voor de islam heeft.

  Het lijkt wel of deze linkse individuen niet willen begrijpen waar de islam voor staat en de feiten van deze religie/ideologie niet willen zien.

  1. Jacobus

   @ Swieber,

   Die liefde van links voor de islam is een raar lasterlijk fabeltje van dom-rechts.
   Kun je een citaat uit een partijprogramma of van een linkse politicus geven waaruit liefde voor de islam blijkt?

   Zou je, zolang dat niet lukt, je buiten de discussie willen houden?

   1. Gielah

    Lekker door discussiëren, geachte Swieber.
    Onwetender dan deze zakkenwasser kunt ú onmogelijk zijn… en zie: hij plempt zijn leugens en zuigerige gezwets hier letterlijk van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat neer.

    De gotspe… dat deze brallende nitwit nu ánderen verzoekt zich buiten een discussie te houden!

    Volkomen onterechte en ridicule grootheidswaan!

    1. -Harry

     Onbegrijpelijk dat zo’n klootzak hier al die tijd al getolereerd wordt .

     Ben het helemaal met je eens Gielah .

    2. Jacobus

     Swieber lukt het mogelijk niet maar kan onze Gielah een citaat uit een partijprogramma van een linkse politieke partij of van een linkse politicus geven waaruit liefde voor de islam blijkt?

     Nee, dat lukt haar ook niet: ze weet ook wel dat het een leugen is.

     1. V.K.

      -@Jacobus,

      Zie partijprogramma pvda,kopje midden oosten.

      -Alhoewel de Arabische lente nu al een paar jaar aan de gang is waarbij Israël tot nu toe er niet in verzeild is geraakt.
      Heeft de PvdA het volgende te melden:

      Nederland en de EU zouden het Midden-Oosten vredesproces moeten ondersteunen en haar goede banden richting zowel Israël als de Palestijnse Autoriteit moeten aanspreken om vrede en veiligheid in de regio dichterbij te brengen, precies zoals het in het regeerakkoord is vastgelegd.

      Ha ha, heel het MO staat in de fik, moslims slachten elkaar af, en de PVDA focust zich op Israel om vooral moslims islam niet voor het hoofd te stoten.

      -Wel opvallend he, die ziekelijke aandacht
      Voor Israel.

      http://www.pvda.nl/standpunten/internationaal/Midden-Oosten#

     2. DeManVanIngrid

      Jacobus, lekker onderbuikje van me (als jij het mag dan mag ik het ook). Ik weet niet goed hoe het verwoorden op jou “nette” manier van communiceren maar op zijn (echt)Haags zeggen we het met het hart op de tong en altijd recht door zee zonder omvaren!!!

      Ooit wellis van een blinde vink gehoord? Wellis van een dove kwartel gehoord?
      Misschien klinkt zo dom als een ezel je bekend in de oren?
      Vooruit (eigenlijk met jou opmerkingen achteruit) met de geit?
      Het zwarte schaap? ((;-))
      Waar het hek open is, lopen de varkens in het kore(a)n?
      En met jou reply op Anna’s commentaar lijk je wel een geile beer…

      Jacobus, men kan zich niet schoonwrijven aan een vuile paal aan welke kant van de paal je ook schuurt.

      Ik zal me doodongelukkig voelen als ik jou was met zoveel mensen die me haten voor de dingen ik zogenaamd goed zie….

      Jacobus, blaffende honden bijten niet maar een kat in het nauw maakt rare sprongen en zoals je misschien wel merkt aan alle reacties hier en andere forums/blogs/websites voelen de Nederlanders zich in het nauw gedreven en zijn het zat, (en daar heb je de ezel weer)we stoten ons niet meer aan dezelfde steen!!!

      De heer Wilders werd niet goed gehoord maar horen zien en zwijgen is er niet meer bij, onze regenten worden wakker (zie Rijswijk) en de stem van het volk word luider en luider (zelfs jij kan dit niet ontkennen) en niet meer dan terecht.

      Tot hier en niet verder, vol is vol, voor de duivel niet bang, geen blok aan het been meer hebben, we zetten de bril op de neus, niet meer als haringen in een ton zitten en niet meer van twee wallen eten…

      Echte Nederlandse gezegden die aan het verwateren zijn door misbeleid de afgelopen decennia. Ik heb er goeie hoop op dat de put gedempt wordt en het lek bovenkomt en we laten ons niet meer met een kluitje het riet insturen…

      De toekomst is wat je er van maakt en als ik jou was zou ik niet meer op het verkeerde paard gokken want als er 1 schaap over de dam is volgen er meer

      Het paard van Troje is ontmanteld en waar een Wilders is is een weg….

      De sneeuwbal is aan het rollen, na regen komt zonneschijn en die trein kun je niet tegenhouden.

      Wie de schoen past trekt hem aan, 1 voor allen, allen voor 1 en de schaapjes komen op het droge…..

      Zoals meneer de Uyl zei, oogjes dicht, snaveltjes toe en slaap lekker

   2. Swieber

    “Met goedgelovigheid, naïviteit en humanisme werden moslims in Europa ontvangen. De linkse kerk heeft ze vertroeteld en met voorrang behandeld ten koste van de eigen bevolking.”

    http://politiek.thepostonline.nl/2015/02/18/islam-in-nederland-angsthazen-opportunisten-en-zachte-heelmeesters-verkwanselen-westerse-kernwaarden/

   3. Adrianus 43

    De beruchte motie van Halsema en consorten in 2012

   4. -Harry

    Wat een stom gezwam weer Jacobus !

    Ze vertellen je dat niet met zoveel woorden , ze zijn net als jij , logisch ook met jouw baan , maar ze vallen de verkeerde kant steeds aan .
    Als de kutpalestijnen een aanslag plegen dan begint links nederland met : ja maar , die Joden ………………
    Gemeen , vals , venijnig , leugenachtig , gek !

    1. Jacobus

     Ach, Harry, ze vertellen het niet met zoveel woorden maar jij weet zeker dat ze dat eigenlijk vinden.

     Wat ben je toch een ontroerende fantast.

   5. Teun

    Zou je, zolang dat niet lukt, je buiten de discussie willen houden?

    …zegt Bromsnor tegen Swieber.

   6. V.K.

    -@Jacobus,

    Zie partijprogramma pvda,kopje midden oosten.

    -Alhoewel de Arabische lente nu al een paar jaar aan de gang is waarbij Israël tot nu toe er niet in verzeild is geraakt.
    Heeft de PvdA het volgende te melden:

    Nederland en de EU zouden het Midden-Oosten vredesproces moeten ondersteunen en haar goede banden richting zowel Israël als de Palestijnse Autoriteit moeten aanspreken om vrede en veiligheid in de regio dichterbij te brengen, precies zoals het in het regeerakkoord is vastgelegd.

    Ha ha, heel het MO staat in de fik, moslims slachten elkaar af, en de PVDA focust zich op Israel om vooral moslims islam niet voor het hoofd te stoten.

    -Wel opvallend he, die ziekelijke aandacht
    Voor Israel.

    http://www.pvda.nl/standpunten/internationaal/Midden-Oosten#

  2. Antidotum

   @Swieber,

   Het zijn socialisten, die doen er alles aan om het liberalisme en Wilders PVV uit te bannen

   Komt bij dat de multiculti geweldig stemvee is.

   Socialisme staat ook voor eerlijke verdeling van macht en goederen, vandaar dat moslims bestuurlijke posities kunnen benutten bij de rode rakkers.

 15. Noordermiede

  De PVV PS-kandidaten in Friesland worden ernstig bedreigd, zoals 4 jaar geleden door het straattuig van de Friese Afa met hun verachtelijke Stasi praktijken.

  De pers presentatie van de PVV kandidaat Statenleden is deze week derhalve afgelast. De zaal exploitant en politie zijn bang voor ernstige rellen tegen de Friese PVV.

 16. Jacobus

  Deze fossielen betreft een groep intellectuelen die een historisch besef hebben van meerdere decennia en werkelijk beseffen wat fascisme en racisme betekenen.
  Dat de sysympathisanten van PVV, pro patria, Pegida en IV op dit blog daar met weerzin en onbegrip naar kijken verbaast uiteraard niet.

  1. Squillyz

   Jij bent zeker zelf ook een fossiel? Die kunnen namelijk niet meer denken.

  2. Anna

   Jacobus. “Historisch besef”? Deze landverraders zijn te laf en te kortzichtig om te beseffen dat de islam het fascisme en racisme verkondigt vanaf de eerste bladzijde van de koran en dat dat dagelijks wordt uitgevoerd.

 17. Squillyz

  Site bekeken. Eng hoor. Intellectuelen die geen intellect hebben. Ze weten het zelf nog niet, alleen zij vormen het grootste gevaar! Niet Geert Wilders of onze, helaas vermoorde, Pim Fortuyn.
  Wanneer gaat rechts NL hier eens iets tegen doen?

  1. Jacobus

   Misschien kan rechts NL proberen ook intellectuelen aan te trekken.

   1. -Harry

    Jacobus 17.35 ,

    Intellectuelen van jouw kaliber , soms ?
    Je bent als professional reageerder zeer ervaren , al zeker 10 jaar spuw je je linkse onzin , maar ik lees nooit anders dan precies de verkeerde mening van je .
    Heel erg fout , dus .

    Weet je wat je bent Jodocus ?
    Een digitale antifa !

    1. Jacobus

     Dat ben ik zeker ook. Ik ben een overtuigd tegenstander van fascisme.

     1. Anna

      Jacobus. Een echte tegenstander van fascisme kan nooit een intolerante, fascistische, racistische, onderwerpende islam aanvaarden.

     2. Teun

      Laat me niet lachen.
      De grootste antifascisten zijn allemaal fascist.

   2. Anna

    Jacobus. Intellectuelen zitten te veel achter hun bureau.Broodschrijvers!

 18. aquarius

  Ja de (ex) communist van der Pijl zal het nu weleens even gaan zeggen wie de fascisten zijn .
  Blijkbaar een slecht geheugen voor zo’n intellectueel !

 19. W.H.J. Reiss

  De moordenaars van de Nederlandse identiteit. Het Krapuul pur sang. Ze hebben nog niet genoeg schade aangericht. Vergelijk ze maar met Jodocus mafkees, de dwaas die hier de gehele dag zijn waanzin zit te verkondigen als ware hij de Heiland zelf !!!

 20. Dennis_WSPK

  @beetjelinks
  Niet helemaal juist. De gastarbeiders die in de jaren 70 kwamen en door oa de VVD en KVP etc gehaald werden, zouden terugkeren naar het land van herkomst als hun contact voorbij was. Hadden ze dat maar gedaan !
  Maar wat was het geval ? De Wetenchappelijke Raad voor het Regeringsbeleid kwam met een rapport van de vuurrode en zeer linkse Rinus Penninx, waarin werd voorgesteld de gastarbeiders te laten blijven en hun gezinnen hier heen te halen.
  De PvdA-mastodonten in de Tweede Kamer moesten dat rapport door de Kamer zien te jassen en dat lukte : het werd zelfs officieel beleid van de regering !
  In het rapport stond zelfs een hoofdstuk over hoe de bevolking “klaargestoomd” (letterlijk !) moest worden om deze vreselijke beslissing te accepteren.

  Het is dus wel degelijk links geweest die de huidige totale wantoestand heeft veroorzaakt.Helaas hebben de opvolgende centrum-rechtse regeringen veel te weinig gedaan om de beslissing destijds terug te draaien.

  1. Beukman

   @Dennis
   Het ligt toch iets genuanceerder. De Raad pleitte juist “een restrictiever migratiebeleid” – het staat er letterlijk.. Het rapport gaat verder uit van een realiteit: die gastarbeiders zullen blijven (handjeklap tussen christendemocraten enerzijds en VVD plus werkgevers anderzijds). Daar dienen we ons op voor te bereiden.
   Het woordje “klaargestoomd” heb ik nog niet in het rapport teruggevonden.

    1. Beukman

     @Toets
     “Een chef van de Ford fabriek vertelt nog maar even dat hij vindt dat de vele culturen hier in Nederland – en door hem gehaald dus – onze rijkdom zijn.”

     Inderdaad. Zoals ik al opmerkte: de werkgevers herhaalden maar al te graag de christendemocratische riedel dat gastarbeiders ook maar mensen waren, en dat het onmesnelijk was om hen gescheiden van hun vrouw en bloedjes van kinderen te houden. Daar kwam nog een reden bij die niet in jouw link staan: gastarbeiders verkozen steeds vaker om elders in Europa te gaan werken, omdat men daar soepeler omging met gezinshereniging dan hier, en omdat de huisvesting beter was geregeld. Het charme-offensief van de werkgevers valt hier beslist ook uit te verklaren.

     1. Anna

      Beukman. Gezinshereniging hebben de immigranten zelf geregeld. Hadden hun vrouwen en kinderen al laten overkomen en hun huizen al voorzien van alle benodigdheden. De politiek stond met de handen in het haar. Ze wilden niet meer terug naar hun geliefde oorspronkelijke landen Marokko en Turkije.

 21. Nico

  Voert de vandaal van joodse graven Paul Peters Pro Patria wederom aan?

  1. Julius

   @Nico: vraag dat aan Herr Reiss. Die ondersteunt zijn beweging financieel dus zal wel op de hoogte zijn van wat er in zijn club speelt.

   1. arie_jansz

    Ik denk dat meneer Reiss geen benul heeft van het concept Geld…

    maar eh Reiss, wat zijn die oosterse snuisterijen die je verkoopt? Hebben die nog een religieuze, oosterse betekenis?

    1. Beukman

     @Arie
     Ze staan er ook al erg lang, moet ik zeggen, ondanks alle reclame die we er voor maken. Misschien beter op marktplaats zetten?

 22. Limburgse Kuifje

  Om Anja Meulenbelt als intellectueel te kwalificeren is wel behoorlijk disproportioneel. Het zegt alles over het denkniveau van deze mensen. Maar wel goed dat we direkt kunnen zien wie het zijn die de Nederlander koppensnellers toewenst.

  1. Jacobus

   En toch, Limburgse Kuifje, ga ik er blind van uit dat ze aanmerkelijk meer opleiding genoot en aanmerkelijk meer boeken las dan u.

   1. Adrianus 43

    Worden daar domme mensen altijd wijzer van?
    Is toch een beetje te kort door de bocht.

   2. Limburgse Kuifje

    Dat is lachen dan Jacobus, want ik kan me niet herinneren dat Anja Meulenbelt enige titel voor haar naam heeft staan. Laat ik die van ir. nu eens wel voor mijn naam hebben staan.

    En boeken lezen? Ik lees ongelofelijk veel, en daar heb ik geen boek voor nodig, maar slechts internet is voldoende. Overigens waar haalt u de wijsheid vandaan om die stelling uberhaupt te poneren? U kent mij niet eens !

   3. DeManVanIngrid

    Jacobus,

    Valse schaamte is iets wat “slimmere” mensen de iets “minder” slimmere mensen graag willen laten voelen en willen trachten dat valse gevoel (wat ze zelf hebben) een plekje te geven voor hun eigen gemoedsrust want ze zijn zo goed onderwezen en begrijpen precies wat er in de wereld omgaat.. (klinkt bekend)?

    Ik kan je vertellen (jarenlang een taxi bedrijf in Den Haag gehad). Wat al jou papieren wijsheid je ooit gebracht heeft valt in een donker gat vergeleken met wat ik dagelijks in mijn leven heb meegemaakt (ook veel leuke dingen overigens)…

    Wie denk je wel niet dat je bent?

  2. V.K.

   -Na ja, als schrijfster van het groot kuttenboek, hoort Anja zeker thuis in dit rijtje.

   http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2011/12/het-grote-kuttenboek-is-uitverkocht.html

 23. Limburgse Kuifje

  Als je de lijst bekijkt zie je de steeds weer bij dit soort acties terugkerende namen van o.a.

  HEDY D’ANCONA
  NAIMA AZOUGH
  NURI KARABULUT
  JACOB KOHNSTAMM ‎
  ANJA MEULENBELT
  JAN PRONK
  PROF DR. KEES VAN DER PIJL
  RENE DANEN

  en ik mis er nog een paar !! Waar zijn ze gebleven?

  DRIES VAN AGT
  GRETTA DUISENBERG
  HARRY VAN BOMMEL

  1. arie_jansz

   Mmmmmm, de lijst blijkt indrukwekkender dan ik eerst aannam.

   Dit moet ongetwijfeld zeer interessant zijn.

   1. Nico

    Vind je? Het lijkt Jurassic Parc wel!

    Wil je de ideeën van Wilders aanpakken dan zul je met iets beters voor de dag moeten komen.

  2. Anna

   Limburgse Kuifje. Dat zijn de grote landverraders van Nederland.

 24. W.H.J. Reiss

  Ik zie hier alleen maar reacties, maar iets doen ! Ho maar, nee dat is niet aan mij besteed !!
  Als jullie lef hebben dan geef POEN aan de jongens van Identitair Verzet. Ik heb net een mail van hun gekregen omtrent de boetes in Leiden:
  .
  “Nou vijf maal 90,- voor het betreden van ‘verboden’ terrein en twee maal 140,- voor het afsteken van vuurwerk op de openbare weg.

  Kwamen we nog redelijk goed mee weg is onze inschatting.”
  .
  Gaat het geklets met enkele Linkse idioten gewoon door of steunen we de ware verzetsgroep met een beetje POEN: http://www.idverzet.org/#
  Ik zal 1x Euro 140,– doneren. Zo pak je dat Linkse Krapuul, ook alhier aan. Deze kinderen komen op voor hun toekomst, laat ze niet vallen met enkel KLETSKOEK op de site !

  1. Beukman

   @Reiss
   Heel mooi van je Reiss, om die boetes te betalen. Daarmee kan onze linkse overheid weer nieuwe moskeeën subsidiëren. Ga zo door!

  2. Nico

   Kunnen ze mooi verf voor kopen om hun hobby, joodse graven bekladden, te beoefenen.

   1. toetssteen

    @Nico
    15 jaar geleden, straf uitgezeten, berouw betoond….. Overdrijf niet zo!
    Komt u anders maar op met ‘hobby’ en vooral ‘ze’, wat impliceert dat de hele club dat doet en deed. Me dunkt dat daar dan toch het nodige bewijs van moet zijn.

    Niet dat I.V. mijn club is, maar laten we het wel een beetje binnen de rede houden.

    1. W.H.J. Reiss

     Hier een beetje schrijven tegen totale NiksNutten, dat heeft geen zin. Identitair Verzet doet daadwerkelijk iets. Heeft U een Linksknecht al eens een boete zien krijgen. Voorbeeld: Green Peace !

     1. arie_jansz

      Zit je nu alweer geld te ronselen op DDS voor dat kaalkoppenclubje van je?

  3. arie_jansz

   Krijg nou wat…

   Nu zit je op diverse draadjes ons met spam te bestoken om geld te storten op je favoriete kaalkoppenclubje?

   Heel slim van je om te ronselen Bij de rechste medemens.

 25. Anna

  Onvoorstelbaar! David Pinto ” Islam in Nederland: angsthazen, opportunisten en zachte heelmeesters verkwanselen westerse kernwaarden”.” Onthef massaal de leden van de linkse kerk uit hun functies,op alle plekken van bestuur,politiek en media”.”Verraders van zichzelf,hun land en hun eigen volk”.

  Christelijke Kees van der Pijl van het Waakzaamheidscomité moeten ze direct op het vliegtuig richting islamitische staat zetten. Daar kan hij echt leren wat islamitische waakzaamheid inhoudt. Bij de christelijke Trouw kan hij zijn walgelijke gedachtegoed weer eens kwijt. Het is een smerige verrader van ons land , onze democratie en rechtsstaat en het Nederlandse volk. Het worden weer verkiezingen en de zogenaamde elite moet zich weer weren om hun eigen partijtjes te kunnen opkrikken ten koste van Geer Wilders. Smerige lafbekken zijn het.

  1. Jacobus

   Het is wel wonderlijk Anna, die hier meer trouw aan Putin betoont dan aan Nederland,hier iemand voor landverrader te horen uitkrijten

   1. Anna

    Jacobus. Kennelijk moet u het hebben van leugens en bedrog.

 26. Dennis_WSPK

  An sich maakt het niet veel uit wie nu verantwoordelijk was voor het binnenhalen van zoveel onaangepasten en aanhangers van de fascistische islam.
  De algehele sfeer in die tijd was links en idealistisch en de “alles moet kunnen” mentaliteit vierde hoogtij.
  Van links tot rechts was het een enorm taboe om iets negatiefs over de multikul of islam te zeggen. Strafbaar zelfs, zoals onder meer drs. Janmaat mocht ondervinden.

  Het is echter geschiedenis en niet relevant.
  Wat wel relevant is, is het feit dat we er nu maar mooi klaar mee zijn ! Europa zit vol met fundamentalisten, aanhangers van een ideologie die op geen enkele manier inpasbaar blijkt in onze samenleving.
  Een ideologie waarvan de aanhangers heel eenvoudig te radicaliseren en mobiliseren zijn en die in de basis bijzonder boosaardig, gevaarlijk en gewelddadig is.

  Europa zit vol met onbekende tijdbommen uit islamitische landen. We zullen er aan moeten wennen dat ons leven drastisch gaat veranderen. Aanslagen worden dagelijkse kost en we zijn niet meer veilig in ons eigen land.

  We zullen er ook aan moeten wennen dat de regeringen ons niet meer zullen beschermen, maar ons wel beperkingen gaan opleggen om de moslims vooral niet boos te maken.
  Er is inmiddels een enorme vijfde colone in Europa die klaar staat om de aanwijzingen van de profeet in de praktijk te brengen. Want dát is wat de islam is : zoals mohammed het heeft voorgeschreven : gewelddadig,
  moordzuchtig, onderdrukkend en walgelijk.

  Het is al zover gekomen dat Joden hier niet meer veilig zijn en naar Israël moeten emigreren. Wat een onvoorstelbare schande, 70 jaar na het verslaan van moslimvriend Hitler.

  En wat doet links (en zelfs delen van rechts) ? Die blijven het gevaar zoeken in kleine “extreem rechtse” clubs, die geen enkel gevaar vormen. Men kijkt bewust weg van wat de islam nu écht is,want dat zou betekenen dat links moet toegeven enorm dom te zijn geweest.

  Na vele eeuwen vechten tegen de islam, om te voorkomen dat Europa aan deze ellendige ideologie ten prooi zou vallen, heeft links het nu cadeau gedaan aan deze woeste en onbehouwen horden. Een schande die hen nimmer vergeven kan worden.
  Ik vrees voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen en neem dat al die linkse smerige landverraders, ook hier op deze site, ontzettend kwalijk en hoop oprecht dat deze hiervoor ooit nog eens hun straf ondergaan in een nieuw Neurenberg.
  “Wir haben es nicht gewusst” zal ze dan niet helpen, want achter díe smoes kunnen de linkse landverraders zich deze keer NIET verschuilen !

  1. Jacobus

   “An sich maakt het niet veel uit wie nu verantwoordelijk was voor het binnenhalen van zoveel onaangepasten en aanhangers van de fascistische islam.”

   Dennis maakte eerst een groot nummer over de schuld van links voor de massa-immigratie maar krabbelt na kennisname van de feiten gelukkig terug.

   Dit noemen we voortschrijdend inzicht, mooi om te zien.

  2. Taljaard

   @Dennis
   Alweer zo’n uitstekende reactie, die ik voor 100% kan onderschrijven. Maar het valt te vrezen dat de meeste van deze ellendelingen zich eerder voor God zullen moeten verantwoorden dan voor een volkstribunaal.
   Overigens ben ik ook niet al te jong en niet al te gezond meer, maar denk het nog wel mee te mogen maken dat de volken van Europa zullen opstaan tegen de EUSSR dictators. Al zou het alleen maar zijn onder de oude Britse strijdkreet;
   NO TAXATION WITHOUT (DEMOCRATIC) REPRESENTATION!
   En daarna ook de islamisten terug in hun hok zullen wijzen; de ellendige barbaarse open riolen en zandbakken, waar ze al sinds 1683 in hebben gevegeteerd en tot aan het einde van de XXe een marginaal bestaan hadden en een marginale rol op het wereldtoneel speelden.
   Met regionale door oliedollars opgepoetste barbarij en voze pracht en praal, die razendsnel weer zal verkruimelen wanneer de olie op zal zijn.

 27. Beukman

  Dennis schrijft:
  “An sich maakt het niet veel uit wie nu verantwoordelijk was voor het binnenhalen van zoveel onaangepasten en aanhangers van de fascistische islam.
  De algehele sfeer in die tijd was links en idealistisch en de “alles moet kunnen” mentaliteit vierde hoogtij.
  Van links tot rechts was het een enorm taboe om iets negatiefs over de multikul of islam te zeggen. Strafbaar zelfs, zoals onder meer drs. Janmaat mocht ondervinden.
  Het is echter geschiedenis en niet relevant.”

  Hiermee ga je lijnrecht in tegen je eerdere bewering dat alles de schuld van links is. Het is te hopen dat anderen je voorbeeld snel zullen volgen, want zoalos je zelf ook al suggereert, verschilden de inzichten van toen nu eenmaal van die van vandaag. Ik geef je op een briefje dat we er over 40 jaar wéér anders over zullen denken.

 28. nogmaals

  @ beukman
  Hoe we er over 40 jaar over denken, is net zo min boeiend als hoe we er 40 jaar geleden over dachten.
  Waar het om gaat, is hoe we er nu over denken, en (vooral !) hoe we nu handelen om de islam-invasie en de bedreigende EU-dictatuur met islam-verheerlijking nog teniet te doen. En helaas voor allen die willen doorgaan met ons land en volk om welke redenen dan ook nog verder te verraden, is er inmiddels een opvolger van Fortuyn actief, en hij is de enige die ons nog kan (en zal !) redden.

 29. Dennis_WSPK

  @Beukman : ik wil je blijdschap niet teveel temperen, maar hier ga je echt de fout in.
  Natuurlijk is links veroorzaker van het Grote Taboe !
  Ik weet niet waarom centrumrechts zich daar ook door liet beïnvloeden, maar het was wel een feit.

  Mogelijk was het zo dat men onder geen beding voor fascist of racist te boek wilde staan. WOII was nog maar net voorbij in die tijd en er rustte een enorm taboe op alles wat maar naar “nazisme” riekte.
  Dat juist de islam een sterk nazistisch karakter heeft, had men toen nog niet zo door of het taboe zorgde ervoor dat het verzwegen werd.

  Het was de toenmalige linkse elite met mensen als Van Dam, d’Ancona en meer van die zelfbenoemde intellectuelen die voorschreven hoe men hoorde te denken en die een hoogst akelig sfeertje wisten te creëren.

  Helaas heer Beukman, het was wel degelijk links, nieuw links om meer specifiek te zijn, die de toon van het debat bepaalde. Inmiddels zijn ze die macht gode zij dank kwijt en dat bevalt ze niks.

  Ik weet precies hoe er toen gedacht werd, want ik volg de hele ontwikkeling al vanaf mijn tienertijd (ik ben nu een vijftiger) en weet dus precies hoe het door de jaren heen gegaan is. Anno 2015 is er nog steeds een groep die zo denkt en ik schaar u daar voorlopig ook onder, evenals onze Jacobus en nog een partij onverbeterlijke nieuw linksen.

  Over 40 jaar zal men hoofdschuddend kijken hoe we Europa cadeau deden aan de islam.

  1. Taljaard

   @Dennis
   Tussen 2002 en 2004 de ware aard van de academische linkse kongsi leerde kennen, die de motor was en is achter het slopen van het gereformeerde protestantisme in Nederland, wat toevallig wel alles was en is waar ondergetekende voor staat.
   En met hem zijn hele voorgeslacht tot aan de Afscheiding van 1834, door de Doleantie van 1886 en de Duitse bezetting heen. Dat is de traditie en de lijn waarin hij mag staan en waar hij zich bepaald niet voor schaamt.
   Tussen 2002 en 2004 persoonlijk kennis gemaakt met smerige intriges en machtspelletjes van de linkse kerk.
   Toen zijn mij de schellen pas echt van de ogen gevallen. Sindsdien een verklaard conservatief in de lijn van Groen van Prinsterer, anti-marxist in de lijn van De Kadt, euroscepticus in de lijn van Farage en anti-islamist in de lijn van Scruton, Spencer, Lewis, Wafa Sultan, Gabriel en Wilders..
   Sta daarin Gode zij dank ook niet (meer) alleen, want velen zijn met mij. En niet alleen maar oudere mensen.
   Wij hebben geleerd alleen te buigen voor God.

   En voor linkse verraders en uitverkopers aan de EUSSR en de islam hebben wij een boodschap;

   Niet zonder strijd, ellendelingen!

   1. Jacobus

    Thans zingen wij Psalm 68:1:

    De HEER zal opstaan tot den strijd;
    Hij zal Zijn haters, wijd en zijd,
    Verjaagd, verstrooid, doen zuchten;
    Hoe trots Zijn vijand wezen moog’,
    Hij zal voor Zijn ontzagg’lijk oog,
    Al sidderende vluchten.
    Gij zult hen, daar G’ in glans verschijnt,
    Als rook en damp, die ras verdwijnt,
    Verdrijven en doen dolen.
    ’t Godd’loze volk wordt haast tot as;
    ’t Zal voor Uw oog vergaan, als was,
    Dat smelt voor gloênde kolen

    1. Antidotum

     @Judas co

     Dat is een mooi riedeltje voor IS, de meest goddeloze hufters op aarde.

     1. DeManVanIngrid

      :-)))

   2. Beukman

    Taljaard schrijft:
    “Tussen 2002 en 2004 de ware aard van de academische linkse kongsi leerde kennen, die de motor was en is achter het slopen van het gereformeerde protestantisme in Nederland, wat toevallig wel alles was en is waar ondergetekende voor staat.”

    Ah, zit *daar* de pijn?

 30. Willie.F

  Anja Meulenbelt . Mag ik een teiltje.RENE DANEN mag ik een hele grote teil.

  1. Taljaard

   @Willie
   Een stel dwangmatig narcistische zelfmanifestanten, die hun greep op het discours allang hebben verloren en daarover danig gefrustreerd zijn. Maar die tegelijkertijd ook gewoon te dom en te halsstarrig zijn om de idiotie en de achterhaaldheid van hun denkbeelden te kunnen beseffen.
   Zij voeren een bij voorbaat verloren achterhoedegevecht in de marge.

 31. Beukman

  @Dennis
  Je bent nu wel heel erg aan het zwabberen, Dennis, en dat komt mede omdat je de stelling steeds verandert. Nu gaat het opeens over “de veroorzaker van het Grote Taboe”, terwijl je eerdere stelling luidde dat de “PvdA-mastodonten” verantwoordelijk waren voor een officieel beleid van gezinsvereniging.
  Hiertoe verwijs je naar een rapport uit eind jaren 70, dat echter juist handelt over hoe in de praktijk om te gaan met het al bestaande beleid van gezinshereniging.

  Zoals gezegd: dit beleid was handjeklap van de werkgevers bij monde van de VVD met de christelijke partijen. Het waren de laatsten die de morele ammunitie leverden. De PvdA, toen nog een echte arbeiderspartij, morde nog wat, maar ging uiteindelijk overstag, om al snel een nieuwe markt te ontdekken in dit nieuwe deel van onze bevolking. Slim gedaan, if you can’t beat them, joint them.

  *Iedereen* ging overstag en waarom? Omdat er algemene concensus was dat je mannen niet gescheiden kon houden van hun vrouw en kinderen. Dat was dus de tijdgeest. Om het dan maar meteen een taboe te noemen om de eventuele negatieve gevolgen van gezinshereniging te benoemen, is echt een brug te ver.

  Ook een half decennium later, toen Janmaat opkwam, heerste een vrijwel totale concensus: die man en zijn ideeën wilde niemand. En dat was dus onder Lubbers I, II en III.

  De PvdA, zou langzaam uitgroeien tot de Partij van de Allochtonen, de Pamperpartij. Maar vergis je niet: juist op het gebied van minderhedenbeleid waren de meningsverschilen met CDA en VVD toen nog niet al te groot. Bovendien kwam van 1977 tot 1989, de periode waarin het “minderhedenbeleid” vorm kreeg, de PvdA amper aan regeren toe.

  Kom dus niet aan met “Links de grote veroorzaker van het Taboe!”

  1. TijlUilenspiegel

   @Beukman

   De meeste gastarbeiders zijn indertijd weer naar huis vertrokken. De gastarbeiders uit Turkije en Marokko zijn hier gebleven en hebben aangedrongen op hereniging, hereniging en hereniging.
   Terwijl de Nederlandse staat deze mensen terug had moeten sturen. De Nederlandse staat is niet links of rechts maar is er voor de Nederlandse bevolking c.q. netto belastingbetaler.
   Gastarbeiders zijn gastarbeiders. Dus na gedane arbeid weer terug naar het land van afkomst.

   Dat heeft niets met racisme te maken maar met gemaakte afspraken.

   En pas daarna zijn er heel veel economische vluchtelingen verward met asielzoekers.

   http://www.npo.nl/gastarbeiders-hoe-meer-hoe-beter/02-12-2010/NPS_1160398

 32. Gielah

  Erger nog: zij zullen sidderende vluchten….
  en vergáán als was…
  zoals Brallemans ons nu al voor de dérde (!) keer binnen een paar weken middels Psalm 68 vers 1 in de Oude Berijming laat weten.

  Dat oordeel komt voor hem straks dus niet onverwacht, want hij is er nogal eens mee bezig.

  1. Taljaard

   @Gielah
   Niet op reageren.

   1. Beukman

    @Taljaard
    Ook Gielah gaat graag het gevecht aan, beste Taljaard. En ze smult ervan.
    DDS is een spel. Wie de wereld wil verbeteren stappe naar buiten. Daar is genoeg nuttigs te doen.

  2. Jacobus

   Ja Gielah, u krijgt reformatorische koek van eigen deeg en u weet zich niet staande te houden.

   Ik had u wellicht beter kunnen toezingen met teksten van Huub Oosterhuis uit het moderne Liedboek voor de Kerken maar die vindt u vast veel te links.

   Stil maar, wacht maar.
   Alles wordt nieuw.

   1. Beukman

    @Jacobus
    Een prachtig, poëtisch, hoopgevend lied met de muziek van Bernhard Huijbers. Ik denk dat het zelfs Gielah weer zou vermogen een lichtpuntje te zien in de oneindige duisternis.

    1. Jacobus

     Ik heb een zwak voor Oosterhuis. Het zijn werkelijk oecumenische teksten, open en ruimte gevend voor verbeelding. Moslims kunnen probleemloos inhaken.

     https://m.youtube.com/watch?v=-m6tLW53054

     1. V.K.

      -Oosterhuis, da’s puur gif voor de samenleving.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/03/rutte-geeft-oosterhuis-veeg-uit-pan/

     2. TijlUilenspiegel

      Maar dat doen ze niet.

 33. jackoss

  Links of rechtsom, de ontkenningsfase is nog niet voorbij. Hoeveel erger zal het moeten worden? De laaste keer zijn ze bij Wenen gekeerd. Nu zitten ze al veel verder.

  1. Taljaard

   @jackoss
   Daarom zal het ook veel moeilijker worden om hen te verdrijven. Maar voordat dat mogelijk is zullen eerst de Brusselse tirannen moeten worden verdreven uit hun toren van Babel .
   En dat is slechts een kwestie van tijd.
   Hun klassieke afleidingsmanouvre om de algehele onvrede over hun wanbeleid onder de Europese volken tegen Rusland en Poetin te doen keren heeft niet gewerkt.
   Want zij kregen, ondanks hun marionet Merkel, de Duitse bevolking daarin niet mee.
   De EUSSR kraakt in al haar voegen.
   Een uittreden van Griekenland zullen ze nog wel overleven. Maar de steeds verdergaande weerzin in Frankrijk en Groot Britannie tegen hen zal zich uiteindelijk vertalen in verkiezingsuitslagen, die niet door de respectievelijke landelijke pro-EU elites kunnen worden genegeerd. Op straffe van volksopstanden, massale burgerlijke ongehoorzaamheid en misschien zelfs wel revolutie en burgeroorlog.
   Zij hebben namelijk ook nog een andere klassieke en historische blunder gemaakt; het heffen van belastingen en het uitknijpen van hele volken zonder democratische vertegenwoordiging.

   1.Oorlog stoken zonder dat het volk er achter staat.
   2.Belastingen heffen zonder dat het volk erin gekend wordt.

   Daar is in de loop van de geschiedenis nog nooit een regering ongestraft mee weg gekomen.
   En dat zullen ze in Brussel merken!

 34. Gielah

  De laatste keer beslisten de óverheden het mohammedaanse gevaar te moeten keren…. nu pamperen ze de koranvolgelingen en bashen de dapperen, die déze keer HALT willen zeggen

 35. JanvanEechoud

  Ik kap er mee. De pvv trollen hier zijn honderd maal erger dan de trollen Jacobus en Arie en andere idioten.
  Stelletje dwazen.
  begin me te schamen dat ik PVV móet stemmen.

  1. W.H.J. Reiss

   @Jan
   Jij doet toch ook alleen maar wat kletsen !
   Als je zo Cool bent, dan maak een paar centen over, zodat Identitair Verzet zijn boetes kan betalen.
   Zij zorgen voor actie en hier klets jij en de anderen alleen wat in de ruimte !!!

 36. Julius

  Herr Reiss,

  je steun voor I.V. doet me denken aan de steun vanuit het westen aan de foute regimes in het midden oosten.
  Wat een puinhoop is dat geworden he?

  Daarmee leg je bloot geen haar beter te zijn dan hetgeen waartegen je zegt te strijden.
  Tenzij, natuurlijk…. je Jodenhaat niet zo serieus neemt en net als mevrouw Gielah dan vlug even de andere kant op kijkt..

  Hoe dan ook voldoe je exact aan de verwachtingen van de kaalkopjes van I.V. en ben je hier volop aan het ronselen. Wat zullen ze blij zijn met je.

 37. Philippine

  Hieronder een nog steeds aardig stukje over de bezigheden van de opper-intellectueel van links
  Rene Danen.

  https://eenandergeluid.wordpress.com/groen-links/rene-danen/

 38. John Berrevoets

  Links en rechts heeft niets met deze problematiek te maken.

  men wil graag dat u in deze hokjes denkt maar het gaat in werkelijkheid over goed en kwaad , over de gewone mensen tegenover de elite.

  Slaap lekker

 39. Noordermiede

  Perverse Jodenhaat is helaas van alle tijden en van alle partijen van extreem links tot extreem rechts. Het antisemitisme gaat vaak samen met islamfascisme met name in de overgenomen 40 volks (Vogelaar) wijken.

  Beschaafd conservatief en sociaal rechts zijn voor de staat Israël als bolwerk en bondgenoot vanwege de islamisering van het vrije westen en voor de PVV.

  Extreem rechts haat Wilders zoals extreem links en stemmen derhalve voor het gemak op de SP.

 40. Dennis_WSPK

  Antisemitisme is al ontzettend oud. De Romeinen zorgden in de eerste eeuwen al voor de verspreiding van de Joden. Niet zozeer omdat ze antisemitisch waren, maar omdat ze niet onder de duim te houden waren.

  Vervolgens kwam de psychopaat Mohammed die een ziekelijke Jodenhaat aan de dag legde en er heel wat om zeep hielp omdat ze zich niet aan zijn gestoorde ideologie wensten te onderwerpen.
  Door deze haat in zijn ideologie in te bakken is deze nu al 14 eeuwen overgeleverd en nog altijd springlevend.

  Ook Europa kon er wat van, hoewel dat in vlagen ging. Rusland kende heel wat Jodenvervolgingen en ook in West-Europa was het niet altijd best toeven voor de Joden. Zo was het mijn verre voorvader, de Engelse koning Edward (Longshanks), die de Jodenster invoerde in zijn land. Om zijn oorlogslasten te financieren legde hij de Joden enorme belastingen op en toen ze uitgekleed waren werden ze Engeland uitgegooid.

  Recent dieptepunt in de Jodenvervolging was uiteraard de holocaust in de jaren 40 van de 20e eeuw.

  Na WOII konden de Joden in Europa relatief rustig leven. Er waren altijd wel incidenten, maar vrijwel geen Jood hoefde voor zijn leven te vrezen.
  Dat veranderde met de komst van het Paard van Troje in de jaren 70, toen de ingebakken Jodenhaat met de komst van “gastarbeiders” en later “vluchtelingen” werd geïmporteerd.

  Anno 2015 is het leven voor Joden weer hoogst onzeker en vertrekken velen voor alle zekerheid naar Israël. Een schande voor Europa, waar
  al 70 jaar obligaat wordt gewaarschuwd “Nie wieder !” maar waar het nu toch gewoon weer gebeurt.
  Omdat dat “nie wieder” was bedoeld voor de niet-linksche medemens, de autochtonen en om zogenaamd te waarschuwen voor extreem rechts.
  Maar daar komt het gevaar niet vandaan, het komt juist van links zelf en hun Paard van Troje vol moslims.

  Lees de in dit artikel geciteerde brief eens
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/veiligheid_van_een_kleine_joodse_gemeente.html

  Dit zou niet mogelijk moeten zijn in Europa ! En toch gebeurt het. Hier moet echt heel hard tegen opgetreden worden. Iedere moslim die zich aan wat voor vorm van antisemitisme dan ook schuldig maakt moet, voor zover mogelijk, direct gedenaturaliseerd worden en uitgezet, dan wel tot lange gevangenisstraffen worden veroordeeld.
  Het kán gewoon niet zo zijn dat wie dan ook zich anno 2015 in Europa onveilig moet voelen omdat onaangepaste geïmporteerde klootzakken voor gevaar zorgen.

  De islam de wereld uit, te beginnen bij Nederland !

  1. Jacobus

   Ik neem aan dat Dennis helemaal niks moet hebben van antisemitische clubs als pro patria en I.V.
   Of denkt hij daar genuanceerd over?

   1. Dennis_WSPK

    Ik sta achter de islamstandpunten van Pro Patria en I.V. 100 % en zonder voorbehoud. Van antisemitisme merk ik niets bij deze clubs. Mogelijk wel bij individuele leden, maar dat is niet veel anders van bij de PvdA, GL en de SP, waar het ook wemelt vna de antisemieten. Toch sta ik achter een aardig stuk van het SP partijprogramma.

    Ik weet dus niet waar Jacobus aka Graatsma naartoe wil ?

 41. Bes Tolen

  Het is wel treurig dat mensen, die minister zijn geweest of commissaris van de koningin zijn, zo geborneerd denken. Terwijl het dogmatisch links socialistische al in hun jeugd hen is ingegoten wat inhoudt dat ze een verbluffende starheid van denken bezitten. Nooit eens kritisch tegenover zichzelf zijn geweest. Geen fraai bezit dus. Voor de maatschappij waren ze vaak rampzalig in de uitoefening van de hen toegewezen politieke en andere openbare functies. Bepaalde feiten, bepaalde ontwikkelingen, die in vrijwel niemands belang zijn, combineren ze lomp en links dogmatisch waarmee ze aangeven de werkelijkheid achter de feiten niet te kennen. Dat heeft voor de samenleving geen enkel positieve waarde. Analytisch vermogen nihil.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.