Moslimgekkies eisen: ongelovige moet uit graf naast moslim worden gehaald

Want ongelovigen zijn “onrein.” Begraaf ‘m maar ergens anders of dump zijn lichaam in een container. Zolang hij maar niet naast een moslim ligt.

Hoe knettergek Britse haatbaarden zijn? Nou, wat denkt u hiervan?

A Romany Gypsy family face having to exhume the body of a recently-buried relative because of a row over grave plots at Burbage Cemetery.Shadrack Smith was buried at the Lychgate Lane cemetery after a traditional Romany funeral on Friday. His family brought three plots they picked which faced his home at Aston Firs – a tradition in Romany culture.

Nadat ze de graven kochten ging de familie van een moslimman die daar al begraven lag helemaal los:

But since they purchased the plots the family of a Muslim man, who was already buried on the site, have objected to 89-year-old Mr Smith being buried next to him.

Dit is op zichzelf natuurlijk al vreselijk, maar het wordt nog erger. De begraafplaats is bedoeld voor mensen van alle religies (en atheïsten). Het is dus géén islamitische begraafplaats, maar dat maakt de moslimfamilie niets uit. De islam is belangrijker dan wat dan ook, moslims zijn rein, niet-moslims zijn dat niet, en dus moeten ze de 89-jarige ongelovige Mr. Smith maar opgraven en ergens anders neerleggen.

Dat zal die vuige niet-moslims leren.

Je zou denken, gekker dan dit wordt het niet. Helaas: de lokale gemeente kiest namelijk partij voor de discriminerende moslimfamilie. Zo hebben ze de zigeuners gevraagd of één graf/plek aan hen te verkopen – te weten die naast de moslimman – zodat ze daar een heg kunnen bouwen om de twee graven van elkaar te scheiden.

Zieker dan dit wordt het niet. Als de gemeente ook maar iets van moed had, had men de familie van de begraven moslimman verteld dat ze hun familielid maar moesten opgraven als ze er een probleem mee hebben dat hij naast een niet-moslim ligt… en hem vervolgens verhuizen naar een islamitische begraafplaats of hun achtertuin… waarna de Britse overheid meteen even had moeten onderzoeken of de familie wellicht extremistisch is en dus mogelijk een gevaar vormt voor de samenleving. Zo ja: uitzetten die hap.

Beste heren Öztürk en Kuzu, leest u mee? Dit is dus waarom we termen als “allochtoon” en “integratie” blijven gebruiken.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

64 reacties

 1. JanvanEechoud

  Dat idee om een varken te begraven op het moskee bouwterrein was zo gek nog niet!!

  1. Beroepsverbod

   Jan,
   je verlaagt jezelf met dit soort uitspraken tot hetzelfde niveau. De oplossing van Michael was de enig juiste, graaf uw eigen dode moslim maar op, en begraaf hem op een islamitisch kerkhof.
   Van een andere orde, en veel ernstiger is het feit dat moslims gefaciliteerd worden in hun intolerantie. Gescheiden loketten, zwembaden, een muur om een moskee, de vanzelfsprekendheid waarmee dit gebeurt door linkse goedmensen is voor mij verbijsterend. Ik snap nog steeds niet waarom dit gebeurd.

   1. Michael van der Galien

    “Je verlaagt jezelf met dit soort uitspraken tot hetzelfde niveau. De oplossing van Michael was de enig juiste, graaf uw eigen dode moslim maar op, en begraaf hem op een islamitisch kerkhof.”

    Exact, beroepsverbod. Haal je eigen familielid maar weg en begraaf hem ergens waar je niet het gevoel hebt dat je lastig wordt gevallen door die enge niet-moslims. In de tussentijd moet er in de politiek het één en ander veranderen omdat het volstrekt onacceptabel is dat dit soort gekken *verdedigd worden door de gemeente*.

    1. JanvanEechoud

     Vind het idee om daar een varken te begraven véél beter.

    2. J. C. Th. Kohler

     MvdG:

     Wanneer begint DDS nu eindelijk eens met het naar buiten brengen van de waarheid achter dergelijke besluiten, genomen door gemeenten, regering, rechterlijke macht, etc.?

     De ellende is begonnen direct ná de oliecrisis van 1973. Uit die tijd dateert het Verdrag van Straatsburg en de vermaledijde Resolutie 1605.

     Enkele van de belangrijkste punten uit die Resolutie zijn:

     “9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,

     9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,

     9.7.6. Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen, handelsorganisaties en niet-overheids organen. Een einde maken aan alle verschillen tussen moslims en niet-moslims, en opkomen voor gelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,

     9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van moskeeën en het uitvoeren van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen en zorgdragen voor kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam,

     9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,

     11.6 Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,

     11.8. Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim-leven en -nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,

     11.9. Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamafobia in de media, ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties.”

     Hieruit blijkt dat de regering domweg bezig is met het uitvoeren van een verdrag dat ruim veertig jaar geleden is overeengekomen. Overeengekomen door het Kabinet Den Uyl, om precies te zijn.

     Als Halsema dus een motie indient, dat tegengaan van islamisering geen onderdeel van kabinetsbeleid kan zijn, hoeft niemand daar van te staan kijken. Integendeel, islamisering IS deel van het kabinetsbeleid. En dat is het al decennia. Maar wat de achterliggende drijfveer is, namelijk de chantage door de islamitische olieproducerende landen, wordt angstvallig geheim gehouden.

     Het is de taak van de journalistiek dat te onderzoeken, de bevindingen bloot te leggen, en de regering aan te klagen wegens verregaande landverraderlijke activiteiten. Het quasi objectieve becommentariëren van de ene keer wat de islam doet en de andere keer wat de PVV zegt, is een doorzichtige manier om buiten schot te blijven. Pak de taak op en ga duidelijk maken met wat voor vies spelletje “Den Haag” bezig is.

     j.c.th.kohler@online.nl

     1. arie_jansz

      Goh…ik nog denken dat dit het bestuderen wel even waard was….

      Tik op Google in: Straatsburg 1975 met als resultaat allemaal extreem rechtse sites.

      Meneer Kohler is dus slachtoffer van deze propaganda en praat Papagaait het gewoon na.

   2. Martin007

    Het wordt niet gedaan door “linkse goedmensen”, want in Engeland zijn net zoals in Nederland de gemeenten vergeven van de (rechtse) liberale partijen. In Roermond weten ze niet eens wat links BETEKENT, zo rechts zijn ze daar. Maar de TWEEDE !!! moskee is er al weer gebouwd.

    Snap je nog steeds niet waarom dit gebeurt? Om dezelfde reden dat een politie agent wel tien keer nadenkt voordat hij een zigeunerkamp betreedt: ANGST.

    Wat moet je doen met die moslims om ze een beetje te normaliseren? Om te beginnen geef je ze een stevige opleiding, liefst met biologie en dus erfelijkheidsleer en evolutieleer. Ondertussen stem je op een sociaal democratische partij (SP) zodat de verzorgingsstaat weer in ere wordt hersteld en de moslims zien dat je niet op Allah hoeft te vertrouwen omdat je van de overheid alles krijgt wat je nodig hebt.

    Door die stevige opleiding krijgen ze dan hopelijk ook nog eens werk, waardoor ze nog sneller niet bestaande opperwezens aan de kant gooien. Dit zelfde is namelijk met de Nederlandse bevolking gebeurd in de jaren 50 – 70.

    1. Antidotum

     Martin007,

     Was het maar zo simpel, u begrijpt niet hoe sterk en allesoverheersend de islam is.
     Uw methode werkt niet, alleen al de evolutietheorie vinden moslims voer voor kaffirs omdat de Koran op alle vragen en twijfels een antwoord heeft, zoals de moslims zelf aangeven. De Koran is de enge waarheid.

     Helaas, het is niet anders.

     1. Antidotum

      Enge = enige

 2. Jacobus

  Het opvoeren van een gek is pas zinvol als het exemplarisch is voor een bevolkingsgroep en als zodanig een maatschappelijk probleem agendeert.
  Dat lijkt hier niet het geval.

  Volgende week in dit theater: een PVV-idoot wil varkens begraven op een moskee bouwterrein.

  1. carthago

   Je bedoelt Pvv idooL!
   Inderdaad geen goed idee een Varken begraven op een moskeetbouwterrein want dat is tenslotte een Beerput.

   1. JanvanEechoud

    En een belediging voor het varken……

  2. zomaar

   Jacobus , dit is een maatschappelijk probleem !, vele uit vrije wil hierheen gekomen moslims , blijven de mensen in hun nieuwe uitverkoren samenleving zien als minderwaardig , gewoon omdat zij geen moslim zijn .

   en hierdoor mijn vrind , krijg (kreeg), je de opkomst van verenigingen zoals de PVV, waarvan de woordvoeder half of een kwart Indonesisch is , en uit overleveringsverhalen en uit eigen ervaring weet hoe het is om onder de doctrine islam te moeten leven .

   deze ideologie laat geen ruimte voor anders denkende en of gelovigen , ook in Indonesië worden christen nog vervolgt , moeten christen extra taks , voor de beveiliging , (een beveiliging die niet gegarandeerd is nog word , ondanks de extra betaling), om hun kerkdiensten te houden .

   dan nog even vlug het nieuws bekeken , en ja hoor elders op de wereld in islamitische samenlevingen , worden anders denkende en of gelovigen ook weer vermoord , verhandelt , ect, ect .

   hoe jij het ook bekijken wil, de islam , (moslim) stuurt zelf aan op apartheid door middel van zijn ideologie , die geen anderen ideologische overtuiging naast zich duld .

   en ja de Internationale Socialistische aanhangers gaan hier in mee , wat voor een tweespalt zorgt binnen onze samenleving .

   1. Jacobus

    Ik hoor vertegenwoordigers van islamitische organisaties in dit land nooit zeggen dat er geen ruimte is voor andersdenkenden en andere geloven. Dit is aantoonbare lulkoek.

    1. TijlUilenspiegel

     Jacobus 9 februari 2015 at 16:54

     Ik hoor vertegenwoordigers van islamitische organisaties nooit zeggen dat er wel ruimte is andersdenkenden en andere geloven. Ze blijven het maar hebben over moslims en islam in Nederland.

     1. Jacobus

      Dan luister je niet goed.

    2. Pieter V

     Ach ja, Jacobus kan ook niet verder kijken dan zijn eigen dorp. Q.E.D.

  3. Pimsch

   Gek of geen gek, exemplarisch of niet exemplarisch: de wet mag hier nooit aan toegeven.

   1. hans-e-pans

    Er is altijd een eerste keer, desnoods om iets uit te proberen.

 3. W.H.J. Reiss

  Je mag me er voor wakker maken als je ooit een moslim ziet lachen !!!

  1. JanvanEechoud

   Lachen?
   Bij de executies zat!

   Maar genoeg gedold!

   De moslim-mens zit in een tang.
   De halve koran een vergissing verklaren en de hele Ahadith bij het vuil?
   Moeilijk hoor!

 4. Gielah

  In de hel zal ook wel geen sprake zijn van sprankelende humor en hartelijk geschater.

  1. J. C. Th. Kohler

   Nee, Gielah, daar zal geween zijn en geknars der tanden.

   j.c.th.kohler@online.nl

 5. Dennis_WSPK

  Exemplarisch voor het Verenigd Koninkrijk. Men doet daar alles om het moslims zo plezierig mogelijk te maken.
  De enkele jaren ingevoerde shariarechtbanken zijn daar een schandelijk voorbeeld van.

  Het is niet te geloven dat een gemeente zó laf en onderdanig is, dat men deze gillende en krijsende moslims hun zin geeft. Ik hoop dat de Roma familie zich weet te verweren en alles uit de kast haalt om de moslims bakzeil te laten halen.
  Alleen zó kan de grenzeloze arrogantie van de islam de kop worden ingedrukt : NIET meer plezier, NIET meer in alles de zin geven. Gewoon keihard irriteren waar mogelijk, zodat ze leren dat het misschien werkt in hun zandbak van herkomst, maar niet in een westerse, seculiere samenleving.

  Helaas is de islamisering van het westen in volle gang, mede dankzij bangige overheden die allang niet meer weten hoe ze de rechtsstaat moeten handhaven.

 6. V.K.

  -Als ik me het goed herinner hing er in de bus naar de begraafplaats altijd een bordje met de tekst ,,Opstaan voor iemand, misstaat niemand”.

  -Na ja, misschien is het een en ander wel op te lossen met het plaatsen van een ondergronds religie schot.

 7. Ni28

  Modern times meets ancient times.

 8. Antidotum

  Wat een onzin weer. Het zichzelf superieur voelende en eeuwig kwetsende booslimvolkje heeft kennelijk niet in de gaten dat hun overledene zo deaudt, morte is als een pier dus niets meer begrijpt, weet, kan praten zien of horen.
  Dus waar gaat dit over………….iemand?

  Ook deze islamitische wandelende zak met cellen zal tot stof vergaan, ondanks zijn geloof in de goddelijke fictie Allah, ook dat is weg, verdwenen, exit, Verschwunden, pleite, ribbedebie, foetsie, voor altijd.

  Zolang je deze extreem gelovigen er niet van kunt overtuigen dat alles zich afspeelt tussen de oren en je ontstaan een toevalligheid blijkt, blijven de botsende culturen een feit, met alle gevolgen vandien.
  Daarbij komt dat moslims uiterst gewelddadig en kwaadaardig kunnen zijn t.o.v. ongelovigen.

  Weg met die lui, maling aan de gesubsidieerde linkse zieligheidsfaculteiten.
  Zoek maar liever een andere baan ten bate van……..i.p.v. ten koste van je land!

  En de naderende climax daarvan wordt steeds meer zichtbaar.

  De prognose van het CIA betreft 2020, inzake de definitieve escalatie tussen de botsende beschavingen, (waarvan m.i. 1 cultuur niet onder de noemer beschaving kan worden geplaatst en dat is niet de joods/christelijke), in Europa.
  Anfang, anno 2020 Deutschland, und so weiter.

  Thanx!

 9. Jantje

  Het geval maakt precies duidelijk wie er nou de discriminerende racisten zijn: de moslims.

 10. Harrybr

  Ik snap eigenlijk niet, waarom deze booslims hun geliefden toe willen vertrouwen aan de grond van de Christenen. Waarom niet begraven volgens eigen riten in het land van hun gelukzaligheid: Moslimland ?
  overigens: wat zoeken ze heir toch, als in hun eigen moslimland alles zo ontzettend veel beter is als hier ?

  1. Dennis_WSPK

   uhm….gebrek aan graties geld, hoersoepsidie en zo, in die fijne moslimparadijzen ?

 11. Angel_Wynton

  1. Antidotum

   @angel wynton

   Martelvlees is halal.

 12. Wachteres

  Andersom is geen probleem voor de moslims, dan is respect ver te zoeken.

  Eeh kerk in Engeland werd verkocht aan moslims. Die wilden er een moskee van maken.

  Iedereen die wel eens in GB is geweest, weet hoe mooi verzorgd het er vaak om de kerk uitziet.

  Graven van soms honderd jaar of meer oud, waarmee met respect wordt omgegaan.

  Er heerst rust, mensen leggen bloemen enz.

  Tot afgrijzen van de buurt werd de omgeving van de kerk, meteen na de verkoop, met veel lawaai omgegraven door een immense graafmachine.

  Graven, lijken, het maakte niets uit, alles ging tegen de vlakte en werd verpulverd.

  Er moest een parkeerplaats komen voor de moskeegangers..

  1. Antidotum

   @ wachteres

   De islam doet schoonheid, kunst en cultuur kwetsen en vernederen.
   O. Fallaci

   1. Wachteres

    @ Anbtidotum

    http://tinyurl.com/onvszpy

    Nog meer info over Oriana Fallaci Een heldin in haar tijd! Ik heb haar boeken.

    1. arie_jansz

     Dat Wachteres Oriana Fallaci hier aanbeveelt….

     Bijzonder intelligente linkse dame, met zeer scherpe pen….

     Laat me raden dat haar verhandelingen nu door bruin-rechts worden misbruikt en uit de context gerukt.

     Mag ik een teiltje…

     1. Wachteres

      Ja, Arie, zei was oorspronklijk links.

      Zie mijn link hierboven.

      En dat heeft haar bijna de das omgedaan.
      Dankzij de linkse ‘gutmenschen’ moest zij vluchten naar Amerika. Haar opvattingen waren namelijk niet politiek-correct en dat zou haar een gevangenisstraf kunnen opleveren

      Pas toen ze bijna dood ging [ze had kanker] is ze teruggekeerd naar Italië, in de hoop dat men haar met rust zou laten.

      Links of rechts, wat maakt het uit. Als zij de juiste opvattingen maar heeft. En die had ze:

      Er is volgens haar maar één islam en die is een groot gevaar voor onze samenleving.

      En voor die islam waarschuwt ze in al haar boeken. Van links mocht dat niet.

      Komt je dat bekend voor?

      Ik heb veel van haar boeken geleerd en ik ben het roerend met haar opvattingen eens

      Fijn dat jij er blijkbaar ook zo ver denkt.

      Zij is inderdaad erg intelligent, dat blijkt wel.

 13. Mart

  Tja ze zitten over de 10% en dan worden ze steeds veel eisender en brutaler.Eerder op dit forem al een lijstje te zien geweest.Buig maar lekker diep voor ze linkse wegkijkers.

  1. mijn-idee

   Was denk ik van mij, vorige week……voor wie het gemist hebben, hier nog een keer

   https://www.youtube.com/watch?v=lxdoztoBEuc

 14. Rapunzel

  Volgens de doctrine van de pedofeet mogen graven van moslims NOOIT geruimd worden. Denk er even over na, als dat maar lang genoeg doorgaat verandert de hele wereld op den duur in één grote islamitische begraafplaats.

  Kunnen we hier lappen voor een derde Maasvlakte moet je maar rekenen.

  Ik eis dan wel dat ze daar rechtop begraven worden om minder plaats in te nemen. Dan doen we er langer mee.

  Beter is natuurlijk om helemaal geen islamitische begraafplaatsen te hebben in Westerse landen met vruchtbare grond waar nog wel wat wil groeien.

  Ga maar fijn terug naar de woestijn om daar voor altijd begraven te liggen.

  Daar denk ik ook altijd aan als ik die heetgebakerde schreeuwers van “wij blijven hier” hoor.

  Nee hoor. Jullie blijven helemaal niet hier. Eerst die woestijnen maar vol, kijken we daarna wel verder.

 15. Beukman

  Even een vraagje aan Reiss en Jan.
  Reiss en Jan, als jullie kunnen kiezen om te worden begraven tussen twee dode moslims en twee dode PVV-stemmers, wat zou dan jullie keuze zijn?

  1. Jacobus

   Welk een duivels dilemma, Beukman!

   1. nogmaals

    Vraagje aan Beukman
    Als je zou kunnen kiezen tussen het m.b.v. je toetsenbord beledigen van twee moslims of twee pvv-stemmers, wat zou dan je keuze zijn.

    Ach laat maar zitten ook, het antwoord is al bekend.
    Moslims beledigen mag niet van Jacobus en je andere maatjes hier, en bovendien (en vooral !) moslims beledigen durf je niet, want dat is erg gevaarlijk en PVV-ers beledigen via het toetsenbord is niet gevaarlijk, en beschouw je als je dagelijkse plicht

    1. Beukman

     @nogmaals
     Jij snapt er ook niks van he?
     Laat ik het dan nogmaals uitleggen. Moslims beledig je het beste op De Dagelijkse Moslim, PVV-ers beledig je bij voorkeur op De Dagelijkse Standaard.
     Interessant hier is dat je DDS expliciet beschouwt als een platform voor PVV-ers. Zo is DDS echter beslist niet bedoeld. DDS wordt de laatste tijd min of meer uitgewoond door PVV-ers, en dat is jammer.

     1. nogmaals

      En dat is dan het rondzeilende antwoord van de beukman die altijd de mond vol heeft over inhoudelijk reageren. Ondanks dat ik had gezegd “laat je antwoord maar zitten” plemp je weer de nodige kletspraat neer.
      Kennelijk had je niet in de gaten dat mijn vraag volledig was ingegeven door jouw vraag van 18:45 ,waarin je blijk gaf niet te snappen waar dit item inhoudelijk over gaat.

   2. nogmaals

    Ja, laat dat maar aan Beukman over.
    Duivelse teksten is hij goed in. Hij kan dan ook de meest satanische gedeeltes uit de Koran goedpraten.

  2. HR

   Zou je niet even wachten tot dat ze zijn overleden?

   1. Beukman

    @HR
    Je moet je zaakjes regelen als je nog leeft, heb ik geleerd, want anders is het te laat.

    1. HR

     Och, als ze je na 3 dagen niet willen begraven, na 3 weken doen ze het graag…..

  3. Taljaard

   @Beukman
   In verband met de torenhoge kosten van een uitvaart had ik nog het liefst dat mijn nabestaanden mijn lijk in een diepvrieskist gooien en er een keer per maand een stuk van af zagen en in de groene kliko mieteren..
   Kop in tenslotte in brandton met een halve kuub snoeihout.
   Lekker goedkoop.
   ”Waar is jullie vader?”
   ”Hij zit in Israel en komt niet meer terug.”
   Laat ze op mijn verjaardag een klippie Zuid Afrikaanse brandewyn op mij drinken.
   ”Proost ouwe!”

 16. W.H.J. Reiss

  @Beukman
  Mongooltje, ik denk daar niet over na. Ik vlieg als een soort zeemeeuw over alle oceanen. En jij komt tezamen met je nutteloze kameraden niet verder dan het toetsenbord der Haat, Haat, Haat. In plaats van overal ‘der besserwisser’ uit te hangen kun je beter eens loyaal voor je kinderen zijn, dan komen ze misschien terug !

  1. Beukman

   Reiss schrijft:
   “Mongooltje, ik denk daar niet over na.”

   Jij denkt überhaupt niet na, beste Reiss. Kom, doe je best, en probeer eens een coherent antwoord te formuleren op mijn vraag. Dan vergeef ik je dat je mij een “mongooltje” noemde.

 17. arie_jansz

  Is dat een soort poging voor new age achtige proza??

  Wat maak je me nou Reiss….beetje de zweefteef uithangen met je …

  “Ik vlieg als een zeemeeuw over de oceanen, schijtend en krijsend neuk ik alle zwanen”

  1. Beukman

   @ Arie
   Reiss doelt waarschijnlijk op de meeuw die je terugvindt in de logo’s van partijen als de NSB en de PVV.

 18. Rapunzel

  Even een vraagje aan Beukman en Jodocus, hebben ze geen tijd om jullie te begraven of kunnen jullie het niet betalen?

  1. HR

   Crowdfunding, collecteren…..

  2. Beukman

   @Rapunzel
   Ik kom gezellig bij Reiss liggen. Kost me geen cent, en hem maakt het niks uit.

 19. Beukman

  Overigens ben ik zo vrij om vooralsnog dit hele verhaal met een korreltje zout te nemen. De bron is het blaadje Hinckley Times, en een korte blik in de artikelen leert dat men het nog minder serieus dient te nemen dan pakweg Panorama. Alles wat er nog meer over te vinden is, is gebaseerd op het verhaal van Hinckley Times. Websites die het bericht hebben overgenomen, zijn jihadwatch, stormfront, en ander onfris en obscuur spul.
  Totdat iemand aankomt met een tweede, onafhankelijke bron, ga ik er van uit dat het berichtje afkomstig is uit de grote duim van een Britse variant van Joost Niemöller, iemand dus die de naam “journalist” niet waardig is.

 20. W.H.J. Reiss

  De aandacht die sommigen hier Denken nodig te hebben begint al aardig Zielige trekjes aan te nemen.
  Even Denken. O, Denken, dat doen de Turkse moslims, maar nu mogen ze niet meer Denken, want Denken kunnen ze niet. Die naam Denk behoort aan de Friese Denk toe. Nu Denken sommigen hier dat ze ook goed kunnen Denken, maar helaas ook zij hebben op Denken geen Octrooi ! Voor de plaatselijke idioten alhier vraag maar een Octrooi aan op Zieligheid. Ik Denk dat jullie dat wel zullen krijgen want alle mossels zijn toch Zielig !

 21. TijlUilenspiegel

  Jacobus 10 februari 2015 at 07:35

  Onderstaande boodschap komt luid en duidelijk uit de monden van duizenden moslims die tegen de VVMU zijn als het gaat om tekeningen van Mohammed, of in het verlengde daarvan, het hebben van kritiek op de islam.

  http://www.theguardian.com/world/2015/feb/08/british-muslims-london-protest-against-muhammad-cartoon-charlie-hebdo

  Hiermee wordt weinig respect en ruimte getoond jegens andersdenkenden die gewoon tekeningen willen kunnen maken van Mohammed.

  Het kunnen en mogen bekritiseren van religies is een groot goed binnen de humanistische en tolerante rechtsstaat zoals we die in het westen kennen.

 22. jonathan

  Die opmerking van iemand die beweert dat moslims wel wil denken aan samen met andere religies is niet bij de tijd.Voorals nog een zeer kleine groep. De meeste moslims denken zoals in hun oorlogzuchtig boek staat. Wij zijn superier aan de anderen. De Jood,Christen en de niet-moslim. Die ze moeten vernederen,vervolgen en vermoorden. De grootste groep (ik blijf het herhalen) wereldwijd die worden geterroriseerd zijn de Christenen door islamfascisten.Daarom willen ze alleen segregeren. Geen ruimte voor en van ons. Niet moderniseren en verblijven in hun stikkende milieu waar zeker de vrouw niet kan ontsnappen. Die onderdrukken ze. Raar dat juist zich progressieve partijen en c.s. daar niet tegen ageren. Ach ja het is het islamfascisme. Die ze graag steunen. Want zij hebben ook een hekel aan de Jood, Christen en de niet-moslim. En die ruimte nemen ze in om te islamiseren.Met name linkse maar ook liberale lui staan daar onverschillig tegenover. Maar het overgrote deel van de bevolking niet. Maar daar hebben ze, net als islamfunda’s, schijt aan. Stem beter mensen.Als de democratie en de vrijheden je lief zijn.
  Ik zou een varken naast die moslim in het graf leggen.De arrogantie die je bij moslimfundamentalisten kunt zien. Zij gaan dan niet weg. De ander moet voor hen wijken. Ergelijk.

 23. yoko oen

  Moslims helemaal niet begraven of cremeren. Gewoon aan de varkens voeren, die alléén gevoerd mogen worden als er véél publiek is.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.