Video: Zelfmoordterrorist Abu Abdurahman Al-Hollandi's afscheidsvideo

Geen categoriefeb 11 2015, 10:00
Och wat mooi: de jodenhatende extremist heeft een "wilsbeschikking" achtergelaten.
Abu Abdurahman al-Hollandi - ook wel Abu Hanief genoemd, echte naam Lotfi S. - heeft zich, zoals wij eerder al berichtten, opgeblazen in Fallujah, Irak. Zoals Frank enkele dagen geleden nog over hem schreef was Al-Hollandi een bekende moslimextremist in ons land. Vorig jaar zomer maakte hij furore door bij een pro-ISIS demonstratie de meest waanzinnige dingen te roepen over joden. Die moesten in zijn ogen "allemaal dood."
Gelukkig gaat het relatief prima met de joden (in Israël, in ieder geval) en is Al Hollandi zélf dood. De bevestiging dat hij het was wordt ons geleverd door hemzelf, nou ja, door een afscheidsvideo die hij voor zijn dood gemaakt heeft:
[video width="426" height="240" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/02/hallawolla.mp4"][/video]
"Dit is mijn boodschap aan de wereld, aan de moslims van Nederland," aldus Al-Hollandi. Vervolgens schept hij op over de overwinningen van ISIS (duidelijk is dat de video maanden geleden gemaakt is, anders had hij misschien toch wat anders gezegd gezien de nederlagen van ISIS in Kobani en Mosul) en roept hij Nederlandse moslims op om ook naar "het kalifaat" te komen.
Daarna richt de nu dode extremist zijn pijlen op de Nederlandse staat die volgens hem deel uitmaakt van de "samenzwering tegen moslims." Als 'argumenten' noemt hij het blokkeren van extremisten die naar Syrië willen afreizen, het meedoen aan militaire campagnes tegen extremisten waaronder ISIS, etc. Even later herhaalt hij de algemene klachten van extremisten (die totaal niet gestoeld zijn op de werkelijkheid): iets over dat de 'ongelovigen' islamitische dochters en moeders massaal verkrachten, en moslimmannen voor de lol vermoorden.
Het ergste aan dit alles is dat hij het duidelijk nog geloofde ook - anders was hij niet zo ver gegaan om zichzelf op te blazen. Sterker nog, hij roept medemoslims in Nederland op om óók dergelijke aanslagen te plegen.
Het klinkt vast heel gek, maar ik ben niet onder de indruk van dit filmpje. Al-Hollandi spreekt op een volstrekt kunstmatige manier - geen mens die echt zo praat - hij herhaalt allerlei onzinnigheden, en blaast zichzelf vervolgens op. Zie het maar als de radiaal-islamitische versie van Jiskefet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten