Video: Zelfmoordterrorist Abu Abdurahman Al-Hollandi’s afscheidsvideo

Och wat mooi: de jodenhatende extremist heeft een “wilsbeschikking” achtergelaten.

Abu Abdurahman al-Hollandi – ook wel Abu Hanief genoemd, echte naam Lotfi S.  – heeft zich, zoals wij eerder al berichtten, opgeblazen in Fallujah, Irak. Zoals Frank enkele dagen geleden nog over hem schreef was Al-Hollandi een bekende moslimextremist in ons land. Vorig jaar zomer maakte hij furore door bij een pro-ISIS demonstratie de meest waanzinnige dingen te roepen over joden. Die moesten in zijn ogen “allemaal dood.”

Gelukkig gaat het relatief prima met de joden (in Israël, in ieder geval) en is Al Hollandi zélf dood. De bevestiging dat hij het was wordt ons geleverd door hemzelf, nou ja, door een afscheidsvideo die hij voor zijn dood gemaakt heeft:


“Dit is mijn boodschap aan de wereld, aan de moslims van Nederland,” aldus Al-Hollandi. Vervolgens schept hij op over de overwinningen van ISIS (duidelijk is dat de video maanden geleden gemaakt is, anders had hij misschien toch wat anders gezegd gezien de nederlagen van ISIS in Kobani en Mosul) en roept hij Nederlandse moslims op om ook naar “het kalifaat” te komen.

Daarna richt de nu dode extremist zijn pijlen op de Nederlandse staat die volgens hem deel uitmaakt van de “samenzwering tegen moslims.” Als ‘argumenten’ noemt hij het blokkeren van extremisten die naar Syrië willen afreizen, het meedoen aan militaire campagnes tegen extremisten waaronder ISIS, etc. Even later herhaalt hij de algemene klachten van extremisten (die totaal niet gestoeld zijn op de werkelijkheid): iets over dat de ‘ongelovigen’ islamitische dochters en moeders massaal verkrachten, en moslimmannen voor de lol vermoorden.

Het ergste aan dit alles is dat hij het duidelijk nog geloofde ook – anders was hij niet zo ver gegaan om zichzelf op te blazen. Sterker nog, hij roept medemoslims in Nederland op om óók dergelijke aanslagen te plegen.

Het klinkt vast heel gek, maar ik ben niet onder de indruk van dit filmpje. Al-Hollandi spreekt op een volstrekt kunstmatige manier – geen mens die echt zo praat – hij herhaalt allerlei onzinnigheden, en blaast zichzelf vervolgens op. Zie het maar als de radiaal-islamitische versie van Jiskefet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

35 reacties

 1. Willie.F

  Ik was eerst bang dat het wat met de Islam te maken zou hebben. ?

 2. W.H.J. Reiss

  De gehele tijd dat vingertje omhoog. Het lijkt wel kereltje Pechtholt. Wat een miezerig mannetje. En wat een indoctrinatie. Eerlijk is eerlijk, die HaatHutten, nu alweer een nieuwe in Gouda en 1 in Leiden, ze helpen !!!

  1. Antidotum

   W.H.J Reiss.

   Dat vingertje heeft geen paternalistische betekenis, maar is een verwijzing omhoog naar Allah.

   Je ziet IS e.a. Extremistisch tuig daar ook gebruik van maken in hun smerige videofilmpjes op you tube.

   Ook ik had een andere indruk van de steevaste vingerwijzing omhoog, totdat de betekenis werd uitgelegd.

   Wel vreemd, de astrofysicus en natuurkundige Stephen Hawking is na jaren onderzoek tot de conclusie gekomen dat er geen god in het universum te bekennen is omdat alles in het heelal uit materie bestaat.

   Maar dat zal het moordlustige, zwaar geindoctrineerde islamitische tuig niet weten, zo ja dan verwerpen zij de wetenschap, want immers, in de Koran staan alle antwoorden beschreven.
   Tja!?

   1. JanvanEechoud

    “Wel vreemd, de astrofysicus en natuurkundige Stephen Hawking is na jaren onderzoek tot de conclusie gekomen dat er geen god in het universum te bekennen is omdat alles in het heelal uit materie bestaat.”
    En Materie IS energie!

    Ken vele “intelligente” mensen die Oh zo dom kunnen doen! 🙂

   2. reageerbuis

    Natuurlijk bestaat het heelal, onze drie dimensies, alleen uit materie. God is bovennatuurlijk, dus bevindt zich in de vierde dimensie, die onze zintuigen niet rechtstreeks kunnen waarnemen.

 3. Limburgse Kuifje

  Zie hem daar eens zitten met zijn theedoek op zijn kop.

  Dat hij maar flink mag branden in de hel.

 4. Gielah

  Ook gehersenspoeld dus.
  Er wórden hier geen moslim mannen vermoord en moslim dames verkracht.
  Er worden hier juist… vanwege een of ander schimmige en vaak ontkende deal… moslims binnengehaald, gepamperd en ontzien… zodat ze een véél te grote waffel krijgen!

  Weer zien wij: ál wat met de islam te maken heeft is… en wordt… totaal on-vrij… ook in de eigen geest.

  1. Jacobus

   “Er worden hier juist… vanwege een of ander schimmige en vaak ontkende deal… moslims binnengehaald, gepamperd en ontzien… zodat ze een véél te grote waffel krijgen!”

   De schriftlezing is vandaag uit Mattheus 35: 25-46

   1. nogmaals

    @ Jacobus
    Je reacties worden er niet bepaald scherper op de laatste tijd. Alzheimer of voortschrijdend inzicht?

    1. arie_jansz

     Te lang de reacties van de reaguurders gelezen zou een meer plausibele verklaring zijn.

     Helaas voor u, Jacobus is zo scherp als een mes en zo ongrijpbaar voor jou als een paling in een emmer snot.

   2. -Harry

    En jouw reactie , Jacobus , komt uit het verknipte boek ” Jacobus ” , het islamofiele socialistische godgelardeerde sprookjesboek van de neo-NSB er .

 5. jackholland

  Dat er nog vele strijders voor de vrede zijn voorbeeld mogen volgen.

  Maar dan wel daad bij het woord voegen en jezelf lekker opblazen op het eind van het filmpje.

 6. Kuifje

  Het is natuurlijk niet alleen ISIS. Het is ook al die vele andere Jihadistische groepen die er zijn en die in aantal groeien.

  Het is de ideologie die deze Jihadisten aanhangen en die door veel moslims word gedeeld; ook door die moslims die niet zullen vechten maar stilzwijgend deze ideologie steunen.

  Je zou deze Jihadisten “pure” moslims kunnen noemen omdat ze letterlijk de islamitische geschriften uitvoeren en het gedrag van Mohammed letterlijk volgen.

  Radicale moslim: ‘Sharia en jihad horen erbij’
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3835067/2015/01/22/Radicale-moslim-Sharia-en-jihad-horen-erbij.dhtml

  1. Jacobus

   “Je zou deze Jihadisten “pure” moslims kunnen noemen omdat ze letterlijk de islamitische geschriften uitvoeren en het gedrag van Mohammed letterlijk volgen.”

   Waaruit volgt dat de overgrote meerderheid van de moslims geen pure moslims zijn.

   1. Ali Baba

    Jacobus, zelfs al zou je gelijk hebben, dat maakt toch niet uit. Het westen zal moeten dealen met wat is.

    Het is niet objectief vast te stellen hoeveel moslims (in stilte) het extremistische geweld verheerlijken. Daarmee is jouw stelling niet meer dan wensdenken.

    Dat betekent ook dat het door jou gemaakte onderscheid geen praktische waarde heeft. Wat los je op met je theoretische en niet objectief te funderen onderscheid?

    1. Jacobus

     We kunnen ons van alles in het hoofd halen over wat mensen in stilte allemaal wensen en bedenken maar het enige wat juridisch en feitelijke bepalend is is wat mensen feitelijk doen en nalaten.
     Daarin lijkt me relevant dat het overgrote deel van de moslims brave burgers betreft die de wet respecteren.

     1. zomaar

      weke wet ? , Jacobus .

      volgens hun haatboekje is er geen andere wet , (gezag), als die van Allah!!.

      dat het overgrote deel hier parasiteren op ons verkregen sociale welvaart , komt ook uit de koker van M.O ,en zijn koran .

      en een klein deel van hen zijn gevrijwaard hiervan , en zijn en blijven een aanwinst voor onze samenleving .

     2. Ali Baba

      Je begon met een theoretisch en door jou gewenst onderscheid tussen ‘pure’ en niet pure moslims. Dit onderscheid voegt op zichzelf niets toe (niemand heeft daar iets aan) en laat ook onverlet dat ze zich allemaal beroepen op hetzelfde boek. Hierdoor is dat onderscheid nogmaals niet van belang.

      Je laatste punt met een feitelijke bril op, kan ik me wel in vinden.

     3. Jacobus

      De Nederlandse wet, Zomaar. Die wordt door het overgrote deel van de moslims in Nederland gerespecteerd. De Koran respecteren ze ook maar die botst, net als de Bijbel, op de keper beschouwd zelden met de Nederlandse wet.

    2. JanvanEechoud

     Had jij niet wat later kunnen komen……
     Nu heb ik verlóren!! Grrrrrrr.

     Ok, ok…, ik trakteer …. op …. 27 geiten.
     27? Ja, van achteren naar voren lezen….

   2. zomaar

    73% van de in het westen levende moslims , steunen de eigen islamietische staat !, liever prefereren deze boven het huidige regiem in Syrië en Irak .

    dan gezien de verwachten moorden , (massamoorden) , kiezen zij voor het uitmoorden der alle ongelovigen , uit naam van hun “pure” ideologie .

 7. carthago

  70 maagden hebben er weer een proleem bij.

 8. Stevie

  Mooi ..geweldig .. ga zo doorrrrrrrrr .. dat er maar velen..velen …… meer .. meer ..meer .. mogen volgen

 9. NemTudom

  Zij houden van de dood en wij van het leven.
  De ware toedracht daartoe is verdraaid. Zij houden meer van het leven juist om dat te kunnen doden. Het houden van de dood is de liefde die zij kunnen op brengen om te doden. De kunst van hoe kan je een ander mens of dier zo doden dat je er een genoegen aan beleeft, het genieten om het ander te doden is bij hen tot een cultuur bewerkt dat de islam heet. De grootste beleving van deze cultuur is het feit dat je je zelf om brengt met het voor uitzicht dat je andere kunt mee nemen in het verpulveren van je lichaam. Het weten van het lijden van hen die niet direct maar met veel pijn ten onder gaan. Ook de gedachten dat er veel verdriet bij nabestaande optreed. geeft hun een cick om op deze manier de dood te onder gaan. Dat wordt via het internet bekend gemaakt en laten ze zien via films en weer het genot om zelf te zien wat het resultaat is. Wij luisteren naar hun woorden en vergeten de leugenachtigheid van de islam. De aanwinst die ze vergaren bij jongeren, kan alleen daaruit voortvloeien om te kunnen doden zonder het begrip dat het hen ook kan overkomen. Ze zien het als avontuur. De jager dood en zij mogen jagen, zij mogen verkrachten. Een beleving waarbij de nekharen overeind gaan staan van de spanning. Dat is de islam, zij verwoesten moorden uit genoegen. Eerst ongelovigen, bij gebrek daaraan elkaar om de dwang te doden levend te houden.

 10. Ingwaz

  Gelukkig was het volgens zijn vader een vrome jongen!!!

  Ach ja… het heeft gelukkig niets met de islam te maken. Dito voor zijn oproep aan medemoslims, heeft ook niets met de islam van doen.

  Als iemand mijn geloof zo te kakken zou zetten dan wist ik het wel.. protest protest protest net als al die moslims laatst tijdens euh euh euh… Oh nee, dat was tegen Israel.

  Wanneer was er ook nog maar zo’n protest?

  Parbleu… Duivelsverzen, protest, en oproep tot moord op de schrijver… Cartoons, protest, en oproep tot moord op de tekenaars… Maar blijkbaar is het uit het verband trekken van de heilige teksten GEEN probleem.

  Of zou het niet uit het verband getrokken zijn… en is de islam niets minder als moord doodslag onderdrukking angst enzovoorts.

 11. HR

  Ik heb het filmpje bekeken, misselijkmakend.

  @Carthago
  Ik zie beelden voor me van 70 lelijke oude vrouwtjes die gillend van het lachen over de grond rollen en roepen “Er is alweer zo’n idioot ingetuind”

  Omdat het filmpje niet meer rechtstreeks te zien is via deze pagina heb ik de link hieronder vermeld

  https://www.youtube.com/watch?v=KXduhlULOQc

  1. JanvanEechoud

   Ik heb hém, en zijn 72 geiten, uitgelegd waarom hij onzin kletst.

  2. nogmaals

   Hopelijk komen er veel meer, meer, meer van zulke video’s, dan hoeven we hier straks geen minder, minder, minder meer te roepen.

   1. nogmaals

    Meteen na plaatsing realiseerde ik mij dat elk zo’n video betekent dat er veel onschuldige slachtoffers zijn gevallen door zo’n gehersenspoelde schoft.
    Ik kreeg het annuleren van mijn reactie helaas niet voor elkaar. Iemand een tip in deze?

 12. Bommelstein

  Hoe lang gaan we door met het geven van een podium aan geestelijk gestoorden.

 13. Gielah

  We?

  Ik zou zeggen: ‘zé….’.

 14. Joop Klepzijkert

  Dat weet arie heel goed over het doen en laten van jacobus. Ik ben natuurlijk wel een denker en laatst had Michael het over dat hij dubbele reaguurders had verwijderd. Nou arie swans en jadokus zijn 1 en dezelfde. Ik verbaas mij ook niets daarover, ze schrijven dezelfde propaganda poep.

  1. nogmaals

   De ISIS-schoften zijn de frontsoldaten van de ISLAM.
   De rest houdt zich nog even rustig, want ze willen nog niet dat de schellen van de ogen vallen bij de westerse useful idiots van (meestal) linkse komaf.

 15. zomaar

  Jacobus

  11 februari 2015 at 16:07
  .

  De Nederlandse wet, Zomaar. Die wordt door het overgrote deel van de moslims in Nederland gerespecteerd. De Koran respecteren ze ook maar die botst, net als de Bijbel, op de keper beschouwd zelden met de Nederlandse wet.

  Jacobus en weer zit je ernaast !!, onze wetgeving is ontstaan mede door het geloof (de bijbel, en dan het tweede testament , iets humaner ), wat wij westerlingen hebben , (hadden), vandaar dat wij iets humaner omgaan met het andermans leven de wetten in de Arabische landen is ontstaan door de koran , (sharia wetgeving) , wetten die de burger aldaar niet zo humaan behandelt , toch geaccepteerd is door de burger aldaar , door invloed van zijn/haar geloof (ideologie).

  en als wij de koran erbij pakken , dan mag geen moslim een andere wet respecteren dan die wet uit de koran.

  je kan mij niet wijsmaken dat een moslim die hier geen affiniteiten wenst met onze samenleving, onze wetgeving respecteert , dan zou hij/zij zich van het islam geloof afgekeerd hebben.

 16. Marinus1984

  Het is toch die andere zelfmoordterrorist, Sultan Berzel uit Maastricht die naast ‘Al-Hollandi’ zit?
  Wat een trieste vertoning.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.