Bloeddorstige wolf op weg naar Groningen

Geen categoriemrt 09 2015, 9:06
Groningers pas op!
De levensgevaarlijke wolf die onlangs zomaar een schaap aanviel is op weg naar het noorden van het land. Dat bericht De Telegraaf.
De wolf die sinds een week in ons land is, lijkt richting het noorden te bewegen. Het roofdier is zondagavond gespot op het Balloërveld, even ten oosten van Assen. Op basis van de plekken waar de wolf eerder is gezien, concludeert RTV Drenthe daarom dat het dier richting het noorden trekt.
Zoals wij gisteren al berichtten is deze wolf extreem bloeddorstig. Eigenaren van kuddedieren worden opgeroepen om zich te bewapenen met een katapult en kiezelsteentjes zodat ze kunnen ingrijpen als De Grote Boze Wolf hun arme schaapjes probeert te vermoorden.
Let wel: de wolf is geen onschuldige straathond, maar een gevaarlijk roofdier. Als u hem heeft weggejaagd van uw kudde doet u er dus verstandig aan om de schapen snel naar de stal te brengen, de deur te barricaderen en uzelf vervolgens op te sluiten in uw huis. Natuurlijk geldt: vrouwen en kinderen eerst.
Laten we de komende minuten gebruiken om te bidden en God te vragen dat de wolf geen verdere schade aanricht. Natuurlijk krijgt een boer die een dier verliest aan een wolf gewoon wat geld van de overheid, zodat hij er geen financiële schade van ondervindt, maar dat boeit allemaal niet. Nee, het gaat eerst en vooral om het psychologische verlies. Veel boeren beschouwen hun dieren als hun 'kindjes.' Stelt u zich eens voor wat u zou voelen als uw kleine, onschuldige zoon of dochter opeens wordt opgevreten door De Wolf?
Vreselijk natuurlijk.
Nou goed, dankzij de mensen die de wolf 24 uur per dag stalken (waardoor hij weleens het besluit kon nemen dat het toch wat ongemakkelijk vertoeven is in Nederland) weten we dus dat hij op weg is naar het hoge noorden. Nu hopen dat er daar niet al te veel slachtoffers vallen. Zucht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten