De nazi’s zijn terug: grote kans op aanslagen tegen Joodse doelwitten in Europa

Moeten Joden tegenwoordig vrezen voor hun leven?

Volgens het Israëlische Counter-Terrorism Bureau wél:

The warning appeared in an annual travel advisory guide issued by the Bureau, a part of the Prime Minister’s Office.

It noted the string of terror attacks in 2014 in Belgium, France, Denmark, Canada, and Australia, adding that these “raise concerns over additional attacks against Western targets, including Jewish and Israeli targets.” Militant veterans of battlegrounds in Syria and Iraq who return to their countries, and local extremists inspired by terrorist organizations, are behind the threat of more attacks, the advisory, issued before the Passover holiday, said.

Het is vreselijk om te moeten zeggen, maar ik twijfel er niet aan dat het bureau, dat dus voor de Israëlische premier werkt, gelijk heeft. Het nazisme is terug in Europa, alleen gaat het nu verkleed als islamisme en beweren diens aanhangers dat ze ‘Allah’ vereren.

Natuurlijk is het ergste van dit alles dat veel westerse overheden er nog steeds niet aan willen. Ja, geven ze toe, er is een probleem met ‘terroristen,’ maar hey, het valt allemaal feitelijk wel mee. En als het niet meevalt, nou ja, dan heeft het in ieder geval niets te maken met de manier waarop die ‘terroristen’ hun religie beleven.

Leuk geprobeerd, maar we kunnen het islamonazisme niet verslaan als we het niet durven te benoemen. De Radicale Islam is het probleem. Extremisten blazen zich niet op, en vallen geen magazines en koosjere supermarkten aan omdat ze ‘werkloos’ zijn, maar omdat ze geheel geïndoctrineerd zijn met een bijzonder extreme vorm van de islam. Dát is het probleem en dáár moeten we iets aan doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

28 reacties

 1. JanvanEechoud

  Zo te zien helaas maar een zeer matig verzet. …..

 2. Moose

  Weer niets geleerd van de geschiedenis.

  Geven ze dat vak nog op die scholen tegenwoordig? Of is daar geen app voor?
  /sarcasme

 3. JanvanEechoud

  Je zal wel o je falie krijgen, Michael omdat je past over de ‘ radicale’ islam.
  Velen hier zitten dat zo niet een vinden dit inherent aan de ‘gewone’ islam .
  En zolang er nog geen
  ‘nieuwe’ koran is geschreven heb ik ook die neiging .
  Mvg

 4. JanvanEechoud

  K*t woordcompletie. …

 5. Swieber

  In moslim landen is Jodenhaat de norm. Daar hoef je geen Jihadist voor te zijn. Saudi Arabië is zelfs verboden gebied voor Joden. Dat is staatsbeleid.

  Tegenwoordig worden ook christenen massaal vervolgd in de islamitische landen van het Midden-Oosten. En ook daar zwijgen de media en de regeringen over.

  Vanwege de massa immigratie van moslims naar Europa is ook de Jodenhaat meegekomen. Dat niet alleen. Ook homohaat en dat soort dingen zijn meegekomen.

  Daarom is een immigratiestop uit moslim landen de eerste en allerbelangrijkste maatregel die genomen moet worden.

  Als er geen immigratie stop uit moslim landen komt zal Europa langzaam afglijden naar een samenleving waar de islam grote invloed zal hebben op het waarden en normen patroon en op het politiek beleid.
  ————
  “Maar wie het Midden-Oosten een beetje kent of zich weleens heeft verdiept in het islamitische gedachtegoed, kan onmogelijk verrast zijn. Het is jammer, maar waar: de strijd tegen de Joden hoort bij de islam.

  De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie.”

  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/7/Wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

  Ik zie de toekomst somber in voor Joden in Europa. Regeringen doen alles om moslims te behagen en weigeren echte maatregelen te nemen om antisemitisme te bestrijden. Ze zijn zelfs bang om het probleem bij de naam te noemen. (= islamitisch terrorisme)

  Op scholen met veel moslim leerlingen is het tegenwoordig taboe om over de holocaust te praten. Want daar willen moslim leerlingen niets van horen. En de scholen geven daar gehoor aan.

  Ook word antisemitisme zonder schaamte steeds vaker openlijk geuit zonder dat het gevolgen heeft voor degene die dat soort uitspraken doet.

 6. HenkieAltea

  Ach,wat doen we er aan.
  Volgens mij helemaal niks,de enige partij in Nederland die er wat aan wil doen,die krijgt niet genoeg stemmen.
  Dus is mijn conclusie,dat die weg kijkers Nederland naar de klote willen laten gaan,en als het naar de klote is,dan komen ze met hun verhaal van ” Hoe hebben we het zover laten komen “,maar dan is het te laat.
  Zo is er zo’n mooi gezegde in Nederland,dat als het kalf verdronken is,dan dempen we de put.
  Maar kijk naar wat nu Nederland al is,vol met moslims die amper mee werken,omdat de Nederlandse werkgevers ze niet meer willen,en dat komt door de ervaring die ze hebben opgedaan met hen in het verleden.
  Ze melden zich zo gemakkelijk ziek,en kijk naar hoeveel er al zijn afgekeurd,maar het is goed te zien op vrijdag bij hun moskee,en zeg me dan niet dat er nog moslims zijn die werken.
  Nee,als we dit gezwel niet weg krijgen uit Nederland,dan ziet het er slecht uit voor ons eens zo mooie Nederland.

 7. Epimenides

  ‘k gooi het er zomaar even tussendoor, opdat wij niet vergeten.

  Nazi’s dat zijn toch nationaal SOCIALISTEN.

  1. Pimsch

   waar slaat dat nou op. Hitler was vanalles en nog wat: conservatief, imperialistisch, vegetarier, militaristisch, vrijdenker, haatzaaier, anti-elite, anti-bijbels, anti-bolsjewist, pro-industrieel, slavendrijver, etc. etc. Een onduidbare omnivoor zoals Nietzsche de Duitsers typeerde. Hitler sprong er kompleet uit door zijn fenomenaal radicalisme. Als Hitler helemaal geen radicaal was, dan was het Wirtschafswunder zijn enige wraak en bestond het Nationaal-Socialisme tot op de dag van vandaag.

   1. Epimenides

    Iemand Hitler genoemd…???

 8. Swieber

  Koerden hebben in London islamisten aangepakt.

  Kurdish ‘Fighters’ Kick Islamists Off London Street
  http://www.breitbart.com/london/2015/03/22/kurdish-fighters-kick-islamists-off-london-street/

 9. Pimsch

  Jammer dat DDS geen traceerfunctie meer heeft. Daarom moeten we steeds opnieuw onze goede raad herhalen.
  De islam is het knoeiwerk van een nijdige Arabier met epilepsie en autisme. Ene Mohammed had ergens de klok horen luiden over de Thora en het Evangelie, maar wist niet waar de klepel hing. De Joden waren nuttige idioten voor het bestelen van karavanen. De Christenen waren geen echte macho’s en aanbaden een manspersoon. Kortom: de bestaande godsdiensten waren hem zo contre-coeur dat hij ze in zijn diepste dromen wist te vervalsen. Wat moet een Arabier of een Viking nou aan met de Thora of het Evangelie. God moest anders zijn. De vervalsingen zijn zelfs voor kinderen zichtbaar. Mits deze kinderen die andere twee boeken mogen lezen. Inmiddels heeft het knoeiwerk Qur’an een wereldramp veroorzaakt.

 10. Marion

  Mijn vader heeft de 2e wereld oorlog overleeft, we hadden joden onderduikers. Ik was nog klein maar later beseften we wat de arme joden hadden meegemaakt. Zo weinigen overleefden de gaskamers…
  En nu begint het weer van voren of aan. Ben zo verdrietig.

 11. Dennis_WSPK

  Al mijn hele leven hoor ik rond 4 mei de obligatie kletskoek over “nooit meer”, bij de holocaustherdenkingen idem. Nu de Joden wéér moeten vrezen voor hun leven, hoor je vrijwel niemand. Kennelijk waren al die waarschuwingen tegen herhaling van die grote moordpartij vooral voor autochtonen en “extreem rechts” bedoeld en gelden ze niet voor Jodenhaat uit de linkse en islamistische hoek.

  Het ergste is nog dat links probeert de oplaaiende Jodenhaat in de schoenen van de Joden zélf te schuiven : Palestina etc blablabla.
  Terwijl de islamitische Jodenhaat niets met “Palestijnse conflict” te maken heeft, maar al 1.400 jaar oud is.
  Mohammed begon er zelf mee, onder meer door hele Joodse stammen uit te roeien of te onderwerpen.
  Zijn psychopatische haat voor Joden is helaas flink beklijft in de islam en werkt door tot de dag van vandaag.

  Het is echter treurig dat zoveel westerlingen én media het leugenpraatje over het Palestijnse conflict als bron voor deze haat klakkeloos overnemen en geloven.

  En als de VVD dan voorstelt de eindeloze toestroom van nog veel meer Jodenhaters te blokkeren, is het land weer eens te klein en klimmen alle gutmensch-politici en uiteraard het eeuwige Vluchtelingenwerk NL op de kast om het plan te bombarderen.

  Europa is verloren en alle moeite van de afgelopen meer dan 1.000 jaar om de islamitische barbarenterreur buiten de deur te houden is compleet voor niets geweest.

 12. Anna

  Het wordt ze geleerd vanaf geboorte via een boek
  ” Dood Joden en ongelovigen,waar gij ze kunt vinden”. Via een boek is oproepen tot geweld en moord geoorloofd. Hoe meer immigratie uit niet westerse landen hoe meer antisemitisme en christenhaat.

  1. Dennis_WSPK

   En dat willen D666 en diverse andere partijen niet inzien. Die gaan er van uit dat de Jodenhaat onder moslims zeer beperkt is en alleen bestaat onder “fundamentalisten”. Maar dat is niet zo. De Jodenhaat onder moslims is wijd verbreid en dat is ook logisch als het zo elementair in een religie/ideologie ingebakken zit.

   Niet voor niets is de holocaust op steeds meer scholen (vooral VMBO) tijdens geschiedenislessen praktisch onbespreekbaar geworden. Als het echt om een kleine groep Jodenhaters ging, zou daarvan geen sprake zijn.
   Daarnaast is Mein Kampf niet voor niets nog altijd een enorme bestseller in de islamitische wereld.

   Partijen als D666 c.s. zijn mede schuldig aan de oplopende Jodenhaat in Europa, omdat ze weigeren in te zien óf weigeren toe te geven, dat met de import van de islam de Jodenhaat onlosmakelijk meegekomen is.

  2. Nog1

   @ Anna

   Die zin staat nergens in de Koran, het is een door de islamofoben bedachte variatie.

   De etreffende soera’s zijn 2:190, 191, 192 en 193. En uit deze soera blijkt duidelijk dat;

   1 De joden alleen bevochten mogen worden als de joden aanvallen. (soera 190)

   2 Dat de moslims op moeten houden op het moment dat de joden niet (meer) vechten. (soera 191 en 193)

   De soera die jij creatief verminkt (2:191) luidt in zijn geheel;

   And kill them wherever you overtake them and expel them from wherever they have expelled you, and fitnah is worse than killing. And do not fight them at al-Masjid al- Haram until they fight you there. But if they fight you, then kill them. Such is the recompense of the disbelievers.

   Daarnaast moet je bedenken dat het woord voor vechten en doden in klassiek Arabisch hetzelfde is (iqbal). Waar hier met ‘kill’ vertaalt is zou men dus ook ‘fight’ kunnen zetten, en omgekeerd.

 13. Ruud562

  Het zijn niet alleen de joden die gevaar lopen, maar alle andersdenkenden, de niet-gelovigen etc.
  Zolang alles voor die islam door ons wordt gefaciliteerd onder het mom van goddienstvrijheid, zolang lopen wij, alle niet-moslims, een zeer groot risico. De islam staat gelijk aan het nazisme uit de jaren dertig en net zoals toen hebben velen nu zand in de ogen!

 14. NemTudom

  Lees dit verhaal en zie hoe de VN als schorem Israël in een hoek plaatst, waar de ratten die dat vinden vrij het tegen deel kunnen doen en worden geprezen.

  http://www.israeltoday.nl
  De VN-Commissie voor de Status van de Vrouwen heeft van alle 193 lidstaten van de VN, alleen de Staat Israël veroordeeld voor het ontbreken van vrouwenrechten, niet Saoedi-Arabië, niet Afghanistan, niet Syrië, niet Iran.

 15. NemTudom

  Dennis_WSPK
  23 maart 2015 at 09:33

  En dat willen D666__________________ Daar vergis je je in. Het ergerlijke er van is juist dat ze het weten. Maar er voor zijn. Daardoor wordt zo’n partij ook groter. Er zijn massa’s lieden die het tof vinden dat het zo weer werkt. Van hoog en laag en laag geïndoctrineerd om het zelfde te kunnen zijn als de hoog opgeleiden. En dan de nieuwe Nederlanders zij zijn ook voor D666 want de PvdA is niet de goede meer. Zitten nog massaal op de juiste plekken, om dat te veranderen moeten andere grenzen dicht gemaakt worden.

 16. Thomasson

  Het advies van het bureau van de Israëlische premier is correct. WIJ LEVEN ALLEMAAL ONDER CONSTANTE TERREURDREIGING, maar onze leiders en onze regeringen willen dat niet geloven en nog erger …Ze willen daartegen niets doen!!!. Zij spelen de pathologische “appeaser” van Winston Churchill en ze blijven de krokodil voeren; met de hoop dat hij ze als laatste zou opvreten. Eerlijk gezegd zijn onze leiders nu net zo erg en net zo gevaarlijk voor hun omgeving als de appeaser van 80 jaar geleden!. …ZE IMPORTEREN NU MASSAAL ISLAMITISCHE EN AFRIKAANSE KROKODILLEN EN ANDERE GEVAARLIJKE ONGEDIERTE (met name naar Europa). ZE HOPEN DAT DEZE GEIMPORTEERDE MASSA DIERENTUIN ZOU ZE HELPEN BIJ DE ETNISCHE ZUIVERING DIE ZE PLANNEN OP HUN EIGEN VOLK. ZE DOEN DAT IN DE NAAM VAN POLITIEK-CORRECTE VERDELGING VAN DE NATIESTAAT EN DE AUTOCHTONE BEVOLKING. . .

 17. Philippine

  Op de Maidan stonden Nazi’s, in de Baltische staten worden SS veteranen geeerd door NeoNazi’s.
  De VS zien er geen been in om met deze staten in NATO verband samen te werken.

 18. Gielah

  @Philippine: ja, vaak denk ik met enig heimwee terug naar vroeger tijden, toen wij nog het idee hadden dat bepaalde landen aan de goede kant stonden.
  Nu denk ik weleens: hóe goed waren die eigenlijk?
  Ik bedoel maar…: de plannen voor zo’n Nieuwe Wereld Orde, die nu helaas behoorlijk op stoom komt, zijn waarschijnlijk al honderd jaar of meer geleden gemaakt… ook of vooral door die zogenaamd goede landen.

  En als ik dan geen zin heb om zodra de media dat opzetten gehoorzaam mee te gaan roepen, dat Poetin zo’n schoft is… wat hij hoogstwaarschijnlijk dus ook wel degelijk is…. omdat de door de media als góed beschouwde landen ( Obama bijvoorbeeld vindt men daar fantastisch…) dus nét zo verwoestend bezig zijn… als het gaat om de gerechtigheid en de vrede, die zij NIET bevorderen….
  dan krijg je alle trollen over je heen.
  Laatst riep er hier weer zo’n exemplaar dat mensen, die niét volgzaam meededen aan het vervloeken van Poetin, volgens hem dus NSB-ers waren.

  Het depri-gevoel, dat álle landen, met uitzondering van Israël en (misschien) IJsland… helemaal verkeerd bezig zijn… en dat het dus niet aangaat om slechts één wereldleider te veroordelen…
  dat dringt dan in het geheel niet door.
  Nee… nee… schreeuwt de trol verheugd…. nu weet ik nóg zekerder dat u niet deugt!
  U staat achter een dictator als Poetin… ach en wee.. en hola en hee…. en mede-trollen sluiten meteen enthousiast aan… en hebben weer fijn een avondje schamperen voor de boeg.

  Dat mensen bedroefd worden omdat er nauwelijks landen en wereldleiders meer zijn, om achter te staan… want aan alle kanten onrecht en leugens zien máákt niet blij…
  ach…. weten ZIJ veel.
  Denken maakt véél te moe…. en begrijpen vraagt meer goede wil en inspanning dan zij op willen brengen.

  Intussen ben ik dus zielsblij dat Netanyahu heeft gewonnen.
  Dat is ook geen engel… maar hij laat zich niet door de Arabische (en Amerikaanse.. en Europese…) slangenleiders in de luren leggen… ózo!

 19. moreno

  Aan al die schreeuwers hier op DDS jullie kennen de feiten niet lopen maar te schelden hebben ook geen historische besef.
  Weten jullie dat de meeste josen in de 2e WO vanuit Nederland zijn gedeporteerd naar verhouding en aangegeven door Nederlanders aan de Nazi.
  Weten jullie bijvoorbeeld dat de joden in Marokko beschremd zojn en waren tijdens de Franse bezetting van Vinchy regime in Marokko de bevel was van de Fransen om de Joden naar Europa te deporteren om vervolgens naar de concentratiekamp en dat de wijlen koning Mohammed de vijfde dat negeerde hij was een moslim en dat zijn zoon Hassen de tweede erg geliefd was bij de Joden.
  Weten jullie dat in Israel vele straten en pleinen genoemd zijn naar koning Hassan de tweede.
  Weten jullie ook dat vele Marokkanen weliswaar onder Franse vlag tegen de Naxis hebben gevochten en dat waren ook moslims zijn liggen begraven in Zeeland ter uw informatie.
  De joden hadden en hebben in Marokko een voorrecht nooit zijn ze een haar gekrenkt en elke jaar komen er tienduizenden om hun begraafplaatsen van hun voorouders te bezoeken danwel voor Joodse heiligdomen te bezoeken.
  Weliswaar zijn er vele Joden naar de staat Israel gegaan maar dat was niet omdat ze bedreigd werden of iets dergelijks maar om fiverse reden economische verlangen naar een Joodse staat.
  In marokko wonen steeds veel Joden in goede harmonie met de Joden zelf een adviseur van dr koning Mohamed de zesde Andre Azoulay is een Jood.
  In eutopa bijvoorberld hebben je heel antisemieten in landen waar weinig moslims wonen in Polen,Hongarije en andere voormalige oostbloklanden dus het is niet alleen een moslimprobleem.
  De reaguurdes vsn DDS lopen maar te schreeuwen en op alle moslims zonder kennis van feiten tuurlijk hebben je onder moslims antisemieten maar je kan en mag ze niet onder 1 kamen scheren want bij blanke Nederlanders kan je en mag je dat ook niet doen want daar hebben ze ook zitten NVU ,Neonazis etc.

 20. toetssteen

  “and between 1941 and 1967, some 900,000 Jews were forcibly expelled from Arab Muslim nations, including Iraq, Egypt, Morocco, Libya, Syria, Aden, Bahrain, and Tunisia. ”

  http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=41

  Fluit zacht.

 21. toetssteen

  Ow ja, de Marokkanen vochten tegen de Nazi’s, nou ehhh, dat hebben ze in Italië geweten.

  http://www.desertwar.net/marocchinate.html

 22. jonathan

  En de grootmoefti was aanhanger van Hitler in de WW II. Dronken samen vaak thee met elkaar.Omdat hij het eens was dat alle joden uitgeroeid moeten worden. Opnieuw hier islamonazies die hen willen verdrijven. Maar ook christenen, de grootste groep wereldwijd die wordt vernederd,vervolgd en vermoord. De christenvervolgingen worden steeds erger in de wereld, hoofdzakelijk door islamofascisten/-terroristen. De islam is de cultuur die destruktief is en naar de dood leid.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.