De nazi's zijn terug: grote kans op aanslagen tegen Joodse doelwitten in Europa

Geen categoriemrt 22 2015, 20:00
Moeten Joden tegenwoordig vrezen voor hun leven?
The warning appeared in an annual travel advisory guide issued by the Bureau, a part of the Prime Minister’s Office.
It noted the string of terror attacks in 2014 in Belgium, France, Denmark, Canada, and Australia, adding that these “raise concerns over additional attacks against Western targets, including Jewish and Israeli targets.” Militant veterans of battlegrounds in Syria and Iraq who return to their countries, and local extremists inspired by terrorist organizations, are behind the threat of more attacks, the advisory, issued before the Passover holiday, said.
Het is vreselijk om te moeten zeggen, maar ik twijfel er niet aan dat het bureau, dat dus voor de Israëlische premier werkt, gelijk heeft. Het nazisme is terug in Europa, alleen gaat het nu verkleed als islamisme en beweren diens aanhangers dat ze 'Allah' vereren.
Natuurlijk is het ergste van dit alles dat veel westerse overheden er nog steeds niet aan willen. Ja, geven ze toe, er is een probleem met 'terroristen,' maar hey, het valt allemaal feitelijk wel mee. En als het niet meevalt, nou ja, dan heeft het in ieder geval niets te maken met de manier waarop die 'terroristen' hun religie beleven.
Leuk geprobeerd, maar we kunnen het islamonazisme niet verslaan als we het niet durven te benoemen. De Radicale Islam is het probleem. Extremisten blazen zich niet op, en vallen geen magazines en koosjere supermarkten aan omdat ze 'werkloos' zijn, maar omdat ze geheel geïndoctrineerd zijn met een bijzonder extreme vorm van de islam. Dát is het probleem en dáár moeten we iets aan doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten