[VIDEO] Hoe een kleuter wordt verrast door de onverwachte thuiskomst van zijn grote voorbeeld

Het goed-nieuws-verhaal van de dag!

Dit zijn de verhalen waar je vrolijk van wordt. Jayden, het zoontje van een militair die al meer dan een jaar op pad is, zit op de kleuterschool als hij samen met de hele klas drie tips krijgt wie de mysterieuze voorlezer van de dag is. De tips die hij krijgt: “Hij draagt een uniform op zijn werk, hij woont in Californië en hij werkt met helikopters.”

Jayden reageert en zegt dat zijn vader, een marinier in het Amerikaanse leger, precies aan die beschrijving voldoet. En ja hoor, dat klopt. En precies op dat moment komt zijn vader het klaslokaal binnenlopen. Wat volgt is een omhelzing van vader en zoon die elkaar al meer dan een jaar niet hebben gezien. Te lief. En de reactie van Jayden is ook hartverwarmend: “Ik wist het!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. NvanderReuk

    Man o man, leuk voor op Dumpert dit maar op DDS verwacht ik toch kwaliteitjournalistiek hoor. Nou begrijp ik ook meteen weer waarom ik Jalta.nl opgezegd heb. Joshua Livestro doet zich voor als een intellectueel maar DDS en Jalta.nl ontstijgen het niveau van online sites als Dumpert, GeenStijl, ThePostOnline niet eens.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.