ISIS-vrienden Boko Haram ontvoeren 500 meisjes en vrouwen

Nachtmerrie.

Daar gaan we weer:

De Nigeriaanse islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft ongeveer 500 vrouwen en kinderen ontvoerd uit Damasak. Deze stad in het noordoosten van Nigeria werd onlangs door troepen van Niger en Tsjaad heroverd op Boko Haram. Dat meldden verschillende overlevenden uit Damasak dinsdag aan diverse media. Een plaatselijke handelaar vertelde persbureau Reuters dat de strijders van Boko Haram de kinderen met hen meenamen toen ze vluchtten.

Het meest zieke hieraan is dat ze dit soort meisjes en vrouwen eerst dwingen om zich te bekeren tot hun radicale vorm van de islam, waarna ze opeens voor seksslaaf/gedwongen echtgenote mogen spelen.

Tenminste, dat is wat er met de vrouwen gebeurd die mazzel hebben. Minstens 50 van deze meisjes en vrouwen zijn namelijk kort na hun ontvoering op brute wijze afgeslacht: hun lichamen werden gevonden onder de brug waar ik eerder al over schreef.

Vorig jaar ontvoerde Boko Haram 200 meisjes van een kostschool. De meerderheid van de slachtoffertjes zijn nog niet teruggevonden. De terroristische organisatie zegt dat ze zijn uitgehuwelijkt, wat bijzonder geloofwaardig is aangezien dit soort islamistische barbaren vrouwen zien als weinig meer dan dieren. Ze zien ze als ‘bezit,’ niet als mensen met eigen rechten, meningen en gevoelens.

Het zou je kind meer maar zijn die op zo’n vreselijke wijze een huwelijk in wordt gedwongen met een man die het volstrekt normaal vindt om alle andersdenkenden op brute wijze af te slachten… en vrouwen als vuil te behandelen. Wat een nachtmerrie.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. cornuto56

  En iedereen slaapt en laat het gebeuren. Niks aan de hand toch???

 2. Avander

  De geit wordt halal geslacht en misschien ook eerst nog misbruikt.

  1. Avander

   De religie van de wrede….

 3. toetssteen

  Het kalifaat syndroom.

 4. JanvanEechoud

  Ik heb wel een PvdA oplossing voor dit onrecht, hoor.
  We laten een ploegje van zo’n honderd Bokorammers, mét hun 500 slachtoffertjes naar Nederland emigreren, alwaar deze heren 35 jaar de tijd krijgen, met een behoorlijke geldelijke ondersteuning en een mooie villa, hun niet al te frisse activiteiten t.o.v. hun 500 slavinnetjes enigszins te kunnen aanpassen…. waarbij zij allen toch wel 4 meisjes, uiteindelijk, mogen houden. Al of niet als speeltje!

  Mvg.

  1. toetssteen

   @Van Eechoud
   Ach, binnen een jaar knokt de rest om ook ten minste vier vrouwen. Resultaat, alleen de warriors en zeker hun superieuren hebben de vrouwen. Mooi concept.
   De realiteit gebiedt te vermelden dat het is zoals Churchill zei: rum sodomie and the lash.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.