Lief! Schattig hondje met drie poten wordt gered. Wat er daarna gebeurt zal je hart verwarmen

Geen categoriemrt 16 2015, 11:00
Dit geeft je hoop voor de mensheid én voor zwerfhonden.
Enkele maanden geleden vonden medewerkers van Hope for Paws ('Hoop voor poten') een arm, zielig hondje. Hij was helemaal alleen, erg dun, verwaarloosd en, zagen ze toen ze hij dichterbij kwam, slechts drie poten.
Het arme beestje was totaal verwilderd en doodsbang voor mensen. Iedere keer dat ze hem probeerden te benaderen rende hij weg.
Daarom besloten ze om maar op een afstandje te blijven en hem naar zich toe te lokken met behulp van hondensnoepjes. De honger won het van de angst, en langzamerhand, stapje voor stapje kwam het hondje dichterbij. Uiteindelijk kon men hem een riem om doen, hem goed onderzoeken, en hem vervolgens meenemen naar een dierenarts.
Eenmaal aangekomen bij de arts viel het de medewerkers van Hope for Paws op dat Watson, ze gaven het hondje al snel een naam, toch behoorlijk sociaal was. Hij liet zich compleet en totaal verwennen.
De afloop van het verhaal? Enkele dagen geleden publiceerde Hope for Paws een update. Kijk de video om te zien hoe ze Watson aantroffen én hoe het nu met hem gaat. Mentale opkikker van de dag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten