[VIDEO] Hilarisch: Tom Hanks doet hele filmcarrière dunnetjes over in minder dan 7 minuten

Wat een humor heeft die man.

Als je vandaag 7 minuten van je tijd kan missen, laat het dan voor deze video zijn waarin een van Hollywoods grootste én beste acteurs – en dan heb ik het natuurlijk over Tom Hanks – alle rollen die hij ooit heeft gespeeld nog één keer op zich neemt. Het is ontzettend grappig. Tom Hanks is niet alleen een ge-wel-di-ge acteur, hij beschikt ook over een flinke portie humor. Kijken!

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.