[VIDEO] Man probeert EU-vlag in brand te steken, maar faalt door… EU-regels

Eu
Foto: Anwar2 / Wikimedia Commons

Gniffel.

Ik zou het liefst zien dat de hele Europese Unie ermee ophoudt en we als welvarend land gewoon zelf kunnen bepalen wat de regels zijn, maar ik moet zeggen dat deze video behoorlijk hilarisch is. Een man met een balaclava probeert een EU-vlag in de hens te zetten omdat hij vindt dat massa-immigratie als genocide is voor het Britse volk.

Ik vind vlaggen verbranden overigens altijd een tikkie kinderachtig. Enfin, de man die bij de groep ‘North West Infidels’ hoort lukt het maar niet de vlag in de fik te steken. De reden: EU-wetgeving, die ervoor zorgt dat de vlag niet brandbaar is. LOL. Dat had hij beter vantevoren kunnen testen voordat hij de video online zette waardoor de halve wereld hem nu uitlacht.

H/t.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!