Wow! Het inspirerende verhaal van een ongeneeslijke zieke vrouw die een 300kg wegende man bewoog af te vallen

Geen categoriemrt 29 2015, 12:00
Onwaarschijnlijk, maar echt gebeurd: hoe een doodzieke vrouw een obese man aanzette tot het verlies van 175 kilo.
Dit is Brian Flemming: een Amerikaan die er zo uitziet:
MoS2 Template MasterHoe hij aan dat omvangrijke uiterlijk komt? Hij vreet zich per dag door tientallen hamburgers heen en drinkt om de dorst te lessen elke dag een fles wodka leeg.
Maar nu doet Brian dat niet meer, en dit is dan ook hoe hij er nu uitziet:
briannuEen spectaculair gewichtsverlies, dus! Wie dat voor elkaar heeft gekregen is een vrouw genaamd Jackie Eastham. Een journaliste die in Londen woont en werkt, en Brian via het gamen met haar mobiele telefoon virtueel tegen het lijf liep.
Hoe ze de wonderbaarlijke transformatie deed voltrekken? Het klinkt wellicht onorthodox, maar door woedend te worden op Brian. Ze vertelde hem hoe praktisch haar hele familie kampt met de dodelijke ziekte 'spierdystrofie'. Haar vader is er reeds aan overleden, haar zus gaat zienderogen achteruit en ook Jackie zelf kan ieder moment in een snelle neerwaartse spiraal richting haar dood terechtraken. Geen van allen vindt deze ziekte aangenaam, maar worden gedwongen er mee te leven. En dan komt Brian met z'n poging zichzelf moedwillig in levensgevaar te brengen:
And when I discovered the reality of his situation I wasn’t filled with sympathy – in fact I was furious.
You see, I suffer from a form of muscular dystrophy that, in all likelihood, will lead to my death. My father died at just 48 and we have since found he too had the disease. I am now 52 and although I am in good health at the moment, things can change rapidly. My sister, who is a year older, also has the disease and is more profoundly affected than I am. She struggles to walk and has severe muscle problems.
So you can imagine my reaction when I found out that Brian had willingly made himself desperately ill.
De shocktherapie werkte. Brian stopte met drinken en begon met hardlopen. Eerst kleine rondjes in de buurt, maar tegenwoordig is Brian zelfs in staat halve marathons te lopen, is hij van alle medicijnen af.
En het meest hartverwarmende allemaal? Nadat Jackie zijn leven gered heeft, doet hij nu z'n best hetzelfde voor haar te doen. Hij heeft een liefdadigheidsorganisatie opgericht die zich toelegt op het genezen van spierdystrofie. Als dat geen ware vriendschap is, dan weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten