Luchtvaartmaatschappij bedenkt fantastische manier om nieuwe Andreas Lubitzen te voorkomen

Geen categorieapr 17 2015, 17:00
Deze aanpak kon weleens bijzonder effectief blijken te zijn. En als dat niet zo is hebben de piloten het nog altijd behoorlijk goed voor elkaar.
De CEO van de Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines zit flink in zijn maag met de aanslag van Germanwings-piloot Andreas Lubitz op zijn eigen vliegtuig, collega's en passagiers. Daarom heeft hij een manier bedacht om te voorkomen dat zijn eigen piloten manisch depressief worden.
Hoe? Nou, laten we zeggen dat zijn voorstel behoorlijk Turks, en behoorlijk onnederlands is.

Prosecutors believe that the co-pilot of Flight 9525 intentionally crashed the Barcelona-Duesseldorf flight March 24 and are trying to determine why. Kotil noted that the accident happened after the pilot Andreas Lubitz had broken up with his girlfriend.

“Therefore, I am guiding those who are single toward marriage from this podium,” he said.

Het is gemakkelijk om hier allerlei grappen over te maken, maar Kotil heeft zowaar een punt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat getrouwde mannen doorgaans veel gelukkiger zijn dan single mannen. Dat is al helemaal het geval als ze het huwelijksbootje zijn ingestapt met de dame die ze ook nog eens beschouwen als hun beste vriend(in). Dat is echt een enorme verrijking voor het leven van de man - elke andere gelukkig getrouwde man kan daar ongetwijfeld over meepraten. Maar dat zijn niet eens alle voordelen van trouwen. Getrouwde mannen zijn niet alleen gezonder en gelukkiger, maar ze leven ook nog eens langer.
Kortom, eigenlijk is het best een goed idee van de heer Kotil. Gelukkige piloten zijn standvastige en betrouwbare piloten. En dat betekent dat passagiers zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten