Coolste vader ter wereld trekt de tand van zijn zoon zoals je nog nooit gezien hebt

Ouders opgelet: dit is hoe je je jonge kind intens gelukkig maakt met z’n eigen melktanden.

Het is één van de eerste tekenen die een kind vertoont op weg naar volwassenschap: het melkgebit wordt ingewisseld voor ‘grotemensentanden.’ En dat klinkt inderdaad simpeler dan het is, want de melktanden gaan eerst heel vervelend wiebelen, terwijl diep in het tandvlees de nieuwe tanden al vorm beginnen te krijgen. Langzaam worden de melktanden vervolgens de mond uitgewiebeld.

Een lang en vervelend proces, waar ongeduldige kinderen vaak niet op willen wachten. Die willen de irritante wiebeltanden er zo snel mogelijk uit hebben, zodat ze een fysiek bewijs hebben dat ze geen baby’s meer zijn.. maar al echte grote binken. De oplossing is dus tanden trekken.

Maar ja? Hoe dat te doen? De truc van tanden vastbinden aan een deurkruk en dan de deur dichtslaan is al veel te vaak gedaan. Gewoon met een tang is saai, want zo doet de tandarts het ook.

Hoe dan wel? Kijk hoe de onvolprezen Rob Venomous zijn achtjarige zoontje de dag van z’n leven geeft door een tand te trekken met z’n old-timer. Jawel: een heuse race-auto uit de jaren ’60 trekt de tand van de achtjarige jongen die niet blijer kan zijn met z’n nieuwverkregen teken van volwassenheid.. én het feit dat z’n vader zo’n held is dat hij z’n Chevrolet Camaro voor hem tevoorschijn wilde halen:

.

Wat een held. Ik heb er verder geen woorden voor: deze vader moet haast wel de meest hilarische ouder ooit zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. lanex

    Geweldig zulke creatieve ouders. Ik denk dat als ze hier hadden gewoond de politie op bezoek zou komen wegens mishandeling!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.