Heeft dit vrolijke zoontje de meest aanstekelijke lach ooit?

Hi-la-risch!
De band tussen vader Tom Fletcher (zanger van de Britse band McFly/Busted) en zijn zoontje Buzz is niet alleen ongelofelijk hecht, ze hebben samen ook een enorme lol met het blazen naar een paardenbloem. Althans, vader Tom blaast in de paardenbloem, en zijn zoontje lacht zich een ongeluk iedere keer als hij dat doet.

Het jongetje heeft een aanstekelijke lach van heb-ik-jou-daar. In het door Tom op YouTube geplaatste filmpje zien we Buzz lachen, lachen en nog eens lachen. Probeer maar eens naar het filmpje te kijken zónder te lachen. Wedden dat je dat níet lukt? Bekijk het filmpje en laat weten of het je is gelukt om je niet te laten beïnvloeden door de meest aanstekelijke lach ooit!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Nog1

  Wat doet dit soort onzin op een blog als DDS?

 2. Geah

  Dat kind ziet er nog eens heel leuk uit….blonde haartjes…leuke blauwe glimmende ogen..dat geeft al een mooie serene onschuld……en dat lachen er nog eens bij….ja hij is een Engel….

 3. Gielah

  Wat is dit allemaal voor ongein?

 4. Geah

  Ja DDS is erg in kwaliteit veranderd…….en zeker niet ten goede…..Ik denk dat ik maar naar NUJij vertrek…

 5. van Urk

  Dus u wilt beweren dat een lach van een vrolijk kind i.p.v. van al die ellende die ook gepubliceerd worden de kwaliteit verslechterd van DDS!?

  1. Geah

   @Geachte heer van Urk,

   Zie mijn 2’e reactie van boven….daarmee bewijs ik al dat ik daar niet op doel….

   Het algehele plaatje van DDS is negatief veranderd….anders zag ik de commentaren rechts nog wel eens en kon ik daar gelijk op inhaken….Dat is helaas verleden tijd geworden……

   Verder vind ik dat DDS zijn identiteit verliest….of al verloren heeft….Voorheen was het een aparte site met een eigen identiteit…..helaas is dit nu ook veranderd….want dank zij wat trollen op deze website is de site nu veranderd in een onfatsoenlijke respectloze eenheidsworst van 13 in een dozijn waar je respectabele mensen als @Gielah e.a. mag beledigen tot op het bot…..
   Zo bedoelde ik het dat DDS in kwaliteit is afgenomen!

   Mvg: Geah!

 6. Ada1

  Heel leuk en een goede vader.
  Dat mag best geplaatst worden .
  Ellende genoeg op de wereld

 7. jonathan

  Leuk zo’n aanstekelijke lach van dat kind. Vond het wel wat langdradig worden waardoor het leuke effect verdween.

 8. Eliza

  -van Urk.
  Ja.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.