Man slaat vrachtwagenchauffeur in elkaar na ongeluk. Maar het verhaal loopt bijzonder goed af

Natuurlijk is het bijzonder vervelend om betrokken te zijn bij een auto-ongeluk. Je schrikt je het leplazerus en je auto wordt ook nog eens zwaar beschadigd.

Met andere woorden, het is genoeg om je dag te vergallen.

Toch betekent dit niet dat het dus prima is om de veroorzaker van het ongeluk eens flink onder handen te nemen – zeker niet als de botsing werkelijk een ongelukje was.

Helaas dacht een automobilist in Amerika daar onlangs heel anders over. Een oudere (lees: nagenoeg bejaarde) vrachtwagenchauffeur lette even niet op en veroorzaakte een botsing met de automobilist. Normaal gesproken praat je er dan even met elkaar over, maar het ‘slachtoffer’ dacht daar net een beetje anders over: hij liep naar de chauffeur toe, sloeg hem door zijn openstaande raampje, en sleurde hem uit zijn vrachtwagen. Daarna sloeg de automobilist de chauffeur helemaal in elkaar.

Jammer genoeg voor de doorgedraaide chauffeur zagen Tommy Solis en een vriend van hem het allemaal gebeuren. Zij filmden het gevecht, en besloten uiteindelijk om in te grijpen. De automobilist reageerde daar zo mogelijk nog agressiever op en probeerde Solis’ maat te intimideren.

Hoe dat afliep?

De knettergekke automobilist lag in een mum van tijd uitgeteld op straat. De politie werd ingeschakeld en meneer mag nu tekst en uitleg geven over zijn wangedrag.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Hans_VS

    Tja… En “ze” zeggen dan dat geweld niks oplost… Maar, hoe hou je geweld tegen zonder geweld?!…

    Als Ghandi een andere tegenstander in India zou hebben gehad dan het VK (neem maar Nazi Duitsland als voorbeeld) dan was het echt heel anders afgelopen!…

    Over Nazi Duitsland en Ghandi gesproken, zijn aanbeveling voor het VK was om zich te overgeven aan de Nazis met het behouden van hun eigen waarden… En zijn aanbeveling voor Joden?!… Massa zelfmoord…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.