Reds-speler Skip Schumakers vriendelijkheid naar een vrouw die lijdt aan kanker laat de kracht van één persoon zien

Inspirerend.

Skip Schumaker, speler voor de Amerikaanse honkbalclub Cincinnati Reds, heeft een aan kanker lijdende vrouw de dag van haar leven gegeven in het laatste weekend voordat ze kwam te overlijden aan de gevolgen van de ziekte.

Ashlea ging vorige week in het weekeinde naar een wedstrijd van de Carindals vs. de Reds. De jonge moeder van twee kinderen woonde de wedstrijd bij in een rolstoel. Schumaker was de enige speler die even bij haar langs kwam om met haar te praten.

Het was voor Ashlea het hoogtepunt van het laatste weekeinde dat ze op aarde doorbracht. Dit is wat haar schoonzus twee dagen geleden op Facebook zette:

facebook3

Het gevolg: tienduizenden likes, en nog eens duizenden hartverwarmende reacties, waarvoor de schoonzus zeer dankbaar is sinds Ashlea is overleden. Het delen van het verhaal via social media maakt het makkelijker om te gaan met het rouwproces waar de hele familie nu in zit.

 

facebook4

Zo zie je maar: de actie van één persoon kan heel veel invloed hebben op het leven van anderen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. van Urk

    Dit soort berichten geeft aan dat God overal aanwezig is en nog steeds om ons bekommert bij moeilijke en zware omstandigheden door ons de eigenschappen te geven van het goede, bewogenheid,moed,kracht en uithoudingsvermogen om daarmee het leed te verzachten, in tegenstelling van het kwaad de satan die ook beelden en berichten laat zien van zijn werk waar de DDS vol van staat!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.