Barbecuemateriaaltips voor deze zomer

Geen categoriemei 12 2015, 16:33
Nu het weer opwarmt, wordt het tijd om plannen te maken voor de zomer. En laten we eerlijk zijn: de zomer is niet compleet zonder een goede barbecue. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?
De belangrijkste tip is om niet te beknibbelen op het materiaal waarmee je werkt. Wie echt lekker wil eten, moet bereid zijn een beetje te investeren in zijn barbecue-apparatuur. En dan bedoelen we niet alleen de barbecue zelf, maar al de andere apparatuur die voor een optimale barbecue-ervaring kan zorgen. Apparatuur die je kunt kopen in de winkel bij de locale horecagroothandel maar ook online, bijvoorbeeld bij XXLHoreca. Zoals een hamburgerpers voor lekkere stevige burgers die tijdens het grillen hun vorm behouden. Of bakblikken en verchroomde roosters waarmee u de juiste warmte garandeert bij het roosteren van uw eten.
Barbecues gaan overigens allang niet meer alleen om vlees. Vis, schaaldieren, sauzen, alles wordt tegenwoordig op de barbecue bereid. Schaf dus ook deugdelijke pannen aan waarmee u op de barbecue aan de slag kunt. Pizza’s op de barbecue? Jazeker! Pizzaplaten zijn er in allerlei soorten, van aluminium tot blauwstaal.
O en vergeet niet dat barbecue behalve warm ook dorstig werk is, zowel voor de kok als voor de gasten. Investeer dus in een ijsblokjesmachine en ijsemmers om uw dranken gekoeld te houden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten