Bezorgde moeder van baby schrijft lief briefje voor medepassagiers vliegtuig

Veel mensen vinden het verschrikkelijk om samen met een baby te vliegen. Deze jonge moeder zorgde ervoor dat ze toch nog een fantastische vlucht hadden.

Het is lang niet altijd lekker om te vliegen. Soms doen je oren pijn, je moet je haasten, er kan vertraging zijn, en dan kun je ook nog eens last hebben van je medepassagiers die zich op de meest asociale manier mogelijk gedragen. Denk aan de persoon achter die de hele tijd met zijn knieën in je rugleuning port… of die vervelende baby die tijdens de hele vlucht huilt (en pas als de landing wordt ingezet in slaap valt).

Een jonge Amerikaanse moeder had begrip voor het mogelijke ongemak van haar medepassagiers en besloot daarom om ze een klein cadeau te geven met een lief briefje. Het Belgische Het Nieuwsblad legt uit:

Vliegen met kleine, huilende kinderen: het kan ouders en hun medepassagiers heel wat stress bezorgen. Deze mama probeerde norse blikken in haar richting te voorkomen met een lief briefje. Een zekere Jennifer die zaterdagochtend van Brussel naar Miami vloog trakteerde alle inzittenden, onder wie ook de Belgische Niels Sienaert (broodkast op Instagramfoto), op een verrassingspakket met oordopjes, snoep en een briefje met een lieve boodschap.

Jennifer schreef het briefje in naam van haar dochter, de 2 maanden oude Elsa. Ze stelde Elisa voor en zei dat haar baby zich “voorbeeldig zal proberen te gedragen,” net zoals “prinses Elsa uit de film ‘Frozen’ naar wie ik ben vernoemd.” Indien baby Elsa haar belofte echter niet kon houden hadden haar ouders “een zakje vol lekkers voor je samengesteld indien je mijn mooie stemgeluid niet aangenaam vindt. Ik wens je een prettige vlucht.”

Hieronder het briefje waarmee moeder Jennifer en baby Elsa de harten van hun medepassagiers onmiddellijk veroverden:

Screen Shot 2015-05-17 at 14.00.08


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Wilhelmson

    het nieuwsblad brengt geen nieuws maar positieve psychologie, mooie verhaaltjes. Anderzijds worden de terror in de wereld vermeden. Bij DS vind men beide. Maar helaas is verhaaltjes vertellen geen nieuws !

    Sterk geïnspireerd door de positieve psychologie, wil constructieve journalstiek negatieve nieuwservaringen zoveel mogelijk vermijden en vervangen door berichten die positieve emoties uitlokken, een warme sfeer creëren en positief denken stimuleren. Relevantie komt daarbij niet langer op de eerste plaats, wel de affectieve reacties en emotionele beleving van een nieuwsverhaal.
    Constructieve journalistiek veegt daarmee zowat elk journalistiek criterium van tafel: onderwerpen worden niet langer geselecteerd of behandeld in functie van hun nieuwswaarde, maar in eerste instantie beoordeeld op hun positief verhalende merite.

  2. JanKorneeldeWit

    Ja babies in vliegtuigen….een slechte combi….absoluut reden om van te mogen balen……zeker als ze dichtbij liggen te stinken en blehren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.