Bezorgde moeder van baby schrijft lief briefje voor medepassagiers vliegtuig

Geen categoriemei 17 2015, 16:00
Veel mensen vinden het verschrikkelijk om samen met een baby te vliegen. Deze jonge moeder zorgde ervoor dat ze toch nog een fantastische vlucht hadden.
Het is lang niet altijd lekker om te vliegen. Soms doen je oren pijn, je moet je haasten, er kan vertraging zijn, en dan kun je ook nog eens last hebben van je medepassagiers die zich op de meest asociale manier mogelijk gedragen. Denk aan de persoon achter die de hele tijd met zijn knieën in je rugleuning port... of die vervelende baby die tijdens de hele vlucht huilt (en pas als de landing wordt ingezet in slaap valt).
Een jonge Amerikaanse moeder had begrip voor het mogelijke ongemak van haar medepassagiers en besloot daarom om ze een klein cadeau te geven met een lief briefje. Het Belgische Het Nieuwsblad legt uit:
Vliegen met kleine, huilende kinderen: het kan ouders en hun medepassagiers heel wat stress bezorgen. Deze mama probeerde norse blikken in haar richting te voorkomen met een lief briefje. Een zekere Jennifer die zaterdagochtend van Brussel naar Miami vloog trakteerde alle inzittenden, onder wie ook de Belgische Niels Sienaert (broodkast op Instagramfoto), op een verrassingspakket met oordopjes, snoep en een briefje met een lieve boodschap.
Jennifer schreef het briefje in naam van haar dochter, de 2 maanden oude Elsa. Ze stelde Elisa voor en zei dat haar baby zich "voorbeeldig zal proberen te gedragen," net zoals "prinses Elsa uit de film 'Frozen' naar wie ik ben vernoemd." Indien baby Elsa haar belofte echter niet kon houden hadden haar ouders "een zakje vol lekkers voor je samengesteld indien je mijn mooie stemgeluid niet aangenaam vindt. Ik wens je een prettige vlucht."
Hieronder het briefje waarmee moeder Jennifer en baby Elsa de harten van hun medepassagiers onmiddellijk veroverden:
Screen Shot 2015-05-17 at 14.00.08
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten