Dag van jarig klein meisje kan niet meer stuk als ze ziet welke beroemdheid ‘Happy birthday’ voor haar komt zingen

3808078114_dddd3f0223_o
Foto: Clever Cupcakes / Flickr

Dit kleine meisje zat nietsvermoedend in een vliegtuig op haar verjaardag. Totdat ze ziet wie op de stoel voor haar zit.

Kleine Carly werd zeven jaar oud en had haar allermooiste roze glitterrok aangetrokken. Toch zat er een keerzijde aan haar verjaardag: ze moest die doorbrengen in een vliegtuig. Gelukkig betekende dat niet dat haar dag verpest werd, maar werd het juist een dag om nooit meer te vergeten.

Voor Carly en haar moeder zat namelijk Steven Tyler, de zanger van Aerosmith. En die naam hoog in de lucht goed de tijd voor het kleine meisje. Niet alleen complimenteerde hij haar met haar prachtige prinsessenrok, ook bracht hij ‘Happy birthday‘ ten gehore voor de kleine, zielsgelukkige Carly:

.

Eén ding is zeker: deze verjaardag zal Carly nooit meer vergeten! En Steven Tyler is een held.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

4 reacties

 1.   

  Het is mooi geweest met jullie prachtige gezinsbode vol lieve, inspirerende schattige poesenfilmpjes. Ik ga ergens anders serieus nieuws lezen want ik wordt knettergek van al die Tina en Viva Zwijmelnieuws dingetjes.

  1.   

   @Gerardsbroer ‘al die Tina en Viva Zwijmelnieuws dingetjes’ vind ik goed geformuleerd.
   Het wordt met de dag erger bij DDS.
   Wie heeft dat bedacht bij DDS?

 2.   

  Misschien vind Gerard zelf het nog wel leuker dan zijn broer? Want hoe Tyler dat liedje zong, ja zo kan het ook en dus weer inspirerend voor anderen weer.

 3.   

  Heel aardig van die zanger. En dat arme kleine kind wordt op deze manier onbedoeld ingepeperd wat “autoriteiten” zijn en dat die meer zijn dan ‘gewone’ mensen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!