EU: Nederland moet 1740 extra asielzoekers opvangen

2663035601_f215669ef2_o
Foto: Flickr

Als het aan de Europese Commissie ligt, krijgt Nederland er 1740 asielzoekers bij. Volgens de commissie moeten de 40.000 asielzoekers die zich nu in Europa bevinden, eerlijker over de verschillende landen worden verdeeld.  

De Europese Commissie zal haar verdeelplan woensdag presenteren. Om Italië en Griekenland, waar de meeste asielzoekers aankomen, te ontlasten, heeft de commissie een verdeelsleutel opgesteld. Volgens dit plan moet Nederland 4,35% van de asielzoekers opvangen. Bovendien stelde de commissie eerder al dat 20.000 vluchtelingen die nu buiten Europa verblijven, in de Europese Unie moeten worden opgevangen. Hiervan zou Nederland 732 personen moeten opnemen.

Overigens is dit plan niet eenmalig. De Europese Commissie lijkt van plan te zijn om de verdeelsleutel te blijven inzetten, iedere keer als er een grote stroom asielzoekers richting Europa komt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

117 reacties

 1.   

  Ik zie meer in een verdeelsleutel voor het aantal galgen en guillotines voor dat EU-tuig!

  1.   

   Waar kunnen wij zelf nog heen vluchten. Straks is elk land in de Eussr een kokosnotenkalifaat en is griezelstein Eussr president. De grote volksverhuizing is van start gegaan ,hannibal met zijn monsters komen eraan.

  2.   

   Hoe denkt dat Afrikaanse tuig ons land te dienen?

  3.   

   Ik hoop op een Neurenberg II voor al degenen die ons schaamteloos midden in ons gezicht blijven voorliegen en met die leugens de levens van velen verpesten en wellicht ook vernietigen.

   1.   

    Neurenberg II gaat komen. Omdat de landverraders die de massa deportatie uit aapfrika hebben veroorzaakt eens hun beul in de ogen zullen moeten kijken. Inclusief de sympatisanten (links, D66, PVDA, VVD) van deze landverraders/volksdeportanten.

    Dat de overtollige aapfrikanen in Europa straks entlöst worden is een logisch gevolg van deze deportatie. Wel zielig maar pijnloos. Gelukkig helpen moderne DNA methoden ons straks de autochtone bevolking weer hun land terug te krijgen.

    Intelligentie overwint heus wel boven islamdomheid en aapse culturen.

 2.   

  De Europese Commossie is een orgaan dat goed is in geld uitdelen en in het toewijzen van problematiek aan de landen wiens belangen ze geacht wordt te vertegenwoordigen.
  En het is ook nog een machteloze toewijzing want door de open grenzen gaan de asielzoekers, eenmaal in Europa, gewoon naar het land waar hun kansen op verblijf en inkomsten het hoogst zijn.

 3.   

  Het is een getal dat wellicht in de buurt komt van het aantal slachtoffers dat onze bommenwerpers maakten in de landen vanwaar veel vluchtelingen vandaan komen.

  1.   

   Meent de trol Brouwenzwijn dat “onze bommenwerpers” vette negers bombardeert in Afrika?

   Wat dit zijn hoofdzakelijk de ‘vluchtelingen’ waar het in dit artijkel over gaat.

   1.   

    En tot de tanden toe bewapend.

   2.   

    De vluchtelingen waar het om gaat komen uit Libië, Eritrea, Somalië, Sudan, Afghanistan, Syrië en Irak.

    Op Eritrea na hebben we de afgelopen 10 jaar al deze landen gebombardeerd, beschoten of binnengevallen.

    1.   

     @Nog1
     Voor wat ik weet waren de laatste bombardementen van Noord Sudan op Zuid Sudan:

     http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3252879/2012/05/09/Weer-bombardementen-Sudan.dhtml

     En dat bericht is inmiddels ook 3 jaar oud.

    2.   

     @Nog1
     Syrië? Wanneer hebben ‘we’ Syrië gebombardeerd, beschoten of binnengetrokken? Het enige dat de US en Turkije hebben gedaan (en dat was erg dom), was de ‘gematigde ‘ oppositie van wapens te voorzien.

  2.   

   Bij Joop.nl hebben ze nog een trol nodig.

  3.   

   @griezelstein. Het is inderdaad maar 1 promiel van het aantal kokosnoten kokosnoten en kalifaatgangers wat hier al huist,maar er komen er wel elke dag 1 promiel.

  4.   

   Hoe kent U dat getal meneer Brouwenstein? Noch de roverheid, noch de luchtmachtleiding weten hoeveel slachtoffers er zijn gevallen door Nederlandse bommen.
   Bron: Uitzending Pauw.

  5.   

   Simon,

   Oh, daarom vernielen ze beelden en kerken en vallen processie optochten aan in italie, dacht dat dit met de islam te maken had, maar dat komt natuurlijk door onze bommenwerpers. :((

   Sukkel!

  6.   

   Misschien moesten we ons helemaal terugtrekken uit deze landen. Gewoon helemaal stoppen. Inpakken, wegwezen en hen het zelf laten doen. Onafhankelijk en ongestoord. Geen westerse bemoeienis. Wij kijken toe en steken daar nog wat van op.

   1.   

    Daar ben ik sowieso voor.
    Eerst Joden en christenen de kans geven aan die landen te ontsnappen, dan een hek eromheen, hen het beste wensen voor de komende 200 jaar en ze elkaar dan – met de koran in de hand- eindelijk de kans geven om dat te gaan doen, waar ze het beste in zijn.

    Maar dan willen de linkse partijen in allerlei westerse landen natuurlijk weer dialógen gaan openen met de rottigste en wreedste groeperingen daar…. ( de Martijn van Dam-modus… zeg maar…) want die wreedste groepen trékken hen nu eenmaal …
    en dan gaat het hek stuk en gaan de elkaar bestrijdenden onmiddellijk het westen om wapens en geld en wéét ik wat al niet meer vragen…
    en links zal dan onmiddellijk in de houding springen en zichzelf héél goed en nobel gaan vinden..
    en dan begint de ellende opnieuw en wordt het westen opnieuw overstroomt met ( potentiële) terroristen en moordenaars… gewoon omdat links hen zo zielig vond en slachtoffers van het westen of zoiets.

    Ze moeten het zelf uitzoeken.
    Ze moeten zelf evolueren.
    Of niet.
    Maar in alle gevallen moeten wij ons land en onze cultuur tegen hen beschermen.

  7.   

   Die vluchtelingen zitten natuurlijk vol haat over die bommen, waar Simon het over heeft. Terecht!
   En het is ook terecht dat ze hier bij hun gastheer op wraak zinnen tegen die gastheer. Had die gastheer ze maar niet binnen moeten laten.
   Ik hoop dat ze terecht zullen komen bij al die brave linkse mensen, zoals Simon er een is.
   Wanneer ze dood en verderf zaaien, hoop ik dat ze als door door een geheime natuurwet een soort spiritueel magnetisme in de richting zullen worden getrokken van degenen die hen een warm hart toedragen en vervolgens de huichelachtigheid zullen waarnemen en die zullen afstraffen.

  8.   

   Brouwenschoft…vieze vuile gore ……nee laat maar…zonde van mijn tijd…..Maar als het aan mij ligt met de enterhaken van de boot afduwen die lui met hun uiterst intelligente en betrouwbare apekoppies…….weg ermee en kei maar dan ook keihard optreden tegen landen die deze troep welbewust op ons dak sturen. Mensen dit is de voorhoede, de voorbode van ongekende ellende. nederland gaat door deze schooiers uitgeleefd en uitgewoond worden. Ik heb medelijden met de echte nederlander en zijn nakomelingen……Nu uit die mislukte europese unie en dan bedoel ik ook nu!! Weg met de brusselse idioterie en megalomanie. Grenzen sluiten voor alles wat uit afrika of uit moslimlanden komt.

 4.   

  O… krijgen we DIE weer.
  Alsof de westerse leiders ONS vertegenwoordigen.
  Nu… bepaald niet, hoor!
  Maar die 1740 figuren komen wel in ónze steden en dorpen te wonen… en zij zullen niét de overheden en militaire leiders….
  ( die aan óns… de burgers…. helemaal nooit vróegen of wij bommen in bepaalde buitenlanden neergedonderd wensten te hebben)
  maar de gewone búrgers al of niet last gaan bezorgen.

  Er is dus geen ons en er is geen wij…. sinds de leiders stilzwijgend besloten dat dictatuur een stuk makkelijker is dan democratie.

  1.   

   Voor het geval degenen, die alle ellende hebben veroorzaakt en ons chanteren met hun leugens, op de vlucht slaan, zouden we alle havens, ‘grensovergangen’ en vliegvelden moeten bewaken, om hen het vluchten te beletten, zodat wij ze naar Neurenberg II kunnen vervoeren. Ook dan ben ik tegen de doodstraf.
   Laat ze maar lekker in een kale cel dagdromen over wat ze allemaal met hun geld hadden kunnen doen.

 5.   

  In het kader van de gezinshereniging mag ,als ze een status krijgen, ook de rest van de familie overkomen.

  Dus het is een veelvoud van immigranten die komen als je de gezinsleden die mogen overkomen meerekent.

  Door het beleid van de EU komt er geen einde aan de immigranten stroom omdat de EU in essentie het gedrag van de immigrant beloond.

  Immers de immigrant en de bijbehorende familie word levenslang verzorgd op kosten van de belastingbetaler. Dat zal nog veel meer (potentiële) immigranten ertoe aanzetten om de oversteek te wagen om in het “paradijs” Europa te komen.

 6.   

  Daar móet een plan achter zitten… een plan dat niets met zogenaamde naastenliefde van overheden te maken heeft.

  Waarom ik zogenaamde naastenliefde schrijf?
  Omdat de burgers, die zonder hun instemming binnen die beroerde EU werden opgesloten, nog geen seconde iets van rekening houden met hen ervaren hebben.
  Ze kregen een munt door de strot gestampt, die maakte dat alle artikelen in de winkel spontaan twee keer zo duur werden.
  Ze kregen niet eens officiéél te horen dat de soevereiniteit van hun vaderland zomaar even weggegeven was.
  Hun ouderen werden en worden verwaarloosd, al wat er in decennia is opgebouwd werd weggedonderd en wegbezuinigd (=gestolen) en ze werden en worden verplicht hórden islamieten en andere veiligheidsrisico’s meebrengende figuren in hun land toe te laten.

  Is dat naastenliefde?
  Ik dácht het niet, hè?
  Dus ga ons nu niet wijsmaken dat de EU-leiders ineens wél warme gevoelens hebben voor lieden uit het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika…. want dat gaat er bij niemand in.

  Blijft de vraag: waarom en waartoe dit plan?

  1.   

   Als het over naastenliefde gaat lijkt Gielah me niet de specialist.

   1.   

    Wat ben jij toch een goed mens op kosten en leed van je naasten in deze bananenrepubliek kokosnoten hierheen te laten komen, griezelstein.

   2.   

    En jij wel? Wat denken die vluchtelingen bij ons te willen doen? Uit hun neus peuteren… Besef je wel dat zij bij ons ook een doelloos leven leiden in een samenleving die hen niet willen….

   3.   

    Gore smeerlap Brouwenmeuk, ga toch lekker dicht bij je geliefde apekermis wonen en verhuis naar Somalie….en graag je hele stinkende nest brouwenstijntjes meenemen…nooit meer terugkomen…ook niet vermomd als dobbernegert of drijfmohammed!!!

  2.   

   Onze leiders zijn zeer slechte mensen. Zeer hoogmoedig. Het zijn valse messiassen. Zij nemen allerlei denkbeeldige kruisen op zich, maar flikkeren die vervolgens op de schouders van gewone mensen, terwijl ze zelf er met een zak goud vandoor gaan. Na ons de zondvloed is het parool.

 7.   

  Eigenlijk is het een schande dat een volgevreten land als Nederland dat de welvaart in belangrijke mate te danken heeft aan de roof uit die landen en daar met bommenwerpers huishield in onwettige oorlogen nu moord en brand schreeuwt over de opvang van het belachelijk kleine aantal van 1740 vluchtelingen.

  We zouden ons kapot moeten schamen.

  1.   

   De “president “van Mali heeft gisteren een nieuwe jet gekocht van E 35 miljoen. Kan ie sneller naar z’n parijse hoeren.

  2.   

   Sodemieter toch op.. klojo.

   1.   

    reactie op onzin van 19.21 uur.

  3.   

   Hee, Simon, je begint je op te winden. Straks wordt je nog Gielah Brouwerstein.

   Maar ff serieus.
   Nederland heeft -eeuwen terug- in slaven gehandeld. Maar, die werden door collega-negers, of door Arabieren geroofd. Dat verschijnsel bestond al lang voordat Nederlanders zich daarmee bemoeiden. En…. die slavenhandel is daar nog steeds. Boko Haram bijvoorbeeld is daar goed in.
   Overigens heeft Nederland miljarden aan ontwikkelingshulp naar Afrika gestuurd. Daar hoor ik jou dan weer niet over.
   Ook niet over de vraag waar al dat geld dan is gebleven nu heel Afrika naar de EU wil verhuizen.

   Nederland zet bommenwerpers in. Tegen is. Dat kan je met de beste wil van de wereld toch geen misdaad noemen.

   En die welvaart van dat volgevreten Nederland neemt op dit moment in een angstwekkend tempo af. Ik heb u vaker voorgerekend wat ons contingent aan dobbernegers ons nu al kost. Miljarden per jaar.
   En daar hoor ik u dan ook niet over.

   En ergens moet je gewoon stoppen.

  4.   

   @Brouwenstein
   O ja? Welke kolonies had Nederland dan in noord Afrika?
   Roof? U bedoeld Shell waardoor Nigeria inkomsten heeft, want ze (shell) betalen echt voor die olie. En die smeerboel komt niet door Shell, maar door dwazen die illegaal aftappen.

   Overigens ken Afrika met dank aan de Chinezen een groei van ruim 4% en in Angola ligt dat nog hoger. Zelf zou ik dan uitwijken naar dat soort landen en de mouwen opstropen….

   Overigens valt het u niet op dat mannen, 90% is jongeman, die zeggen te vluchten voor hun leven, vaders, moeders, vrouw en kinderen achterlaten in dat o zo gevaarlijke gebied?

   Syriërs, die komen zelden verder dan de buurlanden. En dan doel ik dus op de families, de echte vluchtelingen.

  5.   

   -Wie vlucht er nu naar een land welke je heeft leeggeroofd en kapotgebombardeerd?

   malle reactie Simon…..na ja, kan het misschien wel plaatsen. het ledenaantal nam toe nadat Rotterdam werd gebombardeerd. Plaats dit dan ook maar gelijk in het vreemde feit dat de symphatie van de alhier wonende moslims voor IS groot is, daar wil je als vluchteling toch mee samenleven lijkt me.

  6.   

   Heb je gezien hoe die jonge vetgemeste negermannen er gezond uit zien?

   1.   

    “Jonge vetgemeste negermannen”

    Je waant je hier op een 17e eeuwse slavenmarkt.

    1.   

     @Brouwenstein
     Uhuh ze zin echt totaal uitgemergeld taalpurist?

    2.   

     Brouwenmeuk ben je nu echt te dom om te peopen of is het niet meer dan lekker zuigen en trollen….vent zoek werk of beter spring van een brug……

  7.   

   Eigenlijk is het een schande dat een land als Nederland,

   dat al zo’n 500 jaar zij die van elders vluchten opvangt, ze de mogelijkheid biedt in de maatschappij in te stromen en naar eigen kunnen en behoefte mee te doen;

   dat een trouw lid is van de EU en de VN en haar afspraken meer dan na komt;

   dat het betalen van haar contributie aan diverse organisatie als een voorrecht ziet;

   dat het meest waardevolle dat zij heeft uitleent aan UN vredesmacht;

   dat financieel, zowel middels overheid als privaat, uitermate gul is -zowel bij rampen als bij langdurig hulp;

   dat intern op diverse niveaus vrij en stevig discussieert over recht en onrecht;

   dat parlementaire enquêtes houdt voor het aan een uitzending deelt neemt;

   dat deelneemt aan het terugdringen van ISIS, welke het kalifaat wil stichten waar de meeste Nederlanders geen behoefte aan hebben;

   dat, gezien de huidige etnische samenstelling, zich ruimhartig heeft opgesteld;

   dat noch de Arabische landen, noch Afrika heeft leeggeroofd;

   dat zijn welvaart te danken heeft aan handel en keihard werken en zuinigheid met vlijt;

   dat instromers bij het over drempel stappen meer grondrechten gaf dan zij ooit voor mogelijk hielden;

   dat haar eigen bevolking al 40 jaar lang voorhoudt dat we onze welvaart en vrede moeten delen en actief elders moeten bespoedigen

   dat ten behoeve van dit alles haar bevolking zonder pardon belast

   dat dit land keer op keer door internationale organisaties beschimpt wordt en in de hoek wordt gezet als een kleine jongen; dat dit land behandeld als een onmondig kind wat nodig onder curatele moet worden gesteld omdat het niet weet wat goed voor hem is. En dit alles met de zegen van hen die menen het morele gelijk aan hun kant te hebben en die kennen geen schaamte.

  8.   

   Het plan van de elite (Agenda21) is om de specimen mens, die zij als een sprinkhanenplaag beschouwt, te concentreren in bepaalde gebieden van de aarde en de rest aan de natuur terug te geven. Verkiezingen zijn niet nodig, want zogenaamde nood, breekt zogenaamde wetten en het gaat toch gebeuren, als het aan die superrijke en dus supermachtige met een super ethiek behepte klojo’s (500 families in getal) ligt.
   We gaan straks allemaal supergestresst in betonnen dozen wonen en elkaar de nek omdraaien op dat kleine oppervlakte. Succes verzekerd, want multicul.
   De aarde is niet overbevolkt. Iedere aardbewoner kan zich een huisje met een tuintje veroorloven op een grondgebied zo groot als Australië en dan blijven er nog gebieden onbewoond op dat continent.
   Als je ziet hoe ze bezig zijn met immigratie dan ga je geloven in dat ‘teruggeven’ aan Moeder Gaia.
   Californië droogt uit door gemanipuleer van geo engineers, ook weer met het doel om dat gebied te ontvolken.
   Ik vraag me soms af wie onze klereleiders nog meer aanbidden behalve Moeder Gaia. Ik denk De Moloch, Papa Graaia, dat is een ding dat zeker is.
   De elite offert ons, ‘haar kinderen’ op aan het geld. Een gedachtesprong naar de godheid Moloch uit de oudheid en het occultisme van onze ‘leiders’. Hoeveel van de kinderen die jaarlijks zomaar verdwijnen, worden er geofferd op feestjes van de superrijke occulte elite? Ik vertrouw ze voor geen cent. Marc Dutroux en pedofiele rechters zijn het topje van de ijsberg. Als het waar is, wat ik daar allemaal over lees, dan moeten ze zwaar boeten.
   Ik denk niet dat ik gek ben, maar dat de wereld gek is en dat Simon Brouwenstein gek is met zijn grote geloof in de gevestigde orde, want zo is hij ook wel weer. Wel kritiek hebben, maar toch braaf meedraaien en van mening zijn dat die duivelse EU, die zo braaf achter het oorlogszuchtige Amerika aanholt (straks ook weer tegen Rusland), een zegen is. Heb je kritiek op Amerika’s oorlogsretoriek dan ben je in de ogen van deze simpele ziel een vriendje van Poetin. Demoniseren noemen we dat.

  9.   

   Simon,

   De 1740 vluchtelingen kunnen straks tevens hun vrouwen en kinderen hier laten verblijven.
   Die mogen allemaal komen.

   Van bed, bad en brood, naar huis, haard en hoer.

   Lever jij alvast maar een groot deel van je jaar inkomen in voor die arme mensen.
   Liever voor hen dan voor de autochtonen die naar de voedselbank moeten om in leven te blijven. Toch?

  10.   

   @Simon Brouwenstein
   ‘Nederland de welvaart in belangrijke mate te danken heeft aan de roof uit die landen en daar met bommenwerpers huishield in onwettige oorlogen’

   Welke landen heeft u hiermee op het oog? Krijg zelf de de indruk, door de toevoeging bommenwerpers, dat het slechts 1 land betreft, maar ik ben reuze benieuwd.

   1.   

    Nederlandse bommenwerpers bombardeerden in Afghanistan en doen dat nu in Irak. Als we morgen worden gevraagd om in Syrië te bombarderen zullen we dat gretig doen zoals we ook gretig meevechten in Mali.
    Nederland gaf altijd directe of indiindirecte steun aan Westerse oorlogen in het Midden Oosten en Afrika; we zijn medeverantwoordelijk voor de oorzaken van deze vluchtelingenstroom.

    1.   

     Welke bijdrage aan onze welvaart levert ons het bombarderen in Afghanistan en Irak op?
     Over Afghanistan kan je op zich twijfelen aan het nut van die inval. Maar Nederland heeft daar niet gebombardeerd om er zelf beter van te worden.

     In Irak gaat het om de strijd tegen is. Dat is een barbaars regime dat ons al de oorlog had verklaard. Die oorlog daar levert ons ook geen welvaart op.

     Mali is een VN missie. Beetje vreemd dat u vindt dat we dobbernegers moeten opnemen, en tegelijk deelname aan missies van de VN afkeurt.

     En onze verantwoordelijkheid voor de vluchtelingenstroom is klein. Veel dobbernegers komen uit Afrikaanse landen waar niet eens oorlog heerst. We hebben er miljarden ontwikkelingshulp naartoe gestuurd, maar dat geld is onverklaarbaar foetsie.
     En vwb het midden oosten: Nederland heeft geen grote rol gespeeld in de Arabische Lente, die dus compleet mislukt is.
     Wel stond het linker deel van onze samenleving infantiel te juichen omdat ze in hun grenzeloze naïviteit dachten dat je daar ook wel een democratie kon vestigen.

    2.   

     @Simon Brouwenstein
     Ik reageerde op uw uitspraak dat ‘Nederland de welvaart in belangrijke mate te danken heeft aan de roof uit die landen en daar met bommenwerpers huishield in onwettige oorlogen’

     Dus de combinatie verkregen welvaart, roof en huishouden met bommenwerpers in onwettige oorlogen.

     En dan komt u met Afghanistan en Irak en een vaag verhaal over directe of indirecte steun aan westerse oorlogen in het MO en Afrika.

    3.   

     Luister eens een keer domme man Brouwermeuk. Negers blijven negerts, ik heb mijn hele leven vvan die lui mogen ‘genieten’, onbetrouwbaar, lui, hebzuchtig met vooral veel zin in jou vrouw, dat dan weer wel……Negers zijn verantwoordelijk voor meer negerts en niet meer en ook niet minder dan dat!!

  11.   

   Zweinstein ,

   Volgevreten land ? Nooit op de voedselbank geweest ?
   Gelukkig is hier voldoende eten aanwezig vanwege een groot aantal werkers .
   Dankzij het uitdeelbeleid van die linkse dievenbende , hebben hier een heleboel mensen armoede , moeten sommigen, die hun hele leven GEWERKT hebben elke euro omdraaien en rijden er een aantal van die zwarte apen in een Rolls Royce .
   Raar soort gerechtigheid .

   En mag ik uit je subversieve uitbraaksels opmaken dat wij ons kapot moeten schamen omdat we onderhand vinden dat we wel een overdosis van die zwarte krengen hebben hebben rondlopen ?

   Waar wil je naar toe ? Amerikaanse zwarte ghetto’s ?
   Een islamitisch werelddeel ?

   De bent als NSB-er cum laude geslaagd , Jacobus !

 8.   

  Nederland moet zijn grenzen dicht en de EU eruit gooien!

 9.   

  Een van de groteske gevolgen van onze veiligheidsfetisj is in elk geval dat we er alles aan doen om vluchtelingen uit ons land te weren.

  Taal is daarbij een effectief instrument – woorden worden door de overheid rücksichtslos misbruikt om beleid te rechtvaardigen.

  Zo worden vluchtelingen vergeleken met beroepscrimineel Willem Holleeder, door de leider van een regeringspartij nog wel, waardoor het makkelijker wordt om dat zwarte schorem uit te zetten.
  Of de vluchtelingen worden ineens bestempeld als slachtoffers, niet van onderdrukking of van oorlog, stel je voor zeg, nee, ze zijn het slachtoffer van heuse mensensmokkelaars.

  De oplossing ligt daardoor voor de hand: de mensensmokkelaars moeten aangepakt worden, opdat die arme Syriërs en Afrikanen niet meer tegen hun wil naar Europa worden getransporteerd.

  Het ‘elastiekje’ om het beheersen van de woede van rechts Nederland staat bijkans op knappen.

  En wat is de rol van Geert Wilders?

  Het zou zomaar kunnen zijn dat het Wilders is die dat elastiekje momenteel verhindert te knappen, dat hij degene is die de energie kanaliseert en beheersbaar houdt – in plaats van dat hij het elastiekje verder en verder oprekt.

  Ik weet het niet zeker, het is maar een theorie, maar het zou zomaar kunnen.

 10.   

  Ik hoop dat Engeland tijdens de referendum NEE zal stemmen. Dan valt de hele EU uiteen, zijn we daar ook van af

 11.   

  -@

  -ha, was me nog niet opgevallen, een nieuwe redacteur bij de DDS. :-)

 12.   

  1740 mensen. Mensen die in ieder geval menswaardig behandeld moeten worden, maar ook vraag ik mij af hoe de asielprocedures zullen gaan,aangezien er (dacht ik) (nog) geen europees asielbeleid is.Moeten dezemensen dan ook weer jaren wachten tot ze misschien wel of niet mogen blijven?

  1.   

   Maaike zorgt altijd voor een verrassende, nieuwe insteek.
   U vindt die 1740 zeker ook een beetje wéinig, hè?

   1.   

    Ja Gielah, ik leef met je mee, van sommige figuren hier krijg ik braakneigingen.

  2.   

   @Maaike en ander do gooders

   Moet u deze clip eens bekijken. Als u na het zien tot een andere conclusie komt dan dat het Westen hooguit kan leren hoe te vissen, maar dat de mensen zelf moeten gaan vissen, is absoluut hopeloos. Kwaadaardig zelfs.

   https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=youtu.be

  3.   

   Het is een veelvoud van 1740 mensen. De familie mag overkomen als ze status krijgen. Broers ,zussen, moeder vader en soms ook oma want die moet verzorgd worden door de familie die naar Nederland is gekomen.

   Deze familie moet ook onderhouden door de belastingbetaler.

  4.   

   Bek houden elfde spuitertje Maaike, niemand zit op jou gezwam en getrol te wachten!

 13.   

  -Vind ik ook Maaike, ondanks dat ik vind dat je deze mensen in de regio moet opvangen,kan je deze mensen dan niet jarenlang in onzekerheid laten, en procedures tot in de oneindigheid laten oprekken.

  1.   

   De immigranten zelf rekken de procedures met behulp van allerlei organisaties die hun precies instrueren wat ze moeten zeggen en wat ze moeten doen om de boel te saboteren.

   En als ze uiteindelijk geen status krijgen rekken ze de uitzetting op een zodanige manier tot aan het volgend generaal pardon.

   En natuurlijk kan de belastingbetaler opdraaien voor deze dure procedures.

  2.   

   En dat is, vind ik, het probleem. In Nederland is het volgens mij wel duidelijk welke regels er gelden in de asielprocedure. Dat die procedure veel te lang gerekt wordt is een andere discussie,maar het veroorzaakt hoe dan ook veel leed, maar wat zijn de europese regels ten aanzien van het asielbeleid. Nederland gaat 1740 vluchtelingen opvangen. Waar gaan deze vluchtelingen heen, welke regels hanteert Nederland,en welke worden door bv. Italie gehanteerd? Ik ben bang dat we zometeen met een groep zitten die geen kant op kan,omdat de regels niet duidelijk zijn.

   1.   

    Maaike
    Extra! Die 1740 zijn extra! En omdat er al en fiks aantal landen zijn die weigeren worden het er beslist niet minder.
    Heeft u die clip al bekeken op 22:59. Indien ja dan weet u dat Europa afstevent op een ramp.

 14.   

  De mensen blijven toch op de EU partijen stemmen dus verdienen niet beter.

  Straks zegt Rutte dat het er niet 1740 maar 1640 moeten zijn, en prompt wordt hij de grootste!

 15.   

  Overigens, dit is opnieuw een gluiperige manier van die ratten om een maatregel door onze strot te tappen die grote gevolgen heeft. Eenmaal akkoord met de 1740, worden het er over een paar jaar langzaamaan 174.000.

  Wat heerlijk, straks dat Neurenberg proces, met die dronkenlap en die rat met dat spleetje tussen zijn tanden voor het gerecht.

 16.   

  Jonge volgevreten negermannen,Neurenberg II, een overdosis aan zwarte krengen? Wat een potsierlijke vertoning.Maar het mag,want we hebben hier de vrijheid van meningsuiting,nietwaar mensen?

  1.   

   De onderbuik van Nederland opent zich. Je schaamt je dood maar je hebt gelijk, Maaike, er is vrijheid van meningsuiting.

   1.   

    Vervelend hè die vrijheid van meningsuiting?

   2.   

    Nu alleen nog de vrijheid van import afschaffen en we worden weer een fatsoenlijk volk, griezelstein.

    1.   

     Fatsoenlijk? Wat hier wordt geschreven is verre van fatsoenlijk. Het is ronduit rascistisch.

     1.   

      Racisme is goed,nml het zien van onderscheid tussen rassen, het ene ras kan zomaar een ander ras bedreigen.Als je dat niet meer kunt onderscheiden is je gezin verloren.

     2.   

      Tuurlijk,u zou een goede leerling zijn in de klas van Hitlers rassenleer,carthago.

   3.   

    Dat is cynisch bedoeld,Simon. Er is vrijheid van meningsuiting, maar voor velen hier beperkt zich dat door zich racistisch te uiten. En bovendien vind ik,als je zo’n grote mond durft open te trekken, je ook moet accepteren dat een ander je daar op aan spreekt.Dat heet volwassen zijn.

   4.   

    Brouwenmeuk….ja bevrijd ons ….schaam je nog eens lekker dood……..

  2.   

   Een andere mening valt voor jou niet mee hé, maaike pollewop?

  3.   

   Precies Maaike eindelijk eens een verstandige opmerking, al dan niet met cynische ondertoon……het is net zoiets als keihard op straat ‘domme zeug’ roepen…..er voelt zich altijd wel iemand in den taas getast……..

 17.   

  De waarheid is nog steeds niet helemáál verbannen… bedoelt u…. maar… wees gerust…. daar wordt in het Brusselse al aan gewerkt.

  Intussen is wat hier beweerd wordt gewoon zelf te controleren en na te gaan…. hoor!
  Het wordt niet zómaar geschreven.

  En nee…. “potsierlijk” is hier ábsoluut het verkeerde woord voor.
  Degenen die de waarheid en de feiten benoemen, zijn namelijk niet potsierlijk, maar juist integer en dapper…
  en degenen, die deze waarheid niét willen zien, c.q. verhullen of zelfs ontkénnen…
  die zijn óók al niet potsierlijk,
  maar gewoon gore leugenaars en laffe napraters van FOUTE overheden… en die komen zichzelf nog weleens tegen,
  als alles, wat zij nu niet willen lezen,
  afschrikwekkende en niet meer te ontkennen realiteit is gebleken.
  Dan gebruiken we ook voor hen géén termen als ‘potsierlijk”,
  maar dienen wij aan: ‘misdadig dom’ of zelfs: ‘uitgesproken slecht’ te denken.

  Kies uw bijvoeglijke naamwoorden ( evenals uw medestanders, trouwens) eens met wat meer zórg!

  1.   

   Ik vind het noemen van ‘volgevreten negermannen’ ‘een overdosis aan zwarte krengen’ en het aanroepen van Neurenberg II voor het berechten van politici ronduit potsierlijk. Dat u dat niet vind,zegt heel veel over uw fatsoen.

   1.   

    @maaike pollewop. Het noemen van waarheden kan onfatsoenlijk overkomen, maar naar de tandarts gaan valt ook niet altijd mee.

    1.   

     Dus u vindt het aanroepen van Neurenberg II bijvoorbeeld wel normaal. U vindt dat de politici van nu hetzelfde doen als de oorlogsmisdadigers die terecht stonden in Neurenberg, want de politici van nu doen ons hetzelfde aan? Als u dat werkelijk vindt dan is dat een diepe belediging naar diegenen die slachtoffer zijn geworden van Nazi Duitsland.

     1.   

      Het aantal oorlogsmisdadigers in Nederland is het hoogste van de wereld,en wel door ongecontroleerde import(er is daar zelfs een tv uitzending over geweest). De ongecontroleerde import van nu is van dezelfde aard, onder het motto van op tirannieke wijze zonder instemming van anders denkenden door fascistisch links afgedwongen zieligheid. De bedreiging die deze ongecontroleerde import bevat is een regelrechte oorlogsdaad aan de murw gelulde autochtoon, en dat is welzeker een bepaalde tribunale rechtspraak waard te ondergaan.

     2.   

      Integendeel…. die applaudisseren van Boven !
      Ze zien namelijk dat de mensheid nog NIETS (af)geleerd heeft, zij schudden het hoofd bij zoveel naieveteit als die van u en zij danken God ( daar zitten ze ook iets dichterbij…) dat er nog mensen zijn die het kwaad herkennen en het ontmaskeren.

      U denkt toch niet… in uw onwaarschijnlijk domheid….. dat de profeten van Israël altijd zoetgevooisd en UITERST beleefd vertelden wat er mis was in hun tijd, hè?

      Wat die zeiden.. dat schokte enorm… en dat móest ook schokken… want de kwaadwilligen verdwijnen niet zomaar en de niet-nadenkenden waren, ook in die tijden, verrekte moeilijk wakker te krijgen!

      Ik weet dat u van de Bijbel al net zo weinig weet als van de politiek… wat regelmatig blijkt uit de onzin, die volgens ú dan in de Bijbel zou behoren te staan… maar NIET dus….
      en ik ga u beslist niet gratis Bijbelles geven, daar u toch te eigenwijs bent om iets aan te nemen…
      maar ga er maar van uit…. en dat hoort u dan van een deskundige… ( ja… knars maar weer eens machteloos-jaloersig met uw tanden…)
      dat de mensen die de waarheid verdedigen en de leugen aanvallen preciés doen wat God van mensen wil… ook van ú… maar u verdedigt voortdurend alleen maar het kwaad en de helpers van het kwaad… zoals wij dagelijks allemaal kunnen lezen van u…. dus er valt weinig te ontkennen….en u staat DUS geheel en al aan de verkeerde kant… net als die professor van Lijpestein met de vele aliassen, die hier dag en nacht aan het donderjagen is.

      We hebben u allemaal door… en doe dus vooral géén moeite om hier een beetje de fatsoensrakker te gaan spelen… want dat lukt u niet en een ieder doorziet dat.

     3.   

      @Carthago,

      De ongecontroleerde import van nu is van dezelfde aard, onder het motto van op tirannieke wijze zonder instemming van anders denkenden door fascistisch links afgedwongen zieligheid.

      Van dezelfde aard als wat?

     4.   

      @Gielah,

      U vindt blijkbaar dat u, vanuit uw riante positie,onder een dak,met voldoende eten,een pensioen,veiligheid en vrijheid, net zo hard lijdt als de slachtoffers van de tweede wereldoorlog,en dat ons dat allemaal wordt aangedaan door onze politici. U haalt zelfs God er bij om uw gelijk te halen. U moet zich diep schamen.

   2.   

    Touché!

    1.   

     Toeter mee!

    2.   

     Niets te danken.
     Waar dit vandaan komt… daar zit nog een heleboel méér.

    3.   

     @Brouwenstein en Maaike

     https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=youtu.be

     Maar nu echt kijken hè!

     Als u hierna nog blijft babbelen over: we moeten ze opvangen enzovoort, dan bent u gespeend van elk gevoel voor realiteit.

     1.   

      De realiteit is dat we er voorloping in elk geval 1740 opvangen. Ik vind dat het minste wat we kunnen doen en uw gepruttel doet daar weinig aan af.

     2.   

      @Brouwenstein
      Fout. De realiteit is dat de kraan wagenwijd openstaat en dat Europa overstroomd zal worden. Dat gegeven is niet alleen misdadig voor de autochtone bevolking, maar ook voor de echte vluchtelingen. Want die Brouwenstein zullen er idem aan ten onder gaan. Maar blijkbaar is dat uw idee van humaniteit.

      En ik pruttel niet, ik tracht u de ogen te openen. Nou realiseer ik dat zulks vergeefse moeite is, maar wellicht dat het anderen wel aan het denken zet.

 18.   

  ” Afrika heeft lang de dwanggedachte gekoesterd dat het de schuld van alles wat er in het verleden is gebeurd op anderen kon schuiven.” Nelson Mandela

  1.   

   Nelson Mandela was een wijs mens.

   1.   

    Maar natuurlijk wél een communist.

    1.   

     Mandela was net zo communistisch als Rita Verdonk. Hij was voor zijn gevangeneming lid van de SACP maar werd later de leider van de ANC die niet als een communistische beweging is aan te duiden.
     Je staat soms verbaasd over de onnozelheden die hier met droge ogen worden opgelepeld.

     1.   

      @Brouwenstein

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/nelson-mandela/9731522/Nelson-Mandela-proven-to-be-a-member-of-the-Communist-Party-after-decades-of-denial.html

      Hoe kan het zijn dat iemand lid is van de communistische partij, maar geen communist is?

 19.   

  @Maaike @Simon de Hoer
  Zijn jullie weer de fatsoensrakker aan het uithangen !
  Jullie zijn schorem, dat verantwoordelijk is voor het doden van jonge autochtonen. Voor arbeiders autochtonen Geen werk, slecht betaald, Flex werk, Geen Huisvesting, Geen Kinderen. Ik vind dat de 5e colonne in Nederland afgeknald dient te worden. Dat zou hun straf dienen te zijn voor de Stille Genocide gepleegd door deze lieden ! Ze gaan hun eigen kinderen maar doden de gluiperds !

  1.   

   Arme kerel!

   1.   

    Ga je vrouw bekotsen !
    Ga je dochter doden !
    Maar blijf met je fikken van andermans kinderen af, moordenaar !
    Zeg Wimke Hutten, doe je dit gehuichel voor klantjes te krijgen van de Zieligen industrie ?

    1.   

     Maar verder gaat het goed met je Reiss?

     1.   

      Is Brouwenstein iemand die veel geld verdient aan de zieligheids-industrie? Zo ja, dan is hij een typische VARA-socialist: links lullen en rechts vullen.

 20.   

  @ gielah en consorten
  ik heb het al eerder gezegd maar ga aub door met reageren. ik heb zelden zoveel hysterische commentaren gelezen…….echt geweldig.
  ik vind vooral de woordgrapjes erg leuk en creatief en volwassen en………nou ik zou zeggen ga er vooral mee door.
  iets met rode lap en stier.

  1.   

   Geef liever eens zelf een mening.
   Gepruttel vanuit de coulissen… wat moeten we daarmee?

   1.   

    hup simon hup!
    en
    hup gielah hup!

 21.   

  Dat is geen mening.
  Niemand zit op dit soort gezanik te wachten.

 22.   

  Wees kalm bij een discussie, want opvliegendheid maakt vergissing tot fout en waarheid tot onbeleefdheid.

 23.   

  Als ik het goed begrepen heb, dan zijn er ruim 5 biljoen (5.000.000.000) mensen op de wereld die minder dan $ 2,00 per dag verdienen. Slechts een klein deel (namelijk zij iets geleerd hebben) kunnen naar de VS of EU immigreren. In het jaar dat zij hier zijn, hebben al die 5 biljoen mensen 80 miljoen (80.000.000) nakomelingen verwekt die ook straks minder dan $ 2,00 per dag verdienen. De echte helden zijn zij die iets geleerd hebben en hun talenten gebruiken om hun landgenoten te helpen zich te ontwikkelen. Dat betekent dat men moet blijven in het land waar men woont. Wat is het nut om € 50 miljoen te geven aan drie landen die niet eens de armste landen van Afrika zijn. Is dat beleid? Het enige zinvolle beleid is die mensen lokaal te helpen, niet om met een zak geld klaar te staan opdat de president of een minister dat geld in zijn/haar zak kan steken en er goede sier mee maken. Wat is hier nu zo moeilijk aan?
  Blijkbaar wel want het enige dat men hier leest is de zwaar overtrokken reacties van SB en Maaike en als reactie daarop de overtrokken reacties van de overige reageerders.
  @Maaike
  u noemt Mandela een wijs man, misschien in uw optiek, maar Mandela was wel een moordenaar (hij vermoordde 2 zwarte politieagenten) en toen hij eenmaal aan de macht was schroomde hij niet om de arme zwarte bevolking valse hoop te geven en toen hij stierf was hij wel multimiljonair. Niet erg verschrikkelijk maar de waarheid dient wel gezegd worden. Ik heb Mandela van nabij meegemaakt, want in de transitie periode was ik werkzaam en leefde in Zuid-Afrika.
  @SB
  U heeft 2 ogen en 2 oren en 1 mond; misschien betekent dat, dat u beter moet lezen en luisteren voordat u uw mond opentrekt.

  1.   

   @Seneca
   U vat de inhoud van die clip uitstekend samen en trekt de enig juiste conclusie. Mijn welgemeende complimenten.

 24.   

  @ Seneca

  Mandela was al bij geboorte miljonair (wat landbezit aangaat) en het is RSA nooit gelukt hem veroordeelt te krijgen voor moord op agenten. Dit ondanks het feit dat er van onafhankelijke rechtsspraak geen sprake was.

  En die blanken in RSA, hoeveel moorden hebben zij wel niet gepleegd? Het waren deze moorden (Sharpeville) waardoor Mandela uberhaupt overging tot bewapening en sabotage.

  Jouw riedel is oude propaganda van de NP die en passant alle democratische partijen verbood, ook de blanke democraten zoals de liberalen van Alan Paton.

  Je mag dan in RSA gewerkt hebben, maar je hebt blijkbaar niet zo goed opgelet.

 25.   

  Vreselijk! 2046 van die zwarte moslims moeten wij vast al in het begin onderhouden, want er komen nog veel meer aan……daarna komt hun familie…en vergeet hun voortplanting op Nederlands grondgebied vooral niet…….Het volk zou moeten ingrijpen om Nederland te beschermen tegen de slopers…

  1.   

   Gelijk heb je, maar helaas is er nog maar zo weinig volk over om de slopers te stoppen. Het grootste deel is al blij met een salaris verhoging van een tientje en geloven bij verkiezingen meteen weer in de heilsprofeten. Don quichot griezelstein is de enige die ons waarschijnlijk zal gaan redden.

  2.   

   En het mooiste is dat de overheid nog niet eens een echte oplossing heeft over de problemen die we nu al hebben van illegalen en asielzoekers die al jaren geleden hier in ons land naar toe kwamen! Hoe willen zij dit dan gaan oplossen als je een probleem bovenop een bestaand probleem gooit?

 26.   

  @Nog1
  U gelooft dus de aloude propaganda van de linkse gutmensch die o.a. een ban wilde op Outspan sinaasappelen. Dat de zwarte arbeider hier de dupe van werd interesseerde hen geen zier. Maar dat verschijnsel ziet men vaker bij de gutmenschen. In hun ijver (lees verdwazing) om ‘goed’ in de ogen van de gemeenschap over te komen en bijgevolg uit een welgevulde ruif kunnen eten, is een prettige consequentie van hun ‘ijver’. Jammer dat u dat stadium niet bent ontgroeid.

  1.   

   @ seneca
   @ nog1
   Er is net een boek verschenen van Martin Bosman “minderheid in eigen land” die juist hier over gaat. Misschien interessant voor beide om te lezen, ik ga het zeker doen. ik heb overigens bijna 2 jaar in zuid afrika gewoond en gewerkt (2004 – 2006) en ben ook tot de ontdekking gekomen dat het huidige door het ANC gecreeerde leefklimaat niet optimaal is. Veel z.g. “positieve” discriminatie met allerlei nadelige gevolgen. De gedachte van/over Mandela is mooi maar er zitten flink wat (onderbelichte) rafelrandjes aan.

 27.   

  http://rt.com/op-edge/261757-libya-eu-migrants-mediterranean-operation/

  Gearoid O Colmain in een interview op RT. Heel verhelderend voor mensen die er in zijn geïnteresseerd althans.

 28.   

  Geven zij die negermannen nog zwemvesten ook….zou ik nooit gedaan hebben…..ik zou het aan Allah over gelaten hebben….;-) ;-)

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!