Nederlandse raceheld Max Verstappen geeft gratis master class Formule 1, maar je gelooft nooit aan wie

Geen categoriemei 25 2015, 15:02
Met een personenauto scheurt Verstappen door de bocht in Monaco. Prachtig!
Slechts 17 jaar oud en nu al professioneel coureur: vrij weinig mensen doen het onze eigen Max Verstappen na. Toch draait hij nu alweer bijna een jaar mee in de Formule 1, en eigenlijk zijn ze overal onder de indruk van hem. Maar hoe gaat het er eigenlijk aan toe in de bolide van de jeugdige coureur?
Dat krijgen we gelukkig vandaag te zien, als Max' eigen vader Jos instapt om een rondje te rijden over het circuit van Monaco.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Max-Verstappen-doet-rondje-Monaco-met-vader-Jos.mp4"][/video]
"Ik vind het doodeng!" roept vader Jos op een gegeven moment. Het is een aandoenlijk moment, want Jos was zelf ooit Formule 1-coureur en heeft met racewagens nog veel sneller door de bochten gesjeesd dan zijn zoon hier met een gewone personenwagen doet. Zou de oude baas het scheuren en racen een beetje verleerd zijn?
In ieder geval is het Nederlandse racen in goede handen bij zijn zoon. Bij hem hebben we een fantastische ambassadeur voor het vaderlandse racen gevonden! Zet 'm op, Max!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten