NS doet aangifte tegen asociale wildplasser in trein

Geen categoriemei 10 2015, 12:00
Lik-op-stukbeleid.
De NS is lekker bezig de laatste tijd, en dat bedoel ik niet sarcastisch. De NS is nu echt begonnen met het aanpakken van zwartrijders en asociale reizigers die conducteurs mishandelen en andere dingen doen die je niet hoort te doen in de trein. Zoals wildplassen op een van de stoelen. Deze foto ging gisteren rond op sociale media:
https://twitter.com/RTLnieuws/status/597330049268903936
En nu gaat de NS achter de man op de foto aan. De NS heeft aangifte gedaan van vernieling en vandalisme. "Het is schandalig. Dit kan gewoon echt niet." Via NU.nl:
De 'treinplasser' zorgde zaterdag voor veel ophef op sociale media. Op Facebook werd een foto van hem geplaatst waarop te zien is dat hij in een stiltecoupé over stoelen plast. De foto werd meer dan 19.000 keer gedeeld en de kritiek die mensen hadden was niet van de lucht.
Het is onduidelijk wanneer de foto is genomen en op welk traject de man over de stoelen heeft geplast. Facebook heeft de foto verwijderd omdat de foto aanstootgevend zou zijn, maar niet lang daarna hadden mensen de foto alweer online gezet.
Wie de dader precies is, is nog onbekend. Maar dankzij het massaal delen van de foto op sociale media door bezorgde en boze Nederlanders moet het opsporen van de dader vast wel lukken. Ik hoop dat de dader zich kapotschaamt en dat hij zich gewoon meldt bij de NS.
Als hij een echte vent is zegt hij sorry en gaat hij op z'n minst een maand lang treinen schoonmaken voor de NS. Ik vraag me alleen wel af of dit een echte vent is. Een echte vent plast niet op treinbanken waar andere reizigers nog op moeten zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten