Oude man krijgt geen traplift van de gemeente. Een groot probleem, maar toen kwam dit bedrijf in actie

Geen categoriemei 02 2015, 13:00
Hoe een bedrijf een 90-jarige man te hulp schiet.
Gisteren ging een Twitter-post over een 90-jarige man die geen traplift van de gemeente krijgt omdat "u had kunnen voorzien dat het traplopen steeds moeilijker zou gaan worden" viral op het Nederlandse internet. Je moet de hele tekst van de behoorlijk botte brief even lezen. Je zult versteld staan over de beslissing van de gemeente. Er staat onder andere dit:
"U bent op hoge leeftijd (90 jaar) en u bent al langdurig bekend met problemen in de bloeddoorstroming en een verminderde spierkracht in de benen', aldus de gemeente. 'Voorts woont u al 20 jaar in de huidige woning met trap. U had kunnen voorzien dat het traplopen steeds moeilijker zou gaan worden en had hiermee rekening kunnen houden. Zo had u in een eerder stadium naar een gelijkvloerse woning kunnen verhuizen. In uw situatie stellen wij vast dat de noodzaak tot de traplift redelijkerwijs voorkomen had kunnen worden."
Zie ook de oorspronkelijke tweet:
https://twitter.com/Ellen_KBO/status/593781881897881602
Gelukkig is er nu geweldig nieuws. Niet dankzij de gemeente trouwens. Het bedrijf Otolift besloot meteen in actie te komen om de bejaarde man te helpen. Het bedrijf vroeg gisteren op Facebook of ze in contact konden komen met de man, en dat is gelukt. De man heeft nu een gratis traplift gekregen.
facebook
Zo zie je maar weer wat de kracht van het internet is. Als dit bedrijf de oproep niet op Facebook had geplaatst, had de man nu waarschijnlijk nog steeds zonder een traplift gezeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten