Stervende vrouw zet emotionele oproep op website: de reacties zijn hartverwarmend

Gaat haar wens in vervulling?

Leslee Kirkendall is een 56-jarige vrouw die aan eierstokkanker lijdt. Helaas hebben haar artsen haar opgegeven. Ze heeft nog maar kort te leven.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten besloot ze om een oproep te plaatsen op Craigslist, een grote website, zodat haar laatste wens in vervulling kon gaan:

“This may sound silly, but I have adored and rescued dogs my whole life … I have stage 4 cancer and one of my last wishes is to simply … sit on the floor with a bunch of puppies and play with them for a hour and leave … that’s all.”

Screen Shot 2015-05-09 at 19.43.36

In haar post legt Leslee uit dat ze haar hele leven van honden heeft gehouden en ze zelfs gered heeft. Haar laatste wens? Ze wil gewoon een uur lang op de grond zitten met wat puppy’s en lekker met ze spelen. “Dat is het.”

Hoewel ze aanvankelijk maar twee reacties kreeg veranderde dat helemaal toen een lokale krant haar verhaal oppakte. Sindsdien heeft ze de ene na de andere uitnodiging gekregen van baasjes van honden om langs te komen, terwijl weer andere mensen háár best willen bezoeken met hun vierpotige grut.

Screen Shot 2015-05-09 at 19.41.15

Sterker nog, Leslee heeft zoveel uitnodigingen ontvangen van vriendelijke baasjes dat ze een flink aantal heeft moeten afzeggen. Geweldig, natuurlijk: het bewijst maar weer eens dat bijzonder veel mensen anderen maar wat graag een handje willen helpen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

 1. Nicky

  Ja als je einde nadert ga je anders in het leven staan. Na mijn hartaanval ging ik ook wel wat dankbaarder/bewuster leven voor elke dag extra!

 2. toetssteen

  @Nicky
  Darmkanker. Of het einde nadert, zie wel. Operatie was een succes, chemo geweigerd. De rest zie ik wel.
  Mijn ervaring is dat de mens goed is.
  Ik ben niet blind voor naarlingen zoals Gielah zou zeggen, maar mevrouw heeft gelijk. De meeste mensen zijn goed. Daarom moet de goede mens meer kans krijgen.
  Of mijn kanker nu weg is? Voor nu wel, maar wie krijgt een recept voor het eeuwige leven? Niemand.
  Vandaag een rit terug naar huis, heb een geweldige chauffeuse, nou de abs was dan weer een heel mooi ding in de bolide. Het leven is een heel aparte attractie, geniet zolang het kan en maak anderen duidelijk dat er geen gelijk is.
  Aan het eind ga je dood en daarna, is het niks. Zet hier je schouders eronder!.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.