Toen zijn politie-vader gedood werd door een crimineel kwam er een heel speciaal iemand opdagen bij zijn sportwedstrijd

Geen categoriemei 22 2015, 17:00
Ondanks de dood van zijn vader wilde deze jongeman de volgende dag toch pitchen voor zijn honkbalteam.
Stel je eens voor: je bent 11 jaar oud, houdt van honkbal, en hebt een geweldige relatie met je vader, die voor jou echt de grootste held ter wereld is. Let wel, niet alleen omdat hij toevallig jouw vader is, maar ook omdat hij zijn lijf en leden iedere dag letterlijk riskeert om jouw woonplaats te beschermen tegen de meest verschrikkelijke criminelen.
Dan, op een dag, komt er bezoek aan de deur. Het zijn politieagenten - collega's van je vader. Ze hebben slecht nieuws: pa is gedood door een crimineel.
Dit is wat er de afgelopen week gebeurde met Tyler Martin. Zondag was alles prima, op maandag verloor hij zijn vader.
De dag erop, dinsdag, moest Tyler pitchen voor zijn honkbalteam de Texas Hawks. Iedereen kon het begrijpen als Tyler zich zou afmelden. De dood van je vader is immers iets verschrikkelijks, zeker op die leeftijd.
Zo niet Tyler. In plaats van bij de pakken neer te zitten besloot hij om gewoon te pitchen en de wedstrijd zelfs op te dragen aan zijn net overleden vader.
Screen Shot 2015-05-22 at 13.08.55
Ongelooflijk, natuurlijk, maar het verhaal wordt nog mooier. Toen Tyler begon met pitchen zag hij namelijk opeens een grote groep mannen en vrouwen in uniform staan. Zijn vaders collega's wisten dat Tyler zou pitchen en kwamen massaal op de wedstrijd af om hem aan te moedigen. Dit nadat hij hen gevraagd had of ze erbij wilden zijn.
Screen Shot 2015-05-22 at 13.09.23
Schitterend.
[video width="636" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Son-of-fallen-HPD-officer-honored-at-baseball-game-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten