Voor haar 100ste verjaardag krijgt deze vrouw zonder familie en vrienden talloze verjaardagskaartjes van onbekenden

Geen categoriemei 16 2015, 13:00
Weg met de eenzaamheid!
Niemand zou zijn of haar verjaardag helemaal alleen moeten vieren, zeker niet als het je 100ste verjaardag is. Ja, toch? Eind deze maand wordt Winnie Blagden uit Engeland maar liefst een hele eeuw oud. Dan heb je wel wat te vieren en is het tijd om een feestje te geven, zou je zeggen. Niet in het geval van Winnie, die in een verzorgingstehuis woont en geen familie of vrienden heeft om haar verjaardag te vieren.
BBC Radio Sheffield, het radiostation in Winnies woonplaats, begon een fantastische actie: ze plaatsten afgelopen dinsdag een foto van Winnie op hun Facebook-pagina plus een adres zodat mensen verjaardagskaartjes zouden kunnen sturen. De post is inmiddels tienduizenden keren gedeeld en miljoenen keren bekeken. En ja, er zijn ook veel kaartjes verstuurd. Heel veel kaartjes.
winnie
Winnie heeft pas een paar van de kaartjes gezien; de rest krijgt ze een paar dagen voor haar echte verjaardag. Ook bedrijven in de buurt doen volop mee: een pizza-restaurant wil graag haar lunc verzorgen en een café wil met alle plezier een verjaardagstaart maken. Zo heeft de eenzame Winnie, die normaal gesproken alleen haar verzorgster ziet, straks een fantastische 100ste verjaardag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten