Ze waren lekker aan het basketballen. Toen bezorgde hij zijn vriendin opeens de mooiste dag van haar leven

Een beetje sport, een beetje acteren, en dan een geweldige verrassing.

Alex ‘Superman’ Johnson is een succesvolle en getalenteerde basketballer aan North Carolina State University. We zullen maar zeggen: hij heeft de bijnaam ‘Superman’ niet voor niets.

Toch is Alex meer dan dat. Hij is namelijk ook een loyale, trouwe vriend van een bijzonder sportieve dame die ontzettend veel van hem houdt.

Onlangs gaf hij haar de dag van haar leven door haar, op het basketbalveld, ten huwelijk te vragen.

De twee speelden een één op één wedstrijd. Nou ja, wedstrijd: Johnson won het met gemak. Hij scoorde het ene na het andere punt. Op een gegeven moment nam hij weer een aanloop naar de ring. Zijn vriendin schermde de basket echter af, waardoor hij tegen haar opliep. Plots viel hij op de grond en greep hij naar zijn been.

Het had er alle schijn van dat Johnson een zware blessure had opgelopen. Hij kermde van de pijn. Zijn vrienden renden op hem af en probeerden hem overeind te krijgen terwijl zijn vriendin hem vroeg of hij in orde was.

Langzaam kwam de jongeman overeind… maar hij bleef op één knie zitten. Vervolgens liet hij zijn vriendin ineens een doosje zien met een ring erin.

Zijn vriendin greep naar haar gezicht; dit had ze niet eens bijna zien aankomen. Omstanders gingen ondertussen helemaal uit hun dak; ze vierden het aanzoek alsof Johnson hén ten huwelijk had gevraagd.

Niet geheel verrassend zei zijn vriendin ‘ja.’ De twee zullen later in het huwelijksbootje stappen zodat ze na hun universiteitscarriere meteen een gezin kunnen stichten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.