Dief dringt huis binnen. Dan geeft opa zijn kleinzoon een gouden tip om zichzelf en zijn familie te beschermen

Een 21-jarige boef dacht dat het een goed idee was om in te breken in het huis van deze grootvader, die toevallig zijn kleinzoon op bezoek had. Dat bleek echter niet zo’n puik plan te zijn van de inbreker.

Stomverbaasd waren de 77-jarige Robert Shuster en zijn 74-jarige vrouw Linda toen middenin de woonkamer ineens een 21-jarige inbreker stond. Ze dachten eerst nog dat het hun kleinzoon was, die ook op bezoek was in het huis, maar hij was het dus niet: ze stonden oog in oog met een echte insluiper.

Maar Robert liet zich niet kisten. Niet zomaar, in ieder geval. En dus vroeg hij z’n kleinzoon om z’n pistool te halen die in het huis lag, precies voor gevallen zoals deze. Maar zelfs met pistool was de 21-jarige inbreker niet bereid om te vertrekken, en viel in plaats daarvan Roberts kleinzoon aan.

Dát was een verkeerde beslissing. De kleinzoon vuurde een schot, en de inbreker kon worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Einde van het verhaal? Robert is ongedeerd. En hij zou het allemaal nog een keer opnieuw doen als er wederom een onverlaat zo onverstandig was om de woonkamer van de Shusters binnen te sukkelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Onder(d)(b)uiker

    Het advies van Opa aan de kleinzoon;

    GA NIET IN DE SCHILDERWIJK WONEN!!!

  2. Onder(d)(b)uiker

    S naar boven trapt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.