Op een goede dag hangt deze jongen z’n baan aan de wilgen. Wat hij in het fantastische jaar dat volgt uitvoert, overstijgt iedere verwachting

Hoe maak je nu écht wat van je leven? Craig had het ultieme idee.

Dromen we daar allemaal niet van? Gewoon tegen je baas zeggen: ‘Weet je wat, ik stop er gewoon mee. Ik ga lekker reizen!’ Er zijn echter maar weinigen die het ook daadwerkelijk durven doen en er voor gaan. Craig Lewis durfde het echter wél, en zei op een goede dag tegen zijn werkgever ‘aju, paraplu.’ De drie jaar daarna spendeerde hij aan een adembenemende wereldreis waarvan hij een heel erg mooi en vrolijk

Overal waar Craig namelijk was, gaf hij iedereen een highfive. Dat levert na drie jaar reizen dan de volgende, geweldige, montage op:


.

Om uiteindelijk tevreden neer te ploffen in z’n eigen bed. Hij zegt:

Zesenderig landen in iets meer dan een jaar. Ik heb drie jaar gewerkt en  gespaard om uiteindelijk ontslag te nemen en de wereld over te reizen. Ik heb gelift, gecouchsurft, geslapen op vliegvelden en op perrons, overal waar ik moest. Ik heb vrijwilligerswerk in Afrika gedaan en met de paraglider gevlogen in Californië. Ik heb de Mount Everest beklommen tot het basiskamp en heb gebungeejumpt in Engeland. Ik heb overal de hele wereld vrienden voor het leven gemaakt. Dit is het verhaal van mijn reis!

Amen, Craig! Jij deed wat iedereen wil doen, maar niet durfde. En je liet een filmpje achter om ons te laten zien hoe prachtig het kan zijn, als je halsoverkop gewoon de stoute schoenen aantrekt en op wereldreis gaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.