Ze kenden elkaar al sinds groep 7. Nu verrast hij haar met een prachtig huwelijksaanzoek

Ze kennen elkaar al zoveel jaar, maar de liefde is altijd gebleven. Dit is hoe Sam uiteindelijk op één knie gaat om z’n vriendin ten huwelijk te vragen.

Groep 7 is voor de meeste mensen een hele lang tijd geleden. Ken jij nog mensen uit de tijd? Jess en Sam wel: ze zaten bij elkaar in de klas, en besloten toen om vriendje en vriendinnetje te worden. Normaalgesproken duren dit soort kinderliefdes niet lang, maar in hun geval wel. Sterker nog: ze zijn nog altijd vriendje en vriendinnetje en nog altijd heel erg gelukkig samen.

Tijd om eens te gaan trouwen? Het is wel wat Sam denkt. En dus schakelt hij de hulp in van een muzikale neef, die een liedje schreef genaamd “The proposal” oftwel: “Het aanzoek”. Jess denkt dat zij alleen maar als een model in de videoclip voorkomt, maar dat is niet waarom bij dit nummer een clip werd geregisseerd. Alles was in feite in scène gezet zodat Sam zijn eigen “proposal” kon doen aan zijn geliefde Jess. Wat zij daar van vindt? Haar reactie spreekt hartverwarmende boekdelen:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.