Ze wilde haar zieke zus een laatste prachtig cadeau geven. Maar de enorme steun overweldigde zelfs deze gulle vrouw

Geen categoriejun 27 2015, 9:02
Voor echte zussenliefde bleken vele mensen meer dan bereid om een steentje bij te dragen.
Het was een verdrietige dag toen Lori te horen kreeg dat de kanker die ze eerder nog had verslagen was teruggekeerd in haar lichaam. Maar de doorzettende vrouw wilde het beste maken van de tijd die haar nog restte, ook voor haar kinderen. Dus plande ze één laatste vakantie naar de Amerikaanse staat Oregon om voor het laatst te genieten met haar familie. Er was echter één probleempje: doordat ze door haar ziekte zelf al niet meer kon werken, leek de €5.500 kostende trip onbetaalbaar.
13
Gelukkig had Lori ook nog een zus: Lacey. En Lacey liet dat niet zomaar gebeuren. Ze startte een crowdfundingscampagne om haar zus én haar gezien een waardig einde te gunnen. En godzijdank: de actie was een enorm succes. Inmiddels is er al voor bijna €9.000 euro gedoneerd aan Lori's goedel doel door meer dan 140 mensen. Ze kan nu op een laatste vakantie genieten met haar gezin!
5036349_1435025179.7584
En dat niet alleen: er is ook genoeg geld om een professionele gezinsfoto te maken. Een laatste herinnering aan de hand waarvan Lori's nu nog jonge kinderen hun moeder altijd op haar mooist en vrolijkst zullen kunnen herinneren.
Dankzij Laceys campagne krijgt Lori het prachtige afscheid dat ze dubbel en dwars verdiend heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten