Dit zieke meisje kon niet naar het concert van Taylor Swift gaan. Toen gaf de zangeres haar een prachtige verrassing

Dit meisje was enorm verdrietig toen ze door haar ziekte een concert van Taylor Swift moest missen. Maar de zangeres zorgde ervoor dat ook deze fan een lach op haar gezicht heeft. 

Naomi Oakes is 11 jaar oud en lijdt aan leukemie. Dat is uiteraard enorm zwaar, maar op moeilijke momenten voelt Naomi zich gesterkt door de muziek van haar favoriete zangeres Taylor Swift. Vooral het nummer Bad Blood is een grote inspiratiebron voor het zieke meisje, die ernaar luistert als zij het zwaar heeft of pijn lijdt.

Screen Shot 2015-07-09 at 13.00.50

Toen Naomi onlangs werd opgenomen in het ziekenhuis, vertelde de dokters haar dat ze daar minstens een halfjaar zou moeten blijven. Een vreselijk naar bericht, maar voor Naomi was het nóg vervelender dan je zou verwachten: het betekende namelijk dat ze het concert van Taylor Swift in augustus, waar ze kaartjes voor had gekocht, niet kon bijwonen.

Ze maakte deze video op Youtube om haar verdriet te uiten en om de aandacht van Taylor Swift te uiten. Hopelijk zou de zangeres de hashtag #TeamNaomi op haar Instagram plaatsen om haar steun aan Naomi te betuigen!

 

Vol spanning wachtte Naomi af of er een reactie zou komen van haar idool. Niet alleen betuigde Taylor Swift haar solidariteit met #TeamNaomi, ze doneerde zelfs 50.000 dollar aan het zieke meisje om haar behandeling te helpen betalen! Ze schreef:

“To the beautiful and brave Naomi, I’m sorry you have to miss it, but there will always be more concerts. Let’s focus on getting you feeling better. I’m sending the biggest hugs to you and your family,”

Wat een fantastisch mooi gebaar. Niet alleen maakt Taylor Swift goede muziek, ze denkt ook aan haar fans, en dan met name die fans die het moeilijk hebben. Een voorbeeld voor iedereen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.