Vrijgevige agent geeft voorbijgangers een verrassing die hun dag heel bijzonder maakt

Omdat het zijn laatste dag als agent was, besloot hij voorbijgangers een topdag te geven.

Brian Peters werkte al 14 jaar bij de politie, maar nu vindt hij het tijd voor iets anders. Hij heeft een nieuwe baan gevonden, maar wilde zijn politiewerk op een mooie wijze afsluiten.

Daarom heeft hij besloten om het volledige salaris van zijn laatste dag én het vakantiegeld dat hij kreeg, weg te geven aan voorbijgangers. Hij kocht tien cadeaubonnen voor verschillende winkels, van vijftig dollar per stuk. In totaal besteedde hij dus 500 dollar, meer dan 450 euro.

Screen Shot 2015-07-21 at 19.58.46

De mensen aan wie hij een cadeaubon geeft, kunnen hun ogen niet geloven. Brian legt uit:

“Het was fantastisch om bij de politie te werken, en dat is dankzij de burgers van deze stad. Ik weet dat het lastig kan zijn om een gezin te onderhouden, dus geef ik graag cadeaubonnen weg om te helpen… Ik wilde gewoon dankjewel zeggen”

In onderstaande video is te zien hoe één van de gelukkigen haar ogen bijna niet kan geloven als ze in de prijzen valt. Eerst is ze er stil van, maar dan stapt ze uit om agent Brian een dikke knuffel te geven.

Screen Shot 2015-07-21 at 19.59.08

En dat is precies wat deze sympathieke weldoener verdient. Zijn laatste werkdag was voor hemzelf natuurlijk bijzonder, maar hij maakte er ook voor anderen een fantastische dag van. Echt een topper! Laten we hopen dat deze daad ook anderen inspireert om iets bijzonders voor een ander te doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.