Vrouw haalt oude hond met kanker uit het asiel… en geeft hem de tijd van zijn leven

Ze wil dat de hond nog even van zijn laatste maanden op deze aardbol kan genieten. 

Chester is een oude hond, die een terminale vorm van kanker heeft. Zijn vorige eigenaren gaven hem af bij een asiel; als hij snel geadopteerd werd zou hij nog een tijdje in een gewoon huis en bij een gewoon gezin leven voor hij overleed, anders zouden ze hem al snel laten inslapen.

Dieptriest natuurlijk, maar gelukkig zag de 24-jarige Nicole Elliott het arme beestje – genaamd Chester – in het asiel en besloot ze om hem alsnog te adopteren. Dit terwijl ze weet dat hij nog maar weinig tijd heeft.

Screen Shot 2015-07-08 at 16.15.51

Na haar adoptie van Chester zette Nicole onmiddellijk een Facebook-pagina en een Instagram-account op waar ze foto’s van Chester deelde. Ze had zich namelijk voorgenomen om hem de beste maanden van zijn leven te bezorgen. Om dat te doen creëerde ze een lijstje van activiteiten die ze met hem wilde ondernemen: van zwemmen tot het eten van hotdogs, en van een zogenaamde shopping spree tot een havermout-bad.

Screen Shot 2015-07-08 at 16.22.31

Nicole laat weten dat, hoewel Chester waarschijnlijk niet lang te leven heeft, ze ontzettend blij is dat ze hem geadopteerd heeft. Het is namelijk een geweldige hond, die ontzettend dankbaar is voor alle mooie avonturen die hij meemaakt. En ja, hij vindt het ook heerlijk om lekkere hotdogs te eten en andere hapjes te krijgen.

Screen Shot 2015-07-08 at 16.25.52

Hoewel dit verhaal natuurlijk in eerste instantie om Chester draait, gaat Nicole verder. Ze heeft een crowdfunding campagne opgezet om mensen ertoe aan te zetten geld te doneren aan het asiel waar Chester uitkomt, zodat ze voor meer dieren kunnen zorgen en ze gemakkelijker onder de aandacht kunnen brengen van dierenvrienden die ze vervolgens kunnen adopteren. Ook gebruikt ze Chesters Facebook-pagina om aandacht te vragen voor oude asielhonden die het vaak bijzonder lastig hebben om een liefhebbend gezin te vinden die hen wil adopteren.

Een bijzonder mooi initiatief.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Seneca

    Wat een fraaie handelingen! Welk verschil tussen deze Nicole en sommige reaguurders op de artikelen met een politieke inhoud.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.