5-jarig meisje met kanker danst en heeft de tijd van haar leven op haar eigen bal. Maar het mooiste moet dan nog komen!

De wens van dit zieke 5-jarige meisje was eigenlijk maar één ding: een prinses zijn op een sprookjesbal. Wat er vervolgens voor haar georganiseerd werd moet zelfs haar stoutste dromen overtreffen!

Lila May Schow is een vijfjarig, vrolijk meisje. Toen haar ouders hoorden dat ze kanker had, waren ze ook erg bedroefd.  Zoals zoveel van haar leeftijdsgenoten houdt Lila namelijk heel erg van prinsessen en zou graag dansen op haar prinsessenbal.

Wetende dat het wel eens haar laatste verjaardagsfeest zou kunnen zijn, besluiten haar ouders het er op te wagen. Ze organiseren precies dat, en besteden er echt alle aandacht aan. Allereerst worden Lila én haar vriendinnen sprookjesachtige koninklijke jurken aangemeten:

55c8fd041700006e00567180Alle Disney-prinsessen zijn erbij: Sneeuwwitje, Doornroosje, Jasmine, Elsa, Anna en natuurlijk ook Lila’s favoriete figuur: Belle.

Maar dat is bepaald niet waar het stopt. Lila’s ouders zorgden voor maar liefst zes (!) levensgrote verjaardagstaarten, en uiteraard waren er ook een heleboel gasten. Lila’s stiefvader Blake schat dat er zo’n 800 tot 1000 aanwezigen waren, die soms de moeite hadden genomen om helemaal vanuit de andere kant van het land naar het prinsessenbal van Lila te komen. De plaatselijke middenstand stond garant voor de kosten, waarmee het feest pas echt magisch kon worden.

De honderden genodigden hebben uren gedanst. Maar daarna was het tijd voor iets dubbel speciaals: een echte prinses wordt op haar eigen bal natuurlijk ten huwelijk gevraagd door haar droomprins. Stiefvader Blake vervulde de rol van prins op het witte paard met verve:

55c8fca314000077002e27ad“Wil je met me trouwen?”

55c8fc111400002e002e27a9Ja, natuurlijk wil Lila dat!

En behalve de eindeloze liefde en haar wens in vervulling zien gaan kreeg Lila nóg een cadeau. Samen met haar familie mag ze op kosten van Disney een week vakantie vieren op Hawaii. Als dat geen geslaagd feest is, dan weet ik het ook niet meer!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.