De torenhoge vlammen lijken een huis te verzwelgen. Maar dan komen deze onverschrokken brandweermannen in actie

Niet alleen staat een huis in lichterlaaie, ook was er nog een hond binnen.

Toen deze mannen reageerden op een oproep om een brand te komen blussen in een vrijstaand huis, waren ze geen moment te vroeg. De brand was voor maar liefst € 140.000 schade aan het zorgen. De bewoners hadden het pand dan wel veilig kunnen verlaten, maar de kust was nog niet veilig: hun hond was nog wél binnen. De vlammen die uit de woning slaan zijn angstaanjagend hoog, maar deze brandweermannen laten zich niet zo makkelijk intimideren.

Screen-Shot-2015-08-05-at-9.47.12-AMVoortvarend gaan de geüniformeerde vuurbestrijders aan de slag en weten ze deze monsterlijke brand onder controle te krijgen:


.

Het huis is zwaarbeschadigd, maar dankzij de interventie van deze helden staat het nog wél overeind. En dat niet alleen: ook de hond hebben ze veilig en wel uit het smeulende huis kunnen bevrijden. Drie hoeraatjes voor deze brandweerhelden, dus! Die zonder angst het dak van een brandende woning opklimmen om te kunnen blussen:

vlcsnap-2015-08-05-17h49m07s116

Laten we wel wezen: dan heb je pas écht stalen zenuwen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.