Deze puppies waren erg eenzaam. Wacht tot je ziet wat er gebeurt als ze gezelschap krijgen in de vorm van deze schattige baby

Deze puppies hadden niemand om mee te spelen. Gelukkig bracht de komst van baby Louie daar verandering in!

Honden zijn erg sociale dieren. Dat heeft een voordeel: als je als baasje bedreigd wordt, staan ze voor je klaar. Als je een stok voor ze wegslingert, zijn ze door het dolle heen en komen ze die terugbrengen voor je. Als jij in de sloot springt, doen zij dat ook.

Maar de keerzijde is wel dat honden, en zeker puppies, erg gevoelig zijn voor eenzaamheid. Ze kunnen niet zo goed alleen zijn. Toen de hoogzwangere Lynne een aantal jonge puppies rijker was, leek dat zich te wreken. Met wie moesten de jonge honden nu spelen? De hoogzwangere vrouw kon niet zo goed meer bewegen. Er was dus helemaal niemand voor ze.

De oplossing diende zich gelukkig snel aan. De vrouw des huizes was hoogzwanger en beviel enkele dagen nadat de puppies geboren worden. Baby Louie kent de puppies dus al vanaf de eerst dag van z’n leven, en is dolgelukkig met ze:


.

De jonge honden en de baby’s spelen heel wat af. Zijn moeder Lynne zegt trots:

“Louis is pas zes maanden oud, maar zijn oog-handcoördinatie is fantastisch. Hij aait de pups zacht en wordt helemaal enthousiast als hij ze weer ziet!”

Dat is ook duidelijk te merken, inderdaad:


.

Inderdaad: baby Louie en de puppies Oreo, Ed en Elvira zijn nu al beste maatjes die elkaars levens gigantisch opvrolijken.. en ze zijn allemaal nog maar een paar maanden oud. Wat een rijkdom:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.