Een goochelaar vraagt zijn vriendin op het podium. Ze weet ze nog niet waarom, maar hij heeft iets bijzonders voor haar

Deze goochelaar is dolverliefd op zijn vriendin, en dat zal hij haar én de hele zaal laten weten met een act die haar maar eens in z’n leven zal opvoeren.

Toen goochelaar Neil Henry begon aan een truc die alles te maken had met spaghetti, hadden noch het publiek, noch zijn vriendin Charlie enig idee wat de illusionist van plan was. Allereerst sloeg hij een pot spaghettisaus in een paar seconden achterover, maar de echte truc moest dan nog beginnen. Volkomen onverwacht krijgt Charlie het verzoek om op het podium te verschijnen. Ze was eerst argwanend, zegt ze:

“Eerst dacht ik dat hij gemeen was toen hij me uit het publiek pikte, want voorafgaand aan de show zei hij dat hij z’n vriend Colin naar voren zou vragen voor een verrassingstruc…”

Maar van Colin was tijdens de truc geen sprake. Wel van Charlie, en van Neil. En toen gebeurde het. Uit z’n mond haalde hij langzaam letterspaghetti tevoorschijn. De boodschap erop…

vlcsnap-2015-08-27-16h01m56s169Marry me“, stond er op de alfabet-spaghetti. “Trouw met me.” Uiteraard wist Charlie niet waar ze het moest zoeken:


.

Neil zei er later over dat dit de makkelijkste beslissing uit z’n leven was:

“Ze is eigenlijk veel te goed voor mij, maar we hebben zoveel lol samen en lachen zoveel. Ze is één klein bolletje blijheid. Het was de makkelijkste beslissing die ik ooit heb hoeven maken.”

Uiteraard wensen wij hier de tortelduifjes Neil en Charlie heel veel goeds toe!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.