Hilarische steward laat zien hoe je de veiligheidsinstructies op vluchten óók zou kunnen doen…

Verfrissend, en bijzonder grappig!

Een bekend tafereel voor iedereen die wel eens met het vliegtuig gaat. Vlak voordat de vlucht vertrekt doen de stewards en stewardessen een veiligheidsinstructie, en leggen uit hoe je moet handelen in het geval van een noodsituatie. Het ziet er vaak nogal obligaat uit. Ongespireerde en uit den treure herhaalde bewegingen met de armen en benen laten het er vaak uitzien als ochtendgymnastiek voor robots.

Gelukkig heeft Westjet Airlines deze meneer in dienst. Niet alleen heeft hij verschrikkelijk veel plezier in zijn werk als steward, maar hij zet ook graag een stapje extra. De doorsnee steward in een vliegtuig verveelt passagiers met deze veiligheidsuitleg. Maar niet deze man. Sterker nog: hij weet alle reizigers grandioos te vermaken!


.

Dansen, gekke bekken trekken en geïmproviseerde bewegingen. Zoiemand willen we allemaal wel aan boord, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Pimsch

    Zou ik ook doen

  2. borgpen

    Waarom gaat deze steward helemaal achteraan in het vliegtuig zijn demonstratie geven? Nu zien alleen enkele genodigden het schouwspel. Trouwens het schijnt dat je van veel vliegen op grote hoogte, vanwege de kosmische straling, flink melig wordt. Maar wetenschappelijk bewijs is nog niet geleverd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.