Klein kindje houdt zich groot als hij gevraagd wordt of hij mama gaat missen op zijn eerste schooldag. Maar dan...

Geen categorieaug 19 2015, 20:00
Die eerste schooldag is natuurlijk altijd heel erg eng. Voor het eerst een hele dag zonder papa en mama. Dit jongetje is er niet bang voor! Of....?
Lunchtrommeltje met belegde boterhammen ingepakt, nette kleren aangetrokken en... naar school gaan maar! Nu het halverwege augustus is, zit stapsgewijs voor heel Nederland de zomervakantie er weer op. Voor vele kinderen is dat business as usual, maar voor veel kleine kinderen is dat bijzonder spannend: zij gaan op 4- of 5-jarige leeftijd voor het eerst naar school en dat is natuurlijk een heel avontuur, maar ook een beetje eng.
Andrew Macias was zo'n kersverse schooljongen. Hij zet eerst een moedig gezicht op, en zegt dat hij heel erg veel zin heeft in z'n allereerste schooldag. Ook vertelt hij de verslaggeefster trots dat hij niet bang is dat hij zijn moeder gaat missen. Stoer kijkt hij naar de camera. En dan.. Oh. Ohjee!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/TV-reporter-makes-kid-cry-when-she-asks-him-about-first-day-of-school.mp4"][/video]
.
De camera heeft het niet gefilmd, maar gelukkig stond z'n moeder klaar voor een grote afscheidsknuffel. Daarna liep Andrew de school binnen, moedig zijn eerste schooldag tegemoettredend!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten