Man is doof sinds hij een baby was. Nu hoort hij de stem van zijn broer, moeder en vader voor het eerst

Met dank aan nieuwe technologie.

Elias Goutoufas is al jaren doof; sinds hij een baby was, zelfs. Hij heeft dus nooit iets kunnen horen. Niet het geluid van de wind, geen jazz of klassieke muziek, niets. Het leven ging in stilte aan hem voorbij.

Onlangs is daar verandering in gekomen. Nieuwe technologie heeft hem namelijk in staat gesteld om wél te horen.

Zoals je kunt begrijpen was het een bijzonder mooi moment voor Elias toen hij het nieuwe gehoorapparaatje kreeg en ineens de stem van zijn – ook dove! – broer kon horen. Het was geweldig; eindelijk konden de twee op een normale manier met elkaar communiceren.

En dat is niet alles: het hoogtepunt van de dag was dat ze een muziekfragment hoorden van hun vader, die jaren geleden overleed. Hun vader zong op het huwelijk van Lisa, de zus van de twee broers. De hele familie had dat live gehoord, maar de broers niet. Nu konden ze zijn gezang dus alsnog horen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

 1. Nicky

  Met dank ook aan God, die ons zo slim heeft gemaakt.

  Heb daarnaast ook bovennatuurlijke genezingen van blinden die gaan zien en doven horend, ook in een seconde tijd!
  Ben zelf genezen van doofheid door handoplegging (Joh14:12, Hand3:10 enz).

  De meest indrukwekkende genezing van een blinde ooit was voor mij in Afrika, waar een man van zo’n 30 jaar oud, die blind geboren was, terstond werd genezen!

  Heb nog nooit iemeand zo blij zien dansen, rennen, springen en iedereen met grote verbazing en hard roepend aanrakend in de kerk… onvergetelijk! God is zooo groot, en Dezelfde als toen in Jezus’ tijd!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.