Schokkende video van het Iraanse regime toont invasie van Jeruzalem en vernietiging van Israël

Geen categorieaug 18 2015, 17:58
De ayatollahs lijken niet op vrede uit te zijn.
Een nieuwe video, geproduceerd door het Iraanse ayatollah-regime, laat in een animatie zien hoe Jeruzalem wordt veroverd door islamitische legers.
De video toont een lid van de Iraanse Revolutionaire Garde, een Hamas-jihadist, een Hezbollah-terrorist en een strijder van de Shia Badr-organisatie, een Irakese beweging die gesteund wordt door Iran. Ook Hamas en Hezbollah onderhouden nauwe banden met het Iraanse regime. Dan zoomt de video uit om een enorm leger te laten zien, kennelijk allemaal soldaten van Iran en haar bondgenoten.
Screen Shot 2015-08-18 at 17.54.39
Dan wordt het scherm zwart, en staat er in het Perzisch:
"Israël moet uit de geschiedenis worden uitgewist."
Screen Shot 2015-08-18 at 17.54.57
Dit citaat was de lijfspreuk van ayatollah Khomeini, de stichter van de Iraanse Islamitische Republiek. Ook de huidige opperste leider ayatollah Khamenei bedient zich regelmatig van de spreuk, net als Hezbollah-leider Hassan Nasrallah.
Dan zegt de video:
"En de jeugd zal de dag meemaken dat dat gebeurt"
Daarna is te zien hoe de radicaal-islamitische soldaten Jeruzalem binnenmarcheren en de stad overnemen.
Dat de video juist nu is gepubliceerd is extra schokkend, aangezien er juist vorige maand een baanbrekend akkoord is gesloten tussen Iran en de Verenigde Staten over het nucleaire programma van het door radicale sji'ieten geregeerde land. Volgens president Obama zal Iran zijn nucleaire programma slechts voor vreedzame doeleinden inzetten, maar veel politici denken daar anders over, evenals de Israëlische president Netanyahu. Zij vrezen dat Iran streeft naar een atoombom. Deze bedreigende video bewijst evenwel dat het Iraanse regime niet uit is op vrede en veiligheid.
[caption id="attachment_117591" align="aligncenter" width="565"]Screen-Shot-2015-08-02-at-12.00.29 De opperste leider van Iran: Ayatollah Khamenei[/caption]
Wellicht dat deze video en andere dreigende taal dan ook invloed heeft op de stemming die binnenkort in de Amerikaanse Senaat zal plaatsvinden over het atoomakkoord. Een groeiende meerderheid van de Senatoren keert zich tegen de deal. Om het akkoord definitief af te keuren moet tweederde van de Senatoren tegen stemmen, om het veto-recht van president Obama te omzeilen.
[video width="640" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/VID16091440.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten