Tijdens haar eerste wedstrijd als cheerleader, kreeg ze de prachtigste verrassing van haar leven toen ze zich ineens omdraaide

Deze cheerleader zal haar eerste wedstrijd echt niet snel meer vergeten!

Toen Candace aan haar nieuwe baan als cheerleader begon bij een sportwedstrijd, had ze daar wel een beetje een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant leek haar dat enorm leuk. Maar aan de andere kant vond ze het wel enorm jammer dat haar man er niet bij kon zijn. Haar echtgenoot August was immers een soldaat, en hij was uitgezonden naar Zuid-Korea.

Helaas dus, Candace moest alleen aan haar mooie nieuwe opdracht beginnen. Of toch? Want aan het begin van de wedstrijd wordt de nietsvermoedende vrouw ineens in het zonnetje gezet. En woorden schoten te kort toen ze zag wie daar tóch ineens opdoemde uit de catacomben:


.

Inderdaad, daar was hij!

Screen-Shot-2015-08-31-at-7.36.39-AM-620x308

Overigens is Candace zo’n beetje de stoerste cheerleader die je ooit gaat vinden. Want de vrouw dans niet alleen bij sportwedstrijden, maar is ook een soldaat:

vlcsnap-2015-08-31-17h15m06s169(Candace staat helemaal rechts op de foto)

Kijk dus maar uit. Zij zal absoluut niks tussen haar en haar man laten komen:

vlcsnap-2015-08-31-17h19m51s178Nu hopen we dat de twee weer een flinke tijd samen kunnen zijn, en niet hoeven te worden uitgezonden naar Zuid-Korea!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.